Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Annisia, m-am delectat cu site-ul acela. Rochiile din colectia La Sposa sunt superbe. M-am uitat si la cele de ocazii dar sunt numai sexosenii pentru dom'soare inalte, slabe si fara obiligatii. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Am reusit sa pun si eu cateva poze: http://community.webshots.com/album/567262900ePlffG emma |
F frumos baiatul tau!
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui greyeras Am reusit sa descarc pozele de la turta si cu Adelina in diverse ipostaze: http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/2878654687/in/photostream/ Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Se vede ca sunteti o fam fericita!
melaniatud spune:
Annisia rogu-te mamica sa-mi spui ce pantofiori i-ai asortat baiatului la costumul elegant pt ca i-am luat lui Tudor un frac pt cand voim fi nasi de cununie iar in Iasi nu i-am gasit incaltaminte adecvata. Avand in vedere ca pe 4 si 5 oct venim la Bucuresti poate ii iau de acolo dar spune-mi te rog ce magazine imi recomanzi!
Roxana_G spune:
Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Gabriela77 spune:
Ce copii frumosi am admirat, nu nominalizez, dar toti sunt dulci si mari deja, 1 an, wow....
Danuta, Lavinia
Luy, Carpatina, ce mai faceti?
Sara a papat acum seara 2 cartofi copti cu unt. Ii adora, ca mami, de altfel.
Danuta, si eu vreau musaca de vinete. Cum se face?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bikmaria spune:
LA MULTI ANI!!!VLAD sa cresti mare ,frumos si norocos !
Isabela sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii!

Erina spune:
Buna seara si de la noi!
Multumesc pentru mesaje si felicitari!!!

Roxana, am si pozici cu Daria suparici sau cum se catara pe tati si nu vroia sa stea la poza.
Sa porti cu placere blugii!
Annisia, cum a scris si Madalina, sunt in Piatra Neamt. Ne intilnim cu siguranta cind ma intorc in Bucuresti. Eu o sa maninc salata
, voi puteti papa pizza.
Dupa descriere eu zic ca merge foarte bine si costumul in biserica. Sugestiile roxanei cu capa si cizmele in caz ca imbraci rochia sunt si ele foarte bune.
Cecilia, cred ca medicii de familie sunt cu totii frustrati. Si a mea imi face niste fazeee!!! I-am spus scurt sa nu ia finetea mea drept naivitate si ca eu decid pentru Daria, ea imi poate doar sugera.
Si eu vreau sa o schimb. Cred ca va trebui sa caut unul la Bucuresti si sa ii fac Dariei card la o clinica.
Daria e bine. A facut si astazi doua scaune moi cu mucozitati. Sper sa ii treaca pina saptamina viitoare sa putem si noi face vaccinul.
Miine merg sa ii fac analizele complete si dupa ce ies merg la pediatra noua.
Am vazut poze cu Adelina. Tare e frumoasa Greyeras!!! Si cum scria ea acolo!!!
Madalina, am vazut pozele cu Robert, chiar ca e un ursulet dulce!
Isabeluta, ce ochios e Valdut! Sa va bucure fiecare clipa. La multi ani! 
Emma, sa va fie de bine petrecerea! Tortul l-ai facut la Magic Cake, nu-i asa?
Gabriella, sa dea Domnul sa fie asta singurul incident de acum incolo. Bine ca nu a patit nimic sotul.
sa treaca repede supararea.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.
Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. 

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!
Multumesc mult de tot! 
am dulceturile si papanasii si le dorim sa creasca mari, frumoase si sanatoase!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Yaia, la multi ani sotului. |
Multumiiiim!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze