Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Irlandeza !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
Irlandeza...multa sanatate si fericire!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
emabucuresti spune:
Lala merci de raspuns.
in sfarsit s-a trezit si a baut si el 160 ml lapte.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
LaLa_20 spune:
Fetele da cu dintii cum e?au o ordine in care ies?Mie mi-se pare ciudat ca Biancai iau iesit incisivii centrali de jos si de curand au spart incisivii laterali de sus si incisivul central dreapta sus da cel din stanga nu da nici un semn...nu e ciudat ca au spart incisivii laterali iar din cei centrali decat unul?
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Stancuza am vizionat si eu pozele cu voi... doua printese si cu ce pofta papa iaurtelelul...
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
anca.b spune:
Salut.
am revenit si noi de la "petrecere". baietii dorm...eu am baut doua cafele, deci bintui pe aici...
Dana, eu pun ser de mai multe ori pina reusesc sa scot toti mucii...stefan n-a fost racit, insa nasa mea l-a scos afara pe baietelul ei cite o jumate de ora si cind a fost racit. doar ca nu l-a lasat pe linga alti copii...
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Voi ii scoateti afara pe puiuti daca sunt raciti?Eu i-am scos la plimbare dar nu am stat foarte mult si nu stiam daca e bine sau nu.Mai am o intrebare in legatura cu batista bebelusului.Noi pana acum nu prea am folosit-o.Cum se procedeaza?Eu pun ser fiziologic in fiecare nara si apoi aspir.Trebuie sa pun de mai multe ori ser fiziologic sau e suficient cel pe care l-am pus la inceput?Voi cam de cate ori le aspirati nasucurile pe zi? Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Gatta, nici stefan nu maninca bine la mesele de fructe decit aca i le dau intregi...musca singur din banana, din prune...e mai greu cu merele si cu perele...cred ca s-a plictisit de pireuri si ii place sa mestece mincarea...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
NataliaS spune:
Noi suntem la Oradea la mama, Ana e binisor, azi a avut doar scaune legate - Yupiiiiiiiiiiiiii, asa ca incet, incet pot sa o las si pe ea sa mai guste si altceva in afara de orez.
Sor'-sa urla in continuare, refuza mancarea, are gaze la burtik , ii sparge in continuare dintzocu' dar tot n-a iesit...mi-a facut si ea niste scaune mai molcutze, dar astea pot fi clar in legatura cu dintisorul...
Gratiela si Mitzu - welcome back! asteptam poze!
Elle - cat despre dopulete...asa m-am intrebat si eu cand a facut Ana...de unde, ca doar o curat!? si m-a lamurit medicul ORL - de la entuziasmul dvs exagerat
de a curata urechea copilei dupa baie cu betisoare...cica urechea ai voie sa o cureti doar cu prosopul, iar betisoarele sa le folosesti doar in pavilionul extern al urechii si Deloc in conductul auditiv...Eu personal am renuntat la betisoare dupa experienta asta. Anei i le-a scos super rapid, sub microscop cu un stilet metalic...a durat vreo 5 sec, n-a fost extrem de placut dupa cum s-a crizat, dar macar a trecut rapid
Eu va doresc sa iasa cu apa oxigenata!
Grati si Lala - si Stef e tot la categoria manechin, fulg, usoara, sau cum vreti sa-i spuneti...sapt trecuta, la 8,5 luni avea 8200 si 74 cm...
Ema - a mea papa cam asa:
7 supt de alint
8.30 - 200 g fruct cu cereale
13.30 - 150-200 - piure de legume cu carne +supt
19 - 130 -160 cereale cu lapte
21.30 - supt
1.30-2 - supt
4- supt
Are o multime de supturi noaptea, dar asta e...ii va trece ei pe parcurs...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
anca.b spune:
elle, ce ma bucur ca nu e otita! cu dopul se rezolva, asa cuma zis si irlandeza. sa stii ca e posibil sa se fi facut tocmai din cauza ca e curatata urechea prea des. noua ni s-a spus sa-i curatam urechile max de doua ori pe saptamina cu betisoare si doar pe marginea canalului, nu in interior. in rest, doar sters cu cirpa umeda.
| citat din mesajul lui Ellenuta helllooo am fost cu eva la spital si nu are otita, dar are un dop de ceara .. mi-a spus sa-i pun apa oxigenata in urechiusa de cateva ori pe zi si apoi s-o asez pe o parte ca se elimina dopul. nu-mi pot explica cum l-a facut ca eu o curat dupa fiecare baita .. am vorbit cu doc pediatru si mi-a spus ca daca in 2-3 zile nu iese, sa mergem la budimex sa-l aspire .. sper sa iasa dupa apa oxigenata. irlandeza multumesc mult .. deci e exact ca la patti. in rest .. trompeta ca de obicei .. tipa si daca nu ma duc sa ma joc cu ea, incepe sa planga cu suspine .. gatta a mea fructele, iaurtul, branzica le papa cu placere insa la legume e jale mare. cu chiu cu vai ii indes vreo 140 ml pe gat .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Stoisor, sper ca e mai bine sara si o sa aveti o noapte linistita.
am vazut ca ti-a zis elenuta schema de alternare a antitermicelor. tocmai voiam sa ti-o scriu si eu, ca am salvat mmesajul LaleiD. bine macar ca e vesela si nu sufera saracutza.
| citat din mesajul lui stoisor fetele noi am avut o noapte FIERBINTE cu greu a coborat sub 38 ,doar spre dimineata,aseara a vomat tot cand am vrut sa i dau nurofenul si i-am pus in schimb sup de paracetamol.....a fost groaznic.....nici nu vreau sa imi aduc aminte,cum adormea se infunda de la mucisori ,urma o noua repriza de aspirat si apoi chinuit cu nani si tot asa,si ardea de numa,max a fost 38.8 ,nu mai mult ....sper sa nu repete figura si la noapte caci nu mai am bateri,sunt praf nu stiu ce sa zic ,cat am voie mai frate sa i dau pt febra,pe nurofen scrie sa nu depasesti 5 ml in 24 ore pai cumm naiba,trec pe panadol??in continuare,serios am impresia ca nu mai stiu nici cum ma cheama,acum doarme dar nu stiu cat timp in schimb este extrem de vioaie,azi numa o ras si o bombanit ,nu are nici o problema Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
Anca si
Povestea Nasterii

11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
.. mi-a spus sa-i pun apa oxigenata in urechiusa de cateva ori pe zi si apoi s-o asez pe o parte ca se elimina dopul. nu-mi pot explica cum l-a facut ca eu o curat dupa fiecare baita ..
am vorbit cu doc pediatru si mi-a spus ca daca in 2-3 zile nu iese, sa mergem la budimex sa-l aspire .. sper sa iasa dupa apa oxigenata.