Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Irlandeza la multi ani!Nu fi suparata dar sigur nu a fost cu intentie si iti doresc multa sanatate alaturi de micuta Pati si de cei dragi.

Am vazut ca si altei zuze i s-a prescris fenobarbital,mie imi daduse cate o jumatate pe seara in conditiile in care eu ii spuneam dr ca Sofiuca doarme toata noaptea,nu i-am dat bubulinei mele mi se pre un medicament prea puternic pt o persoana matura.

Am vazut poze cu tiza Sofiuca de Stancutza si cu Bianca de Lala doua fetite absolut minunate,subscriu ce au zis si fetele Bianca nici nu zici ca a fost copil nascut prematur.

Avem si noi cateva poze de la BE si cateva poze din ultimul weekend calduros .

Errena, eu am fost cea care a zis ceva ce te-a deranjat?

Sa scriu si eu orele de masa ale Sofiucai cu aproximatie:
- 07.30 lapte-san
- 10: 200gfructe cu fulgi de orez sau cu branzica de casa sau simple
- 14: 200glegume o zi cu vita,una cu pui, una cu ou si una legume simple, aceasta masa e intodeauna amestecata si cu iaurt e singurul mod in care mi-a acceptat iaurtul
- 18: 200g fructe diferit preparate fata de dimineata
- 21.45-22 : lapte-san (cantitatea de lapte nu o stiu eu nu am cantar si nu i-am facut niciodata proba suptului)

Noapte buna!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

[red]irlandeza!!!!!la multi ani[/red]!!! nu fi suparici chiar de ziua ta!!eu una recunosc ca nu sunt buna la urarile de la multi ani am mai zis-o mereu intru pe fuga, si nu ma mai uit cine e sarbatorit apoi aman si zic sa raspund lui cutare iar uit... nu fi suparici!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hey fetelor.

Am adaugat 5 noi filmulete cu Andrew, aici :
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/

Daca aveti timp si rabdare sa le vedeti .

Primul, cel intitulat " My first crawling" e de ieri, la cateva ore dupa cazatura.

PS: Irlandeza, imi cer mii de scuze si...iti urez Happy belated Birthday !!!

Ieri am intrat pe fuga, eram ingrijorata cu Andrew si n-am citit nimic, n-am fost atenta la nimic.Sper ca imi scuzi ignoranta.

Deasemenea multumesc fetelor care mi-au explicat ce sa urmaresc la Andrew,dupa cazatura.
A ramas sotul acasa pe post de observator, caci eu a trebuit sa fug la munca.

Va pup si sper ca maine sa am ceva timp sa intru mai mult.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Merci mult!!! Zambetul lui Octi cred ca se datoreaza faptului ca eu cand am plecat la maternitate eu radeam, sincer nu stiu de ce, ori de sotul meu care era panicat, ori de faptul ca stiam ca o sa fie groaznic, nu stiu de ce si acum ma intreb. Bine si noi suntem o familie vesela. Cat despre vorbitul la telefon imi place tare mult mai ales cand am cu cine si cand bineinteles nu sunt terminate minutele. Chiar daca nu scriu eu mult pe forum de vorbit vorbesc mult, poate si m-am invatat eu fiind timp de 5 ani agent de vanzari...off imi este asa un dor de clientii mei...

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Cyntia am vazut poze cu Octi, baiatul tau s-a nascut cu zambetul pe buze! te-am vazut si pe tine in poze, acum asociez vocii placute de la telefon si un chip asemenea!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata!!!???

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Madalina,in sfarsit dai un semn!!! multumim frumos de coplimente... sunteti 2 scumpe

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Scuze ca ma bag, eu ii pun lui Octi in lapte cereala " somn sau linistit" nu stiu exact de la nestle sunt tare bune...

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Lala D tu ce soi de cereale ii pui lui Andrei in lapte?
Eu ii puneam "milupa bio 3 cereale" sau "milupa bio 7 cereale' dar cu astea chiar nu-i mai placea deloc laptele.Asa ca i-l dau simplu. Vreau sa incerc niste cereale mai putin bio, asta e, dar sa fie dulci, cu fructe, arome, nu stiu, sa-l tenteze mai mult sa bea lapticul. Asa ma supar ca s-a intarcat!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Irlandeza... sa nu mai fi suparata ca noi zuzele suntem zuze,da te iubim si tu stii asta...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Am o prietena si fetitei ei i-au iesit prima data canini de sus...

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Fetele da cu dintii cum e?au o ordine in care ies?Mie mi-se pare ciudat ca Biancai iau iesit incisivii centrali de jos si de curand au spart incisivii laterali de sus si incisivul central dreapta sus da cel din stanga nu da nici un semn...nu e ciudat ca au spart incisivii laterali iar din cei centrali decat unul?

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Sara Eliza sa cresti mare si sanatoasa!!!

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput