Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
stoisor novocalmin la febra peste 39, si se gasesc la farmacie din cele mici pentru copii. alternezi panadol cu nurofen .. si frectie la febra saritei.
si sanatate multa
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
in unele mom ca acestea imi vine sa imi iau campii
am impresia ca sunt o cretina si cel mai groaza mi sa nu i fac vreodata rau cu mana mea,cred ca as innebuni,mi ciuda ca nu pot fi mai stapana pe situatie si cu mai multa tarie ,sa tratez problemele cu calm si sa nu ma panichez ,sa fiu mai tare dar nu pot
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor si inca ceva ,daca scade febra se mai da preventiv macar o doza de ceva sau nu,de ex daca nu a mai facut de azi dim de la 6 eu nu i-am mai dat nimik pana nu incepe iara......i rau asa,trebuia sa i mai dau ? Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
stoisor imi pare rau noaptea ceai avut-o...si ca nu pot sa te ajut cu sfatur...noi slava domnului inca nu ne-am confruntat cu febra...
pup fetele sa treaca si perioada asta!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
Da Stoisor ii pui un supozitor intreg de copii.
Sau ii dai picaturi de algocalmin atatea picaturi cate kg are copilul (8 kg-8 picaturi.)
si Nurofenul ca sa nu isi mai faca grata da-l fractionat, intai 1 ml, o ridici si o pui sa se uite la bec, eventual o speli pe fata si apoi iar 1 ml , repeti procedura si inca odata jumatate de ml .
Doza maxima de paracetamol pe zi nu trebuie sa depaseasca in cazul siropului Panadol 15 ml la 8 kg ale copilului.
Supozitoare maxim 2 in 24 de ore si atunci reduci si doza maxima de sirop de mai sus corespunzator.
Multa sanatate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui stoisor si inca ceva ,daca scade febra se mai da preventiv macar o doza de ceva sau nu,de ex daca nu a mai facut de azi dim de la 6 eu nu i-am mai dat nimik pana nu incepe iara......i rau asa,trebuia sa i mai dau ? Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
Nu. nu e rau ca nu i-ai dat. Continua insa obligatoriu cu Ospenul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
stoisor hai curaj, esti cea mami buna mami pentru sarita .. cum sa-ti iei campii?? pai si cine mai are grija de puiul bolnavior? eu zic ca daca ii scade febra, sa nu-i dai preventiv ..
moni eu o curat o data la doua zile, cu betisor cu opritor .. nu insist si nici nu intru adanc .. acum Dumnezeu stie de ce l-a facut .. vedem daca se rezolva cu apa oxigenata ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui stoisor in unele mom ca acestea imi vine sa imi iau campii am impresia ca sunt o cretina si cel mai groaza mi sa nu i fac vreodata rau cu mana mea,cred ca as innebuni,mi ciuda ca nu pot fi mai stapana pe situatie si cu mai multa tarie ,sa tratez problemele cu calm si sa nu ma panichez ,sa fiu mai tare dar nu pot Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
hei!!!nu vorbi asa! e foarte normal sa te sperii asa doar e vorba de copilul tau,carne din carnea ta si numai tu stii cat te-ai chinuit pt ea!!hai capul sus !si binenteles ca nu poti fi calma mai ales ca nu ai mai trecut prin asa ceva!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta stoisor hai curaj, esti cea mami buna mami pentru sarita .. cum sa-ti iei campii?? pai si cine mai are grija de puiul bolnavior? eu zic ca daca ii scade febra, sa nu-i dai preventiv .. moni eu o curat o data la doua zile, cu betisor cu opritor .. nu insist si nici nu intru adanc .. acum Dumnezeu stie de ce l-a facut .. vedem daca se rezolva cu apa oxigenata .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
si eu tot la 2-3 zile..oricum bine ca nu e otita si sigur se va rezolva cu apa oxigenata.i-ai dat deja?sta la operatiune?sau face urat?

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
Si Stoisor sa stii ca nimeni nu s-a nascut invatat. Toate paralizam cand are copilul ceva, mai ales prima data.
Asa ca nu te mai invinovatii degeaba 
Daca nu a facut febra de loc pana la ora asta ati iesit din criza ! Va mai face o tura pe seara pe la 8 dar nu cred ca ajunge la 38,5 si inca o tura pe la 2 noaptea si apoi va faceti bine 
Poti pe la 8 seara inainte de a ii da sa pape sa ii dai Nurofen ca sa eviti un eventual vomitat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stoisor spune:
asa am facut-o sa ia nurofenul la 6 ,cu putinul cu plimbatul intre ,exact asa
dar pt copii sunt sup care le am ,dar doc zicea tot timpul ,ma rog dupa vaccinuri sa il fac pe jum,nu intreg,deci i pot da intreg daca e mai rau...ok
si da am continuat trat in rest ...
si va multumesc ca existati mai ales pt pierdute ca mine
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM