Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Honey of, ti-au raspuns fetele, eu vreau dor sa-l pup dulce pe blondinul tau sa treaca repede cucuiul si sa nu aibe nici o urmare!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

este posibil sa apara repede dupa cei doi de jos , si dintisorii de sus?Ca dupa primul de jos la o sapt a iesit si al doilea. e super marait baiatul meu, pe langa mofturile de la mancare, doar cand ii dau suzeta se mai calmeaza.

Elle poate si Evei ii mai dau dintuci, poate de aceea tipa. Uf, am citit de problemuta de la urechiusa, va urez sa scapati repede de ea.

Cyntia am vazut poze cu Octi, baiatul tau s-a nascut cu zambetul pe buze! te-am vazut si pe tine in poze, acum asociez vocii placute de la telefon si un chip asemenea!

Elia tu nu ne-o arati pe Laura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI IRLANDEZA
Iti doresc multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor!

Nu am citit inca din urma, am fost foarte ocupata ultimele 4 zile pt ca ieri am fost nasa, dar maine am sa citesc si sa povestesc mai multe. Pupici si noapte buna!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cyn mesele de zi mi se par ok, dar noaptea parca sunt prea mult doua .. bine un bb de varsta lor nu ar mai trebui sa se scoale noaptea ptr papa .. ai incercat sa-i dai apita noaptea? poate renunta la mesele de lapte si doarme snur?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Apoi copilul meu care de la 5 luni dormea snur noaptea de o luna tot doua mese si-a bagat noaptea . Aceiasi cantitate 130-150 ml . Asa a dus-o toata luna august. Acum de cand s-a facut racoare vad ca si-a scos o masa .
Si nu a fost chip sa ii dau apa sau ceai. Fomistul vroia lapte.
In rest mananca 200- 230 gr de legume la pranz cu ou/carne/ branza/ ficatei , 150 gr iaurt cu fructe puse si/sau cereale si cam 150 gr fructe cu branza / cereale.
Lapte aduna cam 600-700 ml in 24 de ore.
Cam atat papa Andrei in 24 de ore.
Si tot manechin suntem, nu are inca 8.500 gr.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ce , e ziua irlandezei? Irlandeza, La multi ani, sa fiti fericiti cu totii, ai o familie frumoasa frumoasa. Tocmai ma uitam in slide la pozele cu Patty, Doamne cat e de frumoasa, ptiu sa n-o deochi!

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani

Sofia (Stancutza,
Khaled (Darene)
Calin (AncaDiana)
Vanessa (Gia)
AndrewJ (Honey)

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

Lala D tu ce soi de cereale ii pui lui Andrei in lapte?
Eu ii puneam "milupa bio 3 cereale" sau "milupa bio 7 cereale' dar cu astea chiar nu-i mai placea deloc laptele.Asa ca i-l dau simplu. Vreau sa incerc niste cereale mai putin bio, asta e, dar sa fie dulci, cu fructe, arome, nu stiu, sa-l tenteze mai mult sa bea lapticul. Asa ma supar ca s-a intarcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uff .. imi pare rau ca nu am vazut. cu gandul la ale mele am si uitat sa verific lista sarbatoritilor ..

IRLANDEZA sa fii sanatoasa, fericita si iubita de cei dragi!!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI CLOPOTEILOR CARE IMPLINESC AZI LUNITZA: SOFIUCA, VANESSUKA, CALINUTUL, KHALED SI ANDREW!! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara zuze!

[/quote]

Sa va spun cum face Andrei ?
Imaginati-va un catel din ala puricos care isi tot da cu labele peste urechi : fix asa face fi-miu . Parca are purici in zulufi si urechi
Si la noi e tot semn de somn, nervi .

[/quote]

Hihihi - Lala - la noi asta e semn de nu mai vreau sa mananc...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Lala D tu ce soi de cereale ii pui lui Andrei in lapte?
Eu ii puneam "milupa bio 3 cereale" sau "milupa bio 7 cereale' dar cu astea chiar nu-i mai placea deloc laptele.Asa ca i-l dau simplu. Vreau sa incerc niste cereale mai putin bio, asta e, dar sa fie dulci, cu fructe, arome, nu stiu, sa-l tenteze mai mult sa bea lapticul. Asa ma supar ca s-a intarcat!

Nu am un "soi" anume de cereale. Eu mereu i-am luat altele si mereu am 2 cutii deschise in casa , diferite , din care ii dau alternativ. Acum de exemplu am Humana - piersici si maracuja si Nestle - 5 cereale.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput