Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
emabucuresti spune:
NataliaS merci si tie de raspuns. Hai ca sunt din ce in ce mai bine fetele, ce ma bucur! maraiala de la dinti experimentez si eu, uf.
Sa stii ca asa e cu betisoarele, pe toate cutiile folosite am gasit interdictia de a le folosi in canalul intern. Si cu toate astea nu m-am putut abtine.O sa incerc si eu sa nu mai bag betisorul acolo, caci char si cu opritor, tot nu-i bine de folosit in canal.
Si eu am vazut poze cu Sofia papacioasa de iaurtel,o dulceata!
Lala20 nush ce sa-ti zic de ordinea dintucilor, ia sa ma uit eu in carte,poate gasesc ceva. plec la somnic.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
Ema, nic stefan nu mai papa atit de bine ca inainte. am impresia ca s-a umplut copiul...se plictiseste repede la masa, face figuri. eu nu ii cint, nu ne jucam, pur si simplu luam 5 minute pauza cind refuza sa pape si apoi o luam de la cap.
meniul arata cam asa:
ora 7: 240-280 ml lapte praf
ora 10-11: eventual o banana sau citeva prune (intregi), sau doi-trei biscuiti sau niste pufuleti sau nimic (de cele mai multe ori, nimic)...
ora 12-13: pireu legume cu carne de pui sau vita sau peste sau ou (250-300 grame)
ora 16-17: iaurt cu cereale sau iaurt cu fructe sau fructe cu cereale sau brinza fagaras cu ceva fruct. maxim 200 grame
ora 20.30: 160 ml lapte praf cu cereale (de consistenta tare, le papa cu lingurita) (nu mai vrea sub nici o forma sa bea lapte din biberon seara)
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Mitsu bine ati venit, abia astept sa vad poze cu Conrad! Fetelor copilul mancacios pe care-l aveam s-a transformat intr-un mofturos.Aveti careva chef sa scrieti meniul zilnic cu orele si cantitatile de papa si de lapte mancate de bebe in 24 ore? Mi-e teama ca mananca prea putin.Chiar tb sa ii cant si sa fac ca toate orataniile la fiecare masa ? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
NataliaS spune:
Irlandeza
sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!! alaturi de familia ta frumoasa!
bebelusilor nascuti azi!
...tocmai s-a trezit printzesa sa pape...fug ca trezeste toata casa...
Noapte buna!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
miky_mamica spune:
Mesele domnului meu sunt cam asa:
7-8: 120 ml lapte
10-11: 100-120 gr piure fructe (diverse) cu branzica sau cereale plus 120 ml de lapte
14-15: 100-120 gr piure de legume cu putin iaurt si cu carnita - 1 zi pui-1 zi vita-1 zi ou-1 zi peste ... plus lapte de completare 120 de ml
17-18: 1 iaurt Tnuva - 150 gr simplu plus 100 de lapte
21-22: 200 ml lapte cu cereale
3-4: 120 ml lapte
Cam asta e schema nostra si nu pot deloc sa scot laptele dupa mesele de ziua ca nu ma inteleg cu turcu' ..... daca nu bea lapte nu se culca si daca nu se culca ma stiu toti vecinii ... cat de tare poate sa urle.....
anca.b spune:
Vali,
sa treaca cucuiul lui AJ.
Gratiela, bine ai revenit din concediu. Abia astept sa creasca un pic Stefan sa o luam din loc prin europa. As vrea sa mergem cind va fi in stare sa-si aminteasca pe unde a fost. Mai am de asteptat…
La multi ani, Irlandeza!
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Sofia, Khaled, Calin si AJ
Lala20, din cite stiu eu ordinea e incisivii centrali de jos, apoi cei centrali de sus, cei laterali de sus si cei laterali de joi. Apoi maselutele si caniniii. Insa exista diferente, nu la toti coplasii ies la fel..
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
ma duc si eu la culcare, noapte buna. va povestesc miine cum a fost la nunta
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Am gasit si eu la mine in aparat(care s-a stricat...
)3 pozulici de la intalnire,dar din pacate nemary si a ei dariuta sunt cu spatele...
http://community.webshots.com/album/566761514lIZHoe
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
SI va las cateva poze si cu printesa mea pt maine la cafea!!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Si repede,repede ca mai e un pic pana la 12...
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Sofia, Khaled, Calin si AJ
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
irlandeza spune:
Aweya, Emabucuresti, Ellenuta, Lala_D, Lala_20, NataliaS, Anca.b multumesc frumos, totusi . Desi e cam tarziu cu urarile, prima la 21.45 ? Credeam ca insemn mai mult pt. voi, dar cum eu nu prea ma inghesui cu sfaturile din cauza lipsei de experienta poate nu sunt asa importanta. Sincer, nu ma asteptam .Mai ales cand vad ca in fiecare zi se incepe cu urarile de dimineata sau chiar de cum s-a trecut de miezul noptii........Probabil ca nu-i din ignoranta, dar totusi nu-mi cade bine. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Ema, eu ai dau cereale, dar cu lingurita , amestecate si cu fructe sau piure de fructe. Deocamdata ai place. Acum avem cereale de la HIPP cu mere+portocale+banane, de la COW&GATE cereale cu fructe tropicale, si tot de la C&C multigrain banana porridge.Si amestec cu mar ras, sau banana, sau para, sau piure de fructe.
Lala_20, am vazut pozele cu Bianca , tare mandra mai e de mingiutele ei, e o scupa.
Iar in legatura cu iesitul dintisorilor, Anca.b are dreptate.
NataliaS, distractie placuta la Oradea. Imi pare tare bine sa aud ca sunteti pe drumul cel bun cu sanatatea.
Noapte buna va doresc.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008