Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 20
Annisia spune:
Roxule sa te duci si la Salonul Gabriela. Au super rochii si acolo. Cele de la Eddy K apar frecvent in revistele pentru miresuci. Sunt foooarte misto. Credeam ca sunt mai scumpe, dar daca Teo zice ca-s pana-ntr-o miiisoara, chiar merita. Acum depinde si ce-si doreste finuta... Ca-s stiluri diferite...
Micul Yanis creste mare
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Adi, nu avem de ce sa sarim la beregata. Este corect ceea ce ai spus tu. Eu stiu, dar tot mai incalc. Mai ales cu sarea m-am simtit tare vinovata, ca eu mor dupa gustul sarat. |
Rox, eu te inteleg perfect, pt ca si eu imi pun sare in mancare. Dar numai in propria farfurie (cand imi aduc aminte). Sotul a avut probleme cu rinichii si de 10 ani gatesc fara sare in mancare, asa ca m-am obisnuit si eu fara. Imi pun cand imi aduc aminte, daca chiar vreau sa schimb gustul. Insa nu pun in toata mancarea, implicit nici in ce ii dau lui Lisa. Sicnera sa fiu, am vazut cat s-a chinuit cu problemele lui, asa ca nu vreau sa o predispun pe Lisa la asa ceva. Si nu as vrea ca nici un prichindutz sa treaca prin asa ceva, nici peste 20, nici peste 200 de ani! De asta imi tot bat eu gura. Sa schimbam macar ce ne sta in putere...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Yaia, daca e asa, dintre 2 rele, il aleg pe cel mai mic. Piperul e mai ok decat sarea, desi nici unul nu e recomandat. Insa, daca tot vrei sa folosesti piper, ideal ar fi sa pui boabe, mai bine decat praf. Si sa pui boabe de mai multe feluri, adica piper negru, verde, rosu, alb etc. Astea oricum raman pe fundul oalei si ce a avut de iesit din ele iese...
M-am bucurat sa aud ca Tudor a raspuns la tratament si ca se simte mai bine. Pup delfinasul
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

Mai ales cu sarea m-am simtit tare vinovata, ca eu mor dupa gustul sarat.