Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli poate prietena mea e un caz izolat, eu stiu.. uite o sa mai intreb si eu in parc fetele sa vedem ce imi spun.

am o prietena care are o fetita de 2 ani si baietel de 5 .. le-a pus pahare cu apa deasupra patuturilor ca se trezesc noaptea si cer apa .. nu stiu daca de sete ci mai mult de control .. e cheauna saraca ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

roli,amm vb cu o prietena care pe linga faptul ca a luat ,e si farmacista .exluton se ia fix la aceeasi ora ,fara abatere .fara intreupere.pe perioada lui nu vine CM. daca a venit ar fi bine sa suni medicul. de la ea citire.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

O sa sun la dr. totusi, da sper sa nu-mi zica ca nu mai pot lua, ca alte pastile nu pot lua ca alaptez, iar sterilet nu stiu daca pot pune in perioada de alaptare. Tu mai alaptezi si pui sterilet?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:

roli,amm vb cu o prietena care pe linga faptul ca a luat ,e si farmacista .exluton se ia fix la aceeasi ora ,fara abatere .fara intreupere.pe perioada lui nu vine CM. daca a venit ar fi bine sa suni medicul. de la ea citire.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

O sa sun la dr. totusi, da sper sa nu-mi zica ca nu mai pot lua, ca alte pastile nu pot lua ca alaptez, iar sterilet nu stiu daca pot pune in perioada de alaptare. Tu mai alaptezi si pui sterilet?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

nu mi-a zis ca ar fi contraindicat ,si m-a intrebat in mod expres daca mai alaptez. numai ca eu tocmai m-am razgandit si nu ma mai duc maine. cine stie , poate peste o vreme ma razgandesc....iar

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:

uff mai ginette, aici am si eu o problema, pt ca din ce am tot citit, nu previne fecundarea ovului ,ci impiedica fixarea lui,deci ar fi ca un avort in primele zile de sarcina. mi-e o frica de imi tremura chilotii pe mine parca nici nu m-as mai duce maine. plus ca exista risc de infectii dupa montare,menstre mai abundente si mai lungi.............voi ce metoda de contraceptie folositi?
saru'mana de raspunsuri fetelor

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

ceau erre ....jur ca nu vreau sa te sperii,poate a fost caz izolat,nasa mea si-a montat unul,a fost ok ,8 luni de zile dar....pana la o extrauterina.....deci cum crezi tu ,eu una NU HOTARAT,merg pe anticonceptionale,acum iau Karissa si sunt ok

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stoisor, imi dau seama ca sunt cazuri si cazuri. prietena mea a avut sterilet mai bine de 12 ani fara nici un incident. oricum nu ma mai duc maine.poate altadata

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle am mai pus pozici...Multumesc fetelor care s-au uitat si la noi! Drept e ca ne-am simtit extraordinar. Varaasta am avut o vacanta lunga, plina cu de toate: mare, soare, munte, Paris...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu nu pot sa vad pozele de pe flickr .

Ai vazut Sainte Chapelle?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roxana am vazut catedrala ND, capela sfanta, biserica unde-s moastele Sf. Genoveva. ocrotitoarea Parisului.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Grati am vazut si eu pozele cu "pariziencele", zici ca esti sora lui Ozi nu mamica,iar Danonique este exact cum mi-o imaginam f delicata.

Multumesc fetelor pt aprecierile la adresa Sofiucai,am f multe poze cu ea la san dar nu stiu din ce motive nu am pus pana acum,eu nu stiu daca voi mai putea avea vreun copil al meu asa ca am profitat de fiecare moment cu Sofiuca mica.

Elenutza si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut sa ne admiram reciproc printesele,dar trb sa ajungem la Ploiesti pt ca Mihaita ramasese cu buni,sigur ne vom vedea in noiembrie la urmatorul BE.

Errena nu stiu f multe despre sterilet auzeam acum ani de zile pe mama vb cu prietenele ei despre asa ceva si stiu ca nu la toate era ok,dar poate au evoluat si sunt altfel acum.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:

stoisor, imi dau seama ca sunt cazuri si cazuri. prietena mea a avut sterilet mai bine de 12 ani fara nici un incident. oricum nu ma mai duc maine.poate altadata

Matei-Florin 24.01.2008

Ma bucur ca nu te mai duci. Mie mi-e frica de sterilet. De fapt de posibilele complicatii, care nu-s de neglijat. In ceea ce ma priveste, Preze' e sfant ... pana la proba contrarie, hihi :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput