Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Si Stoisor sa stii ca nimeni nu s-a nascut invatat. Toate paralizam cand are copilul ceva, mai ales prima data. Asa ca nu te mai invinovatii degeaba ![]() Daca nu a facut febra de loc pana la ora asta ati iesit din criza ! Va mai face o tura pe seara pe la 8 dar nu cred ca ajunge la 38,5 si inca o tura pe la 2 noaptea si apoi va faceti bine ![]() Poti pe la 8 seara inainte de a ii da sa pape sa ii dai Nurofen ca sa eviti un eventual vomitat. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
exact asa m-am si gandit la 8 are de luat ospenul ,iar masa e la 9 in seara asta si atunci inainte de masa va lua nurofenul,ceva intre 8 si 9 ,sper sa fie bine
va multumesc pt incurajari,e cel mai groaznic sentiment pe care l-am avut pana acum
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Ellenuta spune:
moni a cam tipat cand i-am pus in ureche apa oxigenata .. ce sa-i fac. apoi nu vroia sa stea pe o parte si am tinut-o in brate culcata .. s-a cam zbatut dar n-am ce face ..
stoisor 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
am disparut ca magaru in ceata pt ca s-a trezit Sara,e foarte linistita si are chef de bombanit.....
am verificat novocalminul sup ,este pentru copii ,de 300 mg,de acesta vorbeai Elle??sau mai este unul mai slab,pe el scrie de copii peste 4 ani ,nici vb de sugari ,si de el imi spunea doc sa il fac pe jum si acum nu stiam daca sa il dau intreg sau nu
off si tu ai cu urechiusa Evei sper sa nu trebuiasca sa il scoata doc ,sa il elimine ea singurica,cred ca e dificil sa o ti pe o parte,cand trebuie atunci nu stau cum, i pui in rest si in cap stau,mai ales in cap ![]()
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
o sa mai intru cum pot caci sunt tot pe langa ea si am o durere de nu va pot povesti in gura ,imi vine sa zghier de durere,nu mai tin nr la analgezice ,mi-am dat cu calgel de la Sara si sa stiti ca are efect dar pt scurta durata ,nu am intraznit sa i desfac si orajelul ca i scump si il pastrez pt ea,nu numa de asta dar nu stiu de unde sa i mai procur cand va fi cazul,asta il-am din state
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor am verificat novocalminul sup ,este pentru copii ,de 300 mg,de acesta vorbeai Elle??sau mai este unul mai slab,pe el scrie de copii peste 4 ani ,nici vb de sugari ,si de el imi spunea doc sa il fac pe jum si acum nu stiam daca sa il dau intreg sau nu Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
Nu exista supozitor mai mic de atat de Novocalmin.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
stoisor am confundat eu .. supo eferalgan sunt mici (80mg). supo novocalmin au 300 mg. dar merge sa-i bagi unul intreg.
sanatate!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
elle ,lala
si sa auzim de mai bine
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Stoisor sanatate multa fetitei tale si toturor clopoteilorraciti sau bolnaviori de zilele astea!
Lala20 hai ca ne-a lamurit LalaD si alte zuze in leg cu momentul cand mai fac vaccinuri optionale, mai multe nu stiam nici eu sa spun, eu doar lansasem intrebarea. crwed ca si noi vom face prevenarul dupa un an cu un singur rapel apoi.Pare-mi-se asa imi sugerase si doctora, dar nu-mi statea bine relaxata fara vaccin pana la un an, simteam nevoia sa sondez ce si cum mai fac alte mamici.
Danonik sanatate multa si voua, of, toti patru raciti in acelasi timp, cred ca nu ti-e usor, mai ales ca mai ai si greturi. Pupicei!
Elia asa e , in primele zile de viata cred ca nu ar fi durut f tare intepaturile pt gauri. Dar vezi ca se fac cu seringa pneumatica si-s gata cat ai zice peste.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Mitsu bine ati venit, abia astept sa vad poze cu Conrad!
Fetelor copilul mancacios pe care-l aveam s-a transformat intr-un mofturos.Aveti careva chef sa scrieti meniul zilnic cu orele si cantitatile de papa si de lapte mancate de bebe in 24 ore? Mi-e teama ca mananca prea putin.Chiar tb sa ii cant si sa fac ca toate orataniile la fiecare masa ?
emabucuresti spune:
Mitsu bine ati venit, abia astept sa vad poze cu Conrad!
Fetelor copilul mancacios pe care-l aveam s-a transformat intr-un mofturos.Aveti careva chef sa scrieti meniul zilnic cu orele si cantitatile de papa si de lapte mancate de bebe in 24 ore? Mi-e teama ca mananca prea putin.Chiar tb sa ii cant si sa fac ca toate orataniile la fiecare masa ?