Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Grati, acum am vazut si eu pozele voastre, ca de la serviciu nu pot. Sunt foarte frumoase, ati avut o vacanta minunata!

Mada, cand ai zis ca nu stii daca mai poti avea alti copii mi s-a strans inima...nu stiu care sunt piedicile medicale, dar minuni au mai existat...cine stie...oricum, Sofiuta voastra e minunata, fie ca va fi copil unic, fie in calitate de surioara mai mare :-))) Si mie imi place cum doarme ea la san, sunt tare frumoase pozele astea.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gata plec acasa si vad si eu poze, ca n-am restrictii!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza La multi ani fericiti si imbelsugati!
Zuzelooor, in sfarsit am net
M-au lasat imbecilii astia de sambata dimi fara net, ptc nu platisem, dar fix cand ei au program scurt si nu am avut cum ajunge sa achit Niste idioti
Mi-a fost dor de voi
Ce-am pierdut?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici

multumesc mult pentru ajutor .. nu plange noaptea. se trezeste, maraie, ii dau nitel ceai si se culca la loc.

seara asta, dupa ce i-am dat sa pape, am pus-o in sacul de dormit si eu am intrat la dus. a scartait usa si am inchis apa .. am auzit urlete de la ea din dormitor .. saracuta reusise sa se ridice in picioare cu tot cu sacul de dormit si tipa de zor .. plangea cu lacrimi. am luat-o in brate .. am leganat-o si am pus-o inapoi in pat .. a stat si cand a vazut ca deschid usa sa ies s-a pus iar pe urlete .. i-am dat niste ceai si a adormit ..

ce sa mai spun .. io-s disperata. nu inteleg care e motivul/cauza tipetelor .. azi am fost la tara si ne-a capiat efectiv .. nu stiu incotro s-o iau cu ea .. unde sa ma duc .. ce analize sa-i fac?? doc pediatru spune ca, copilu e bine .. n-are nicio problema dar totusi de ce face asa???? sunt cu nervii prastie .. cred ca maine ma duc si imi iau magne b6 forte .. merge in alaptat, nu???

va pup , noapte buna.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Isabella a avut exact acelasi comportament, nu putea sa doarma, plangea si in somn. Era de neconsolat, pana la urma medicul a gasit la control ca avea o infectie la urechiusa. Doctorul i-a controlat si urechiusele?

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput