Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si cum ieri am lipsit, tre sa urez clopoteilor de ieri:
Khaled (darene), Calin Alexandru (anca.diana),Sofia Elena (stancutza) Vanessa Maria (sweetgys) Andrew John (honey)

si de azi: Sara Eliza(gatta)

Si cu scuzele de rigoare sper ca accepti si azi

IRLANDEZA, LA MULTI ANI SI SA FII FERICITA SI IUBITA!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

A trecut iar un "secol" de cand nu am mai postat...
Daca nu o fac acum repede-repede ma apuca iar sfarsitul saptamanii cand, oricum, nu am timp sa intru pe forum....
So, eu am avut o "aventura" incepand de joi noapte cand m-a luat un rau teribil cu febra, stare de voma, frisoane dureri musculare. Simteam ca mor si mai multe nu! Capul mi-l simteam cat o banita. Vineri am incercat sa merg la tribunal dar am realizat ca nu pot sta in picioare si m-am intors acasa.
Pe la ora 2 dupa amaiaza am lesinat pur si simplu.... Atunbci barbata-meau m-a luat pe sus si m-a dus la municipal la urgenta. Acolo, nu m-a bagat nici dracu' in seama timp de vreo 30 de minute...
Am plecat de acolo tarata de el la urgenta la floreasca.
Mi-au facut analize de sange, ecografie abdominala si radiografie pulmonara si mi-au pus diagnosticul de gastroenteroviroza acuta...
Am mai bolit sambata toata ziua la pat, ieri m-am deplasat incet incet prin casa dar astazi sunt bine!
Doamne, cumplit a fost !!!!

So, motivata absenta mea, da?!

Ieri si astazi am reusit sa citesc din urma, sa vad fotografii multe si frumoase!

Ce bine de voi, cele care v-ati intalnit la baby expo!!! Tare ce as fi vrut si eu sa ajung, in special sa o cunosc personal pe Lala20 si minunea ei de fetita!!!!
Nu a fost sa fie!

Imi pare rau sa citesc despre clopotei bolnaviori, multa sanatate si sa se fac cat mai repede bine lui Ana de Natalia, Dariutza de Alina kalos, sara de stoisor !!!!!

Shose, am vazut fotografiile recente cu pipetzica ta frumoasa! Ma fascineaza fata ta. Si si-a schimbat tare mult fizionomia de cand era bebelus. La un moment dat, pe la 2 luni semana cu eleni a mea acum este asa de frumoasa cu obrajiorii aia bucalati ai ei !!!
Am recunoscut paturica roz cu gaurele si un ursulet roz cu un cerc in labute ca fiind jucarii luate din grecia! Am dreptate ???
Apropo de ghetutele noastre roz... Asta iarna erau mari si, oricum, o scoteam infofolita din casa... iar acum am incercat sa i le dau si ii sunt mici.... !!!!
Cat despre mancatul fructelor... si a mea face mofturi uneori. Ba chair am remarcat ca nu-i prea place cocktailul de fructe.. Prefera si mananca foarte bine doar mar cu cereale sau iaurt!

Ellenutza, am vazut ca si tu ai trecut prin emotii cu bitzi ca ar avea otita... Bine ca nu a fost. Chiar am asteptat sa citesc ce ai facut la doctor caci si eleni se tot joaca cu o urechiusa , in special atunci cand mananca... O avea si ea vre-un dop...?! Si eu o sterg cu betisoare. Cunosc regula ca nu trebuie folosit decat prosopelul dar eu ii fac baie in fiecare seara la cap si ma gandesc ca ii ramane apa in urechiuse...
Felicitari micutei si frumoasei premiante !!!!

Ema, daca pediatra ti-a spus ca este ok milan atunci inseamna ca asa este. In acelasi timp, te inteleg ca-ti faci griji ca asa suntem noi mamele... Eleni a mea a luat cam 300 de grame pe luna in ultimele luni. Are acum 9.200 dar sa stii ca arata la fel de slim cum o cunosti...
Ea nu are un meniu standard, acelasi zi de zi pentru ca nu doarme la fel ziua...
Dimneata intotdeauna mananca 210 ml de apa cu 7 masuri de lapte.. rezulta vreo 240 ml de lapte....
Asta se intampla de cele mai multe ori la 6 sau 7 dimineata. Apoi, doarme o repriza de o ora de somn - cam pe la 9 si ii dau un mar bagat la blender cu 3 masuri de cereale. am cereale de la nestele, milupa si unele luate din grecia de la Jotis... Ii plac toate.

La pranz, daca apuca sa doarma ii dau un piure din legume ( cartof, dovlecel, morcov +carnita de curcan sau de manzat) cam 250 de grame mananca. Cu cantec de obicei. Adica, incepe masa in scaunelul ei, o continua in premergator si o sfarseste in brate la mine cu ultimele lingurite date de mine in timp ce ea imi sta in brate stfel incat ii mai nimeresc si nasul sau vreun ochi cu o lingurita de mancare...

Daca ii este insa somn... nu-i dau in niciun caz mancare solida ca nu o vrea... I dau pur si simplu lapte la masa de pranz sii ii dau legumele cu carnita atunci cand se scoala.... pe la 3-4 dupa amiaza...

Uneori, ii bag si iaurt ca sa o fac sa manance caci ea este mare fan de iaurt. Mnanca un mili cremos de 200 de gr. in 5 minute.... In special la masa de sambata cand ii dau ficatel de pui in legume.
Martea ii dau galbenus de ou in piure.
Supa nu-i dau... doar diluez un pic legumele sa fac piureul mai apos.

Pe la 6 seara ii dau iaurt sau cereale.
La 9 - baita, un bibe cu 280 ml de lapte si 3 masuri de cereale apoi somnic pana dimineata!!
So, are cam 4-5 mese pe zi. Niciodata la aceleasi ore si aporape nicodata la fel!

Ma duc sa fumez o tigara caci sunt nefumata de joi si revin...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lauraD , bine ai revenit. Hai ca ai trecut si peste asta, tare ma bucur ca acum esti bine. Multi pupici pt pitici si mai ales pt mamica lor

sa stii ca si lala a intrebat de tine

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LauraD of mama, bine ca esti bine acum.Lasa ca atrecut acum, sper sa nu mai ai parte de asa ceva..

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

mitsu si grati bine ati revenit din vacanta!asteptam pozeee!
laura d.ce-ai mai tras si tu sapt asta!bine ca a trecut!poze noi ceva??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

IRLANDEZA desi cu intarziere vreau sa iti urez si eu LA MULTI ANI!Imi cer scuze ca nu am facut-o ieri dar eu nu prea ma uit pe prima pagina.Scuze si pupici multi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA D bine ca ti-a trecut acum.Cred ca te-ai simtit groaznic.Multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am revenit. Fumat o tigara, invartit niste hartii pe aici si sa continui....

Multumesc mult fetelor de urari. Bine ca mi-am revenit si bine ca am fost bolnava eu si nu ai mei copii !!!!
Adevarul este ca este nasol si sa fii bolnav si incapabil sa ai grija de copii...

Am vazut muuulte pozici cu frumosii nostrii clopotei. De la intalnire, + foto ale lui andrei de lala D, bibi de lala20, sofia lui stancutza, aj lui honey.
Vorba ereenei, mi-au facut tare bine atatea chipuri frumoase, dragi si voioase. Mi-au ridicat moralul!
Pupa Laura pe toti !!!!

Ereena, mi-a facut mare placere sa-l mai vad pe mateias al tau in fotografiile de la baby expo. falcutele lui !!! Cred ca baiatul tau isi va alege sigur o meserie in care va face drumuri lungi si dese... poate aviator... ca-l obisnuieste mama lui de mic cu plimbarile!!!!

Ce-mi mai amintesc ????
A,
Elia, nici eu nu i-am pus lui eleni cercelusi in maternitate. Am facut-o acum o luna si sa stii ca nu a fost deloc dureros pentru ea. Cred ca nu a dura toata operatiune mai mult de 30 de secunde.... Nici nu a apucat sa planga. Am fost la medlife si i-au pus cercelusi din aceeia medicinali pe care i-am scos ieri si i-am pus o pereche din ale sale. Nu a facut nicio reactie nsaoala...Nu i s-a inrosit urechiusa, nu parea sa o deranjeze niciun pic!!!

Mitsule, bine ai revenit din vacanta! Asteptam fotografii, impresii din calatorie, sa ne povestesti cum s-a comportat conrad. Te-ai mutat la bucuresti ? Il mai iei pe conrad cu tine?

Gratiela, super vacanta ai avut! Fotografii ?

Honey, imi pare rau ca ai patit-o si tu cu cazutul din pat... Am patit-o si eu cu eleni. De fapt, era cu barbata-meu care se uita la televizor si fata noastra "s-a scurs" pe langa el cu capul direct in jos.... . Pentru prima data in viata mea am fost fericita ca sunt dezordonata si aveam aruncat langa pat un mare si pufos prosop de baie astfel incat contactul nu a fost prea dur... Plus ca am si prins-o de picioare.
Ti-au spus fetele ce semne trebuie sa urmaresti... Dupa ce am vazut in filmultez... totul pare ok iar el era tare fericit!

Sa va spun o intamplare hazlie din "ograda" sora-mii din ciclul " ce mai fac barbatii nostrii"...
Dormea sora-mea intr-o seara si pe la 12 noaptea se trezeste brusc. Sotul ei se uita linistit la televizor iar ioana fetita lor de 7 luni se juca linistita in patutz... Sora-mea era putin surprinsa si mirata de starea de "liniste" a fii-sei... Cand se uita la ea in patutz... ioana ei sugea fericita la pantofiorii cu care alearga prin casa cu premergatorul...
Se creizeaza sora-mea si-si intreaba barbatul cum a putut sa-i dea tocamai pantofiorii sa se joace cu ei, caci - logic - putea sa-si dea seama ca ii baga in gura ca doar asta face cu orice prinde...
Raspunsul lui barbata-sau: a vazut-o pe fii-sa ca se uita cu jiind la pantofiorii de pe jos si si-a dat seama ca-i era pofta de ei....
A turbat sora-mea sraca... auzi,...pofta de pantofi!!!
Si cand se uita plangand la tastaura de la calculator... i-au dai sa o guste putin ca-i este pofta de ea...
Am ras cu lacrmi cand mi-a povestit sor-mea si mi-l si imaginam pe cumnat spasit, fiind, dandus-i seama ca a gresit dar cu explicatia ca "i-a fost pofta de pantofi"....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata feteleo,

Lauraaaaa miss you (da' nesimtzita, n-am dat un tel ).

Off, ce-ai mai tras; bine ca ti-ai revenit acum.

Lala20, Bianca este o minunatie de copil - dar cred ca stii deja, asta ; ce-mi place cum scotoceste!

Si, am vazut-o si pe Sofia(de stancutza) - este adorabila!

Helene, off prin ce emotii ai trecut; bine ca nu-i otita.
Eu o curat cam de 2 ori pe saptamana, in urechi (si recunosc, ca-i mai bag betzisorul si pe canal ).

Natalia, ce bine ca si-au revenit galushcutzele!

Mai am de vizionat niste filme (cu AJ de Vali-honey); dar mai incolo.

M-am intalnit cu Florina (ancasoare), dar nu i-am vazut si minunea (era in parc cu tati).

Am fost la BE si i-am luat scaun de masina de la c hi c c o , ghetutze (pe care am dat 119 RON ), 2 body-uri, jucarii din lemn si un poncho tricotat.

Am uitat sa-i iau rochitza de turta, dar mai am timp (o sa-i iau in noiembrie).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Intai sa spun si eu buna dimineata, mai bea cineva o cafea? Eu sunt cam in urma cu somnul de cateva zile, dar nu copilul este vinovat. El doarme de la 9.30 seara pana la 7.30.

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Ellenutza, am vazut ca si tu ai trecut prin emotii cu bitzi ca ar avea otita... Bine ca nu a fost. Chiar am asteptat sa citesc ce ai facut la doctor caci si eleni se tot joaca cu o urechiusa , in special atunci cand mananca... O avea si ea vre-un dop...?! Si eu o sterg cu betisoare. Cunosc regula ca nu trebuie folosit decat prosopelul dar eu ii fac baie in fiecare seara la cap si ma gandesc ca ii ramane apa in urechiuse...

si Eleni - 05.02.2008

Laura, in primul rand multa sanatate, imi pare rau ca ai patit asa ceva. Vroiam sa spun ca exact la fel face si Mihaita cand mananca, se scarpina la o ureche, trage de ea. Am intrebat dr si a zis ca nu-i nicio problema. Recunosc ca nici eu nu ma pot abtine sa nu-i sterg urechiusele cu betisoare, dar incerc ca sterg mai mult la suprafata.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput