Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Vroiam sa zic ca azi la masa de la 13...

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Buna Seara!!!
Si Octi are zile cand mananca de ma sperii si zile ( ca cea de azi) cand refuza cu desavarsire mancarea.
Octi al meu papa cam asa:
7.00-7.30 - 180 ml lapte cu cereale (cam 3 masuri)
10.00-10.30- fructe cu branzica/ cereala cam 150-200ml
13.30-14.00- supica sau borsulet ( amestec de legume pasate cu carnita) cam 200-250ml
14.30-15.00- suculet de fructe (100-150ml)
17.00-17.30- inainte papa branzica cu fructe, mai nou 100 de ml de supica + jumatate de iaurt tnuva
20.30-21.00- 180ml lapte cu cereale
+ noaptea 2*150ml lapte si la masa de la 13 a papat 100ml de supica cu strambaturi, desene animate si efectiv n-a vrut si i-am dat lapte.

Sa-mi zice-ti si mie ce parere aveti de cum papa Octi.

Asta e de obicei su cand ajunsesem la concluzia ca-i place mult supica azi efectiv nu a vrut

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Mitsu bine ati venit, abia astept sa vad poze cu Conrad!

Fetelor copilul mancacios pe care-l aveam s-a transformat intr-un mofturos.Aveti careva chef sa scrieti meniul zilnic cu orele si cantitatile de papa si de lapte mancate de bebe in 24 ore? Mi-e teama ca mananca prea putin.Chiar tb sa ii cant si sa fac ca toate orataniile la fiecare masa ?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cynthia sincer mie mi se pare cam mult. dar daca el e ok cu kg, de ce nu?

eva are 5 mese pe zi ..

6-7 lapte cam 200 ml

10 - 220g fructe

14 - 130 - 160 g legume + ocazional lapte

18 - 180g iaurt cu fructe

21.30 - lapte

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Are 8900g. Mie mi se pare mult din cauza laptelui care-l bea noaptea nu?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cynthia sincer mie mi se pare cam mult. dar daca el e ok cu kg, de ce nu?

eva are 5 mese pe zi ..

6-7 lapte cam 200 ml

10 - 220g fructe

14 - 130 - 160 g legume + ocazional lapte

18 - 180g iaurt cu fructe

21.30 - lapte

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

M-am intors de la Paris. A fost de vis! Am bantuit de pe la 10.30 dimineatza pana pe la 9-10 seara. Pe Dudu il debarcam in apartament la ora 14 pt papi si somnic si il luam iara la plimbare la 18 seara. La pranz ma plimbamcu Ozi pe strazi...Am degetele zdrelite de la atata mers plus vanatai de la urcat si coborat carutzul la metrou. Sotul era disponibil doar seara asa ca am facut sport la greu saptamana asta. Daca nu erau patiseriile minunate ma intorceam gladiola! Am ajuns si la Disneyland unde m-am simtit copil...m-au suit si in Big Mountain de am scos cea mai tare poza din trenul respectiv...Ozi a fost in delir, eu mergeam ca-n transa prin magazine...
Nu uit sa-i multumesc Danei pentru o seara foarte placuta...Voi stiti ca are o familie frumoasa, ca e subtirica si frumusica foc, ca Vanesa e o frumusetze iar Albert un scump, dar nu va puteti imagina cat de frumos vorbesc moldoveneste...parca eram in vacanta la bunici (ei erau din Botosani...pe langa Suceava). Dana!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

L-am cantarit/masurat si eu azi pe Dudu:7800gr/70cm. E inca la categoria usoara dragalasul!

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-ati simtit bine la Paris. Si eu imi doresc sa ajung pe-acolo da cred ca peste vreo 3-4 ani ca sa tina minte si Octi si sa se simta bine...

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

M-am intors de la Paris. A fost de vis! Am bantuit de pe la 10.30 dimineatza pana pe la 9-10 seara. Pe Dudu il debarcam in apartament la ora 14 pt papi si somnic si il luam iara la plimbare la 18 seara. La pranz ma plimbamcu Ozi pe strazi...Am degetele zdrelite de la atata mers plus vanatai de la urcat si coborat carutzul la metrou. Sotul era disponibil doar seara asa ca am facut sport la greu saptamana asta. Daca nu erau patiseriile minunate ma intorceam gladiola! Am ajuns si la Disneyland unde m-am simtit copil...m-au suit si in Big Mountain de am scos cea mai tare poza din trenul respectiv...Ozi a fost in delir, eu mergeam ca-n transa prin magazine...
Nu uit sa-i multumesc Danei pentru o seara foarte placuta...Voi stiti ca are o familie frumoasa, ca e subtirica si frumusica foc, ca Vanesa e o frumusetze iar Albert un scump, dar nu va puteti imagina cat de frumos vorbesc moldoveneste...parca eram in vacanta la bunici (ei erau din Botosani...pe langa Suceava). Dana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cyn mesele de zi mi se par ok, dar noaptea parca sunt prea mult doua .. bine un bb de varsta lor nu ar mai trebui sa se scoale noaptea ptr papa .. ai incercat sa-i dai apita noaptea? poate renunta la mesele de lapte si doarme snur?

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Am incercat cu ceai si nu a vrut deloc? In seara asta incerc cu apa , si mie mi se pare mult.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cyn mesele de zi mi se par ok, dar noaptea parca sunt prea mult doua .. bine un bb de varsta lor nu ar mai trebui sa se scoale noaptea ptr papa .. ai incercat sa-i dai apita noaptea? poate renunta la mesele de lapte si doarme snur?

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

merci frumos de raspunsuri fetelor.

eu sunt suparata, acum iar s-a culcat fara sa manance, a refuzat biberonul.Asa face de cateva zile. Abia la 11-12 noaptea accepta sa bea laptele.

El nu a mai trecut de 9 kg de cca 2 luni. Doctora ma linisteste ca-i ok, cat sa se mai ingrase.Eu insa imi fac griji.Pana acum ma intrebam unde se duce atata mancare de nu pune pe el un strop. Acum e cand mai face si figuri si cand vad ca ma rog cu laptele de el, ma ingrijorez mai tare. E adevarat ca inainte statea de lemn tanase si acum e din ce in ce mai neastamparat si incearca incontinuu sa se ridice pe piciorusele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Gratiela bine ati venit! Asteptam pozeee!

Mergi la inceput