Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
LaLa_20 spune:
Si gata acum ma bag la filmulete si pozulici si revin cu impresiii!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
MUltumesc de raspunsuri fetelor...
Si un
special pt cyntia
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
cynthia_ spune:
Neatza!!! vazut pozici cu printesuca ta super dragalasa!!! A mers super la cafea!
[
quote]citat din mesajul lui LaLa_20
MUltumesc de raspunsuri fetelor...
Si un
special pt cyntia
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
[/quote]
LaLa_20 spune:
Hi hi hi ,in poza asta:http://good-times.webshots.com/photo/2174376410102223629yiXNSV,Bianca si sofiuca (de Madalina)au caciulite,iar sofiuta(de Stancuta)nu.DE ce?Pai cailita ei nu se potrivea cu celelalte doua,sau cel putin asa a considerat Bianca mea care fix inainte de poza i-a aruncata pe jos...![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Madalina...
doua frumoase...

Iar poza asta :http://good-times.webshots.com/photo/2519472740102223629PnnuRO e,e...depat nu se poate exprima in cuvinte
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Am vazut si filmuletele cu dragalasul AJ...un pui scump,jucasus,si vorbaret...care e baiat mare
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Cyntia...

Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Ereena spune:
neata
ce bine mi-au prins pozele voastre asa dimineata . piciul meu a binevoit sa ma trezeasca de la 7 ,asta dupa ce m-a trezit de 2 ori sa manance.
pupici pt iepuras dragalas al lalei .acum imi e si mai draga, dupa ce am vazut live
madalina,ai pm :-). cat despre sofia, de acord cu lala, poza aia e splendida.
Pupici si lui AJ blondin .tareeeeeeeee simpatic
irlandeza, sa iti povestesc eu despre incurajarile de la odisee, pe care le-am asteptat toata ziua si ..........nimic.apoi cand sa ma bag la somn nu mai conteneau. au fost eu putin supi, dar mi-a trecut repede,ca doar sunt zuzele mele
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
jelimoni spune:
neatza si de la noi!am atacat cafeaua!! si m-am uitat la poze cu bibi si sofia de madalina doua frumusele foc!!bibi are n zambet mortal si smecheras!!iar mada...stiu fetele ce zic..poza la san e minunata!
si filmulete cu aj am vazut,tare haios!!
despre noi..eu sunt disperata...de 3 nopti..il culc seara iar in 15min-jum de ora se trezeste si cu chef de umblat jucat...nu stiu e sa-i mai fac...abia la 12 mi-o adormit...apoi binenteles trezit iar la 2,4,6 jum si 7 jum...sunt terminata!de plans nu plange asa ca n-as zice ca sunt dintii...nu stiu ce sa-i fac..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Neata!!!
M-am bucurat de dimineata cu pozele Stancutzei cu Sofia scumpa careia ii place ff mult iaurtul, atat de mult incat se linge pe degete dupa ce a papat, si am vazut-o si in parc pe leagan cu mama.
b]Stoisor cum se mai simte Sara? Sper ca e mai bine acum si nu a mai facut febra.
Ellenuta sa scapati repede de dop.
Si eu il curat pe Razvi cu betisoare da nu bag deloc in ureche, pe canalu ala ca mie frica sa nu fac vreo prostie.Il sterg doar in pavilionu urechii.
NataliaS ma bucur mult ca Ana e mai bine.
Lala20 eu habar nu am cum e cu dintii, cum trebuie sa creasca.Eu inca astept sa apara si la noi.
Am vazut si pozicile cu Bianca inconjurata de bile.Cum ziceau fetele, are un zambet de smechera.
iepurasu.
Honey[/b] vazut video-urile.Exact asa a inceput si Razvi sa mearga de-a busilea, se tara, se ridica in patru labe facea doi trei pasi si poc iar pe burta.Da ce era animalutuzu ala la care rade AJ?
Eeee, vad ca deja sta in picioare, baiat mare!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA