Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
irlandeza spune:
Mitsu, bine te-ai reintors. Se pare ca te-ai distrat bine.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
honey79 spune:
URGENT !!!!!
Ce semne trebuiesc urmarite, , daca-ti cade copilul din pat, de la inaltime????
Va rog din suflet, ajutati-ma!!!!
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
irlandeza spune:
Honey si tu...........?
Urmareste : sa nu vomite, sa tipe cat mai tare, mai puternic, sa nu fie apatic, molesit, sa nu aiba stari de lesin, ........
Daca crezi ca are simptomele de mai sus, mergi urgent la medic.
Noi am cazut in cap la 7 luni
, am fost la dr. si din fericire nu a avut nimic. Ne-am speriat sa nu cumva sa aiba vreo contuzie cerebrala......
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 URGENT !!!!! Ce semne trebuiesc urmarite, , daca-ti cade copilul din pat, de la inaltime???? Va rog din suflet, ajutati-ma!!!! POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Vomitat, letargie, somnolenta. E important sa planga imediat dupa cazatura
Cat de sus era patul? Au mai cazut si alti pitici la varste mai mici si nu au fost probleme
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
honey79 spune:
A plans imediat.,... 30 de secunde... urlat... La mine in brate s-a linistit.
L-am dus la chiuveta in baie, l-am spalat, s-a jucat cu piciorusele in apa ( era cacalit... de-aia l-am si lasat singurel pe pat intre perne 15 secunde, cat sa ud un prosopel, sa-l spal pe spate)... apoi, a papat un container de piersicuta cu cereale.
Dar tot mi-e teama.
Offf, Doamne, mama inconstienta ce sunt.
Hala cadou i-am facut de ziua lui.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
irlandeza spune:
Vali, a plans, s-a jucat , a papat , mie mi se pare ca e OK. Mai tine-l sub observatie cateva ore. Dr. mi-a zis 24 ore. O sa fie bine, cred ca nu exista copil sa nu fi cazut macar o data in cap.
lui Andrew ca sa treaca si
pt. mamica.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
cynthia_ spune:
Buna Seara!!!
Si Octi are zile cand mananca de ma sperii si zile ( ca cea de azi) cand refuza cu desavarsire mancarea.
Octi al meu papa cam asa:
7.00-7.30 - 180 ml lapte cu cereale (cam 3 masuri)
10.00-10.30- fructe cu branzica/ cereala cam 150-200ml
13.30-14.00- supica sau borsulet ( amestec de legume pasate cu carnita) cam 200-250ml
14.30-15.00- suculet de fructe (100-150ml)
17.00-17.30- inainte papa branzica cu fructe, mai nou 100 de ml de supica + jumatate de iaurt tnuva
20.30-21.00- 180ml lapte cu cereale
+ noaptea 2*150ml lapte si la masa de la 13 a papat 100ml de supica cu strambaturi, desene animate si efectiv n-a vrut si i-am dat lapte.
Sa-mi zice-ti si mie ce parere aveti de cum papa Octi.
Asta e de obicei su cand ajunsesem la concluzia ca-i place mult supica azi efectiv nu a vrut
| citat din mesajul lui emabucuresti Mitsu bine ati venit, abia astept sa vad poze cu Conrad! Fetelor copilul mancacios pe care-l aveam s-a transformat intr-un mofturos.Aveti careva chef sa scrieti meniul zilnic cu orele si cantitatile de papa si de lapte mancate de bebe in 24 ore? Mi-e teama ca mananca prea putin.Chiar tb sa ii cant si sa fac ca toate orataniile la fiecare masa ? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
EliaElia spune:
bebe Andrew sa-i treaca. Ema, si a mea a inceput sa faca mofturi la fructe, cum scria si gatta nu mai stiu ce sa mai combin sa-i placa si ei. Descoperisem perele dar dupa vreo saptamana de pere i s-a luat si de alea, na, era de asteptat. Vineri i-am dat prima oara branza (facuta in casa) cu pepene galben si i-a placut. Minunea a tinut 2 zile ca azi am luat-o de la capat. Nu suporta piersicile sau nectarinele, mai sa planga cu lacrimi cand da de ele. Maine incerc mere. E greu de aproximat cat mananca, oricum pana in 100g si asta pentr ca insist pe langa ea.Nici borcanelele nu-i plac, am incercat.Din fericire legume manca orice si bine, cam 250g.Noi am inceput diversificarea cu fructe si le manca foarte bine, orice. De cand am introdus legumele n-a mai suportat fructele, din rau in mai rau am mers, maximul fiind saptamana trecuta.N-avem decat astea 2 mese diversificate (10 si 14) in rest lapte.Camelia si
Laura (06.02.2008)
cynthia_ spune:
Offf.. cred ca te-ai speriat groaznic. Nu mai zi ca nu esti mama inconstienta, asa sunt ei in perioada asta. Eu mai am un pic si cred ca o sa-i cumpar casca lui Octi da cu capu de tot ce e in jurul lui sau mai nou se ridica in picioare gaseste cate o jucarie sau ii distrage cate ceva atentia si pur si simplu uita ca sta in picioare si cade, bine asta se intampla in patut care e de lemn si are si aparatori dar tot mai face cate un cucui.
| citat din mesajul lui honey79 A plans imediat.,... 30 de secunde... urlat... La mine in brate s-a linistit. L-am dus la chiuveta in baie, l-am spalat, s-a jucat cu piciorusele in apa ( era cacalit... de-aia l-am si lasat singurel pe pat intre perne 15 secunde, cat sa ud un prosopel, sa-l spal pe spate)... apoi, a papat un container de piersicuta cu cereale. Dar tot mi-e teama. Offf, Doamne, mama inconstienta ce sunt. Hala cadou i-am facut de ziua lui. POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
EliaElia spune:
sa scriu si eu mai organizat, orele sunt aproximative6.30-7.00 lapte 210ml10.30 - fructe (~ 100g)14.00 legume (~250g)18.00 lapte 180ml21.30 lapte 240mlCamelia si
Laura (06.02.2008)