Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
Ereena spune:
luati de cititi un banc sa va binedispuneti
http://unaalt.blogspot.com/2008/09/domnu-foto-banc.html
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena uff mai ginette, aici am si eu o problema, pt ca din ce am tot citit, nu previne fecundarea ovului ,ci impiedica fixarea lui,deci ar fi ca un avort in primele zile de sarcina. mi-e o frica de imi tremura chilotii pe mine parca nici nu m-as mai duce maine. plus ca exista risc de infectii dupa montare,menstre mai abundente si mai lungi.............voi ce metoda de contraceptie folositi?saru'mana de raspunsuri fetelor Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Acum, stii cum e: ca in mai toate chestiile, si aici tine de norocul fiecareia; sunte fete care n-au avut nici-o problema si l-au tolerat foarte bine, dar si fete care au avut de suferit - eu cunosc din ambele categorii.
Noi (adik, mai mult Dan
Eu, pilule nu pot folosi - din cauza defectului genetic - iar, aventuri gen avorturi spontane sau complicatii nu-mi doresc.
Dar, fiecare face cum cred ca-i mai bine pentru ea - asta, sa nu se interpreteze in vre-un fel
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
ereena sincer ... eu nu mi-as pune sterilet .. pot aparea atatea complicatii de la el. pentru moment, folosim prezervativul dar dupa ce o voi intarca pe eva, voi trece pe anticonceptionale ..
acum, faci cum vrei dar mie mi se pare riscant ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
roli25 spune:
Ziua buna,
Sunt chiauna. Voi va plangeti ca va trezesc bebeii, eu ma plang ca ma trezeste al mare, care la 2 ani si 3 luni zic si eu ca nu mai e chiar bebeu. Adica Andrei doarme cuminte pana la 5-6 cand vrea laptic si apoi mai doarme pana la 8-8.30, in timp ce frate-sau ma trezeste de 3-4 ori pe noapte, in urlete....ca vrea apa dom'le!!!!. Si de baut bea o gura de fiecare data. Deci sunt zob.
Si mai am o problema mare, am mai intrebat saptamana trecuta, dar nu cred ca a vazut cineva...va rog daca v-ati confruntat cu asa ceva spuneti-mi si mie. Iau Exluton si totusi mi-a venit ciclul! Saptamana trecuta cand am intrebat aici pe forum am avut o zi si gata, acum am de 2 zile si din ce in ce mai mult. Nu prea vreau sa ajung la dr. ca stiu ce-mi zice: "gata alaptatul, iti pun sterilet", da eu nu vreau sa termin alaptatul inca. Stiu c-o sa zica asa ca si la Marc mi-a zis la controlul de 6 luni ca lui i se pare suficient cat am alaptat, da mi-am vazut de treaba mea si am continuat.
La Marc nu am patit asa, ce-o fi oare, ca ma si sperie chestia asta.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
anca.b spune:
Ramona, multzam! Sigur incepe si razvanel cit de curind.
Roxana, iti trimit PM.
Stancutza, sper ca nu s-a lovit rau pitik.
Laura, mercic…orice, numai sa nu-mi spuna mie “baba”…ca ma simt…felictari si lui Eleni. Se stie ca fetele sint in general mai iuti decit baieteii.
Ereena, despre sterilet nu stiu sa-ti zic nimic in cunostinta de cauza. Am o prietena care a avut si I-a facut necazuri mari, infectii, chiuretaje…mie mi-e frica…insa n-am mai auzit pe nimeni altcineva sa aiba probleme.
Gratiela, am vazut pozele din paris…ce frumos…mi-e dor tare de tot!!!! si ozi cu sepcutza arata a parizianca autentica. Am vazut-o si pe Dana cu Vanessa mica in pozici…
Si Stefan a cazut azi…destul de rau, pe gresie. Il plimba tati de minute si a facut un buff…nu cred ca a dat cu capul, ca a sunat mai infundat…tati n-a putut sa-mi zica nimic…tremura mai tare decit Stefan (care a urlat doua minute, dupa care s-a pus pe ris, a mincat si a dormit doua ore…acum se joaca iar…sper ca e bine, nu se vad cucuie)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
roli stai ca nu inteleg .. pai de ce sa nu-ti vina ciclul cand iei exlutonul??? normal ca se poate. unei prietene i-a venit a doua luna dupa ce a nascut .. lua exluton si alapta .. deci este posibil. si iar nu inteleg .. de ce sa nu mai alaptezi daca ai menstruatie???
cat despre trezirile lui marc ... beats me .. poate fetele cu doi copii pot sa-ti raspunda. si daca ii pui o sticluta cu apa langa el? din aia cu dop care se trage?? zic si io .. nu da cu pietre ..
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ereena spune:
a nascut colega mea un baietel de 3,500 gr. am asa niste emotii, am vb cu ea si era la Terapie intensiva inca.sefa e tare ofuscata.dupa ce am ramas eu acasa gravi,a ramas ea insarcinata ,si aucm cea de-a treia.toate de la cosmetica.
am tras piciorul dupa mine
anca, ai dreptate si eu am auzit extrem de putine cazuri cu complicatii, majoritatea sunt multumite, dar tot nu stiu ce sa fac.e clar ca mi-e frica
roli, mai mult de un pupic nu pot sa iti trimit. ma depaseste situatia
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ellenuta spune:
stai ca ramesesem cu o restanta .. honey vai ce dulce e AJ .. cum se taraste el sa prinda pisica ..
si ce frumos rade .. dar ce era chestia aia care se invartea in cerc .. ca nu imi dau seama .. am vazut si clipul unde sta in picioare agatat de centrul de joaca .. cum zice el oopaa, tare! si eva s-a ridicat in picioare pe arcade si a facut un mare buff ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta roli stai ca nu inteleg .. pai de ce sa nu-ti vina ciclul cand iei exlutonul??? normal ca se poate. unei prietene i-a venit a doua luna dupa ce a nascut .. lua exluton si alapta .. deci este posibil. si iar nu inteleg .. de ce sa nu mai alaptezi daca ai menstruatie??? cat despre trezirile lui marc ... beats me .. poate fetele cu doi copii pot sa-ti raspunda. si daca ii pui o sticluta cu apa langa el? din aia cu dop care se trage?? zic si io .. nu da cu pietre .. pupici Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Ellenuta, eu una nu siam ca poate sa vina ciclul, mie si altora pe care le stiu eu nu le-a venit pe Exluton...deci asa zici...stii pe cineva careia i-a venit si e ok...hmmm...sa nu ma panichez?
Iar despre Marc, crezi ca nu i-am pus apa langa el? Ha, el trebuie sa urle intiai si apoi sa zica ca vrea apa, desi apa e langa el....na poftim situatie...

Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Ereena spune:
roli,amm vb cu o prietena care pe linga faptul ca a luat ,e si farmacista .exluton se ia fix la aceeasi ora ,fara abatere .fara intreupere.pe perioada lui nu vine CM. daca a venit ar fi bine sa suni medicul. de la ea citire.
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE