Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, La MUlti ani sotului!

Multumiiiim, mami de Sara si cumatra de Piciulika!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

*cuscra de Piciulika!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Adica cum, cuscra?
Ca doar nu s-o fi incuscrit cu Yaia, ca amandoua au baieti.

Nu, era doar o corectie din partea ei, ca era o greseala pe care am facut-o eu. [:)))]

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

La multi ani sot de Yaia!

Multumim, mami de Degetica. Ma intorc sa citesc, poate ai scris ce a mai facut personajul de poveste...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, nu sumt asa de scumpe.... Alea din colectia 2009 ajung, intr-adevar, si la 3000 de euroi. Insa mie mi-au placut foarte mult inclusiv alea din colectia 2007, care sunt supt 1000... Monique a dat o mie si ceva pe rochita, dar imi spunea ca depinde... Poti sa-ti iei de la ei doar rochia sau completata de voal, accesorii etc... Ea si-a luat tot tacamul de la ei, pentru ca i-a placut foarte mult stilul ala spaniol. Respectivamente, voalul este fooooarte lung si cu o broderie super pe margine. O sa pun poze de la nunta. Cum ramane cu joi? Parca ziceai ca doua zile i le dedici finutei; miercuri si joi? Sa-mi dai de stire femeie, ca sa stiu.

Astazi ma intalnesc cu cineva in Parcul Sebastian. Sunt fete care stau in zona si poftesc la o barfa?

Melaniatud, pantofiorii asortati sunt albi, cu botul negru din lac. Sint super tari si i-am luat la un pret de nimic. (ca si costumul, de altfel) din Dragon. Banuiesc ca nu vei ajunge pana acolo... Vedem cum rezolvam problema. Daca stai pana luni, 6 octombrie, te duc eu. Dar in weekendul ala nu sunt libera. Daca nu, e o tipa pe net care vinde ceva dragut. Eu i-am comandat lui Y si trebuie sa-i ajunga. Sunt mai scumputi, ca-s din piele, dar arata suuuper. Eu chiar am cautat ceva sa se asorteze la celalat costum al lui Y, pentru nunta lui Ro si nu am gasit. Doar la ea am vazut ceva sa-mi placa. Stai ca iti caut si iti trimit si tie link. E haios ca tipa are produse de la firma "Melania"... Hihihihihi...

Bernixule, io mi-s mai sclifosita la tzoale. Deci varianta cu cizme la nunta, pentru mine pica... Oricat ar fi ele de elegante. Eu nu poci sa-mi iau cizme la rochie de nunta. Stiu ce stil a vrut Rox sa scoata in evidenta, dar nu ma caracterizeaza pe mine vere... Chiar am o capa superba din balana naturala si niscaiva cizme care se asorteaza perfect (inclusiv din alea cu paiete si tot tacamul), dar cred ca Ro ar incremeni sa apar asa la nunta lui. Ca asta e mai constipat cand e vorba de moda... Hihihihih... Saptamana aviatoare ma decid. In week-end ma duc sa probez costumul de la Ziggo si, daca nu, aplicam planul B!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Neata si de la noi!

Noi suntem bine...avem o saptamana si vreo 3 zile de cand ne'am intarcat. Operatiunea a decurs mai bine de cum ma asteptam...deci sunt multumita. In rest totul ok...vine frigul...si nu imi prea place cand ma trezesc sa fie racoare....dar ce sa faci...e abia incepututl Avem acum al saptelea dinte...a avut primii patru...a stat asa o luna cred...apoi inca doi...unul sus si unul jos...si iar pauza de vreo luna...si acum e urmatorul. Bine asa...sanatate sa fie. Aaa...nu am detaliat cu intarcatul ca e posibil sa nu intereseze pe nimeni. Daca vreti...pot povesti. Mi'e egal.

Vad ca voi va pregatiti de petreceri nunti si alte cele...sanatate copilasilor...si voua numai bine....sa va reuseasca ce ati propus.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Melania, uite aici se vad mai bine pantofiorii lui Y:

http://good-times.webshots.com/photo/2342392320101620375NbVONm

Gagici, tu vrei ceva doar pentru marele eveniment sau sa-i aiba strumful tau? Ca daca era, te imprumutam eu cu ceva. Ma duc sa le fac poza la tot ce are si-ti alegi. Multi sunt noi, n-a apucat sa-i poarte... Stii de unde ii mai iau eu si am gasit mereu cate ceva marfa? De la Crido Kids, din Mall. Neaparat sa dai o tura cand ajungi in Bucale!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Tortul e facut la Girov, la Prisi Prod.

Motul l-am taiat la sf lui august cand au venit nasii pe la noi (ei nu sunt in Piatra) si apoi l-am tuns.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata.

Eduard Alexandru sa fii sanatos si norocos!

Mamicilor, astazi sunteti mai vorbarete?

Erina, ma bucur ca Daria este mai bine. Cred ca ar trebui sa gasiti un medic si pentru Bucuresti, insa nici eu nu stiu ce policlinica din asta cu card ar fi mai buna. Eu de Medivocer nu sunt multumita.

Lavinia, sa se vindece cucuiul.

Teo, sanatate si tie si finutului, puneti-va nene pe picioare si pentru nunta si pentru conced. De ce ai avut nevoie de Polidin? Huh? Cat despre shopping, care va sa zica au mai patit-o si altii, noroc ca eu mi-am dat seama ca nu am cardurile inainte sa ajung la casa. Azi am vazut insa ca in buzunarul cu pricina aveam si talonul de la masina si buletinul, daca ma oprea politia sa vezi ce amenda luam.

Bernix, ce sa zic, succes cu atomica ta. Sanatoasa sa fie ca energie o sa gasesti tu. Uite eu inca mai supravietuiesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Aaaa, vroiam sa mai zic o chestie, cu riscul de a crea polemici. Daca credeti ca e ok cand le dati puiutilor chestii care nu sunt indicate si ei le mananca si NU patesc nimic, va inselati. Chimicalele (unele E-uri, sulfiti, sulfati) astea dauneaza la nivel celular, genetic, nu neaparat digestiv, ca face indigestie, diaree, etc. Iar faptul ca le place nu e o garantie ca le si face bine! Iar pe termen lung sunt cu cantec (aici eu bag si zaharul, sarea, prafuri si cuburi gen Vegeta, Maggi etc). Eu nu cred ca ei au preferinte asa de puternice pt sare, de ex. Daca nu stie ce e aia, nu o prefera! Problema suntem noi adultii, ca noi ii invatam, in ideea ca mananca "mai bine" daca le facem mancarea "mai gustoasa". E absolut fals. Sa ma scuzati, dar daca puneti mai multe ierburi (gen salvie, oregano, cimbrisor, chimen, nucsoara, scortisoara, cuisoare - ultimele 2 in chestii gen gris, orez cu lapte etc) in mancare in loc de sare, mancarea va iesi infinit mai gustoasa si mai sanatoasa. Aaaa, ca voua vi se pare fada e alta poveste (voi v-ati obisnuit papilele gustative cu mancare cu sare), dar pt ei e o "simfonie" de arome. Am zis de sare de dragul discutiei, dar la fel pot pleda si antidulciuri rafinate etc. Si, la urma urmei, ce va opreste sa va puneti in propria farfurie sare sau ce alte prafuri mai credeti de cuviinta ca sa ii dati mancarii gustul pe care il poftiti?!? Dar nu vad de ce ar trebui sa ii obisnuim si obligam pe puii nostri sa ingurgiteze traznaile pe care le adoram noi...

Stiu ca e simplu sa gatesti cum ai fost obisnuita toata viata si e nevoie de efort ca sa schimbi unele obiceiuri. Dar credeti-ma ca merita.

Si acum imi puteti sari la beregata .

P.S. Si nu veniti cu scuze patetice ca asa a zis pediatra . La fel i-a zis pediatra si lui Tomita sa renunte la alaptat si saraca de ea s-a chinuit apoi sa reia alaptatul! Si sunt si alte exemple de asemenea minti luminate...

Cu riscul de a atrage si eu ceva guri la beregata mea grasa si frumoasa (inclusiv pe tine ), eu va zic cinstit ca nu ii pun lui Tudor in mancare sare, dar ii pun un praf de piper cand pun legumele la fiert si cateva picaturi de ulei. Stiu ca multi zic sa nu pui uleiul la fiert, ci sa-l adaugi dupa aceea la legume, dar am incercat aia si a fost cah. Oricum, legumele le scot apoi din supa aceea care se face si le pasez, nu-i dau zeama.
Ideea cu piperul am furat-o de pe un borcanel pe care i l-am dat si care avea piper.

Poze

Mergi la inceput

Melania, uite aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2392096880101620375HvAGsg

Mai putem face altfel... Am sa incerc eu sa ajung in Dragon sa-ti iau eu. Imi spui daca iti plac astia ai lui Y si iau si pentru baiatul tau la fel. Mai aveau si varianta negru cu alb, rosu cu negru si parca negru complet... Imi spui si rezolvam noi cumva. Ok?

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatra, sarumana de link-uri. Imi mai zisese cineva de magazinul acesta. Eu una nu am gasit preturile pe site, cel putin nu pe ce ma uit acum, dar las ca vedem in magazin. Am bagat la cap toate link-urile si maine mergem la locatiile cu pricina.

Mai dar ce ati avut aseara atata chef de vorba? Si cat ma rugasem ziua de voi sa mai spuneti una alta.

Bernix, eu nu ma omor asa cu nuntile, dar nu am mai mers de ceva vreme si acum chiar aveam chef. Si deh, sunt nasa.

Adi, nu avem de ce sa sarim la beregata. Este corect ceea ce ai spus tu. Eu stiu, dar tot mai incalc. Mai ales cu sarea m-am simtit tare vinovata, ca eu mor dupa gustul sarat.

Yaia, si eu fierb uleiul. Nah sa vedem cum ne sugruma pe amandoua.

Annisia, o sa mergem sa bagam ochiul acolea. O mie si ceva e cam peste bugetul fetei, dar vedem noi. Alea spaniolesti imi plac mie, chiar ma tenta o rochie rosie tip flamenco pentru mine.

Lavinia, Miruna este o frumoasa, si asa zambitoare, si nu pare deloc slaba sa stii.

Fetele fug ca am o trebsoara. Dar revin peste o ora. Pupici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput