Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

inainte sa apuc eu sa citesc in urma, cine a dat la bebicii de 1an lapte cumparat ? nu de vaca de la tara, de-asta dorna sau milli sau brenac.
ca ma bate un gand sa fac incercarea. a renuntat careva la formula ? o fi prea devreme ?

Daca mi se permite ... Amar a renuntat la formula. Oana bea cu placere lapte integral. I-am dat si eu Elizei, dar ei nu-i place, asa ca mai ramanem pe formula o vreme.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am reusit sa descarc pozele de la turta si cu Adelina in diverse ipostaze:

http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/2878654687/in/photostream/

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mad,Roxana,Yaia merci fain pentru urari
Mad,oare musaca de cartofi i-ai dat lui Robert?Eu am facut numai de vinete pana acum...

Gabriela bine ca n-a patit nimic sotul tau..

Papanash a mea a baut si Milli si Dorna si i-au placut ambele,dar inca suntem pe formula...vedem ce zice pediatra la controlul de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Gabriela, bine ca nu a patit nimic sotul tau. Intotdeauna mi-e mai teama de ceilalti care sunt in trafic.

cristina fain v-ati mai distrat. Si ce frumusica s-a facut Adeluta.

papanash eu inca nu i-am dat lapte de vaca. Am incercat formula junior si e cahhhhh.

danuta musaca de cartofi. Aia care e si la retete pentru pitici.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Multumim de urari!!!!

Avem si noi www.postimage.org/image.php?v=aV22aLdJ" target="_blank">torutletz!!!

Si un baiatul mamei www.postimage.org/image.php?v=Pq22ndK9" target="_blank">dintzos!!!!

Va pupacim dulce si noapte bunaaaaa!!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ce liniste este aici, cred ca de la frig....

Am uitat sa va spun, ma rog nu am spus intentionat, am asteptat sa-mi treaca nerviiiii pe dr pediatra a lui Cristi, am avut ''moment artistic''cu ea azi. Cristi nu are nimic, o simpla viroza fara rosu in gat, asta e cel mai important. Oricum eram in cautare de medic unde sa-l inscriu pe Cristi, acum tb sa gasesc in max 2 saptamani, cand merg la vaccinul de un an si o luna, vreau sa-i iau si fisa medicala si sa-i spun pa....

Mad, sper sa nu aiba nimic Robert, eu nu cred ca de la babyexpo ni se trage, mai repede de la copilasii cu care se joaca Cristi la bloc, cam toti au muci(fetitele merg la gradinita,iar Cristi le iubeste tare mult si invers, iar vineri s-au cam dragalit pe afara, deh e ''bebeusul'' lor preferat)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!!!!!! Vlad Matei, cred ca tortul a fost super bun, ca in poza imi tragea cu ochiul.......

Am vazut mai multe poze cu super protagonisti.

Noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine ca am plecat la shopping ca vad ca nu v-ati inghesuit la vorba nici dupa aceea. In fine, eu tot cu limbarita, si tineti cont ca scriu a 2a oara mesajul ca am reusit sa il sterg fara sa il trimit si nu a mers nici undo. Careva voia sa pastreze linistea pe aici.

Si tot asa cineva acolo sus a avut grija de bugetul meu, ca uitasem cardurile toate in geanta pe care tocmai o schimbasem dimineata si m-am rezumat la cash-ul nesemnificativ pe care il aveam la mine. Dar o pereche de blugi am reusit sa imi iau de la Reserved. La Orsay am probat jumate de magazin si nu imi venea nimic bine, oricum nu aveam bani sa le iau.

Emma, e tare dulcic Andrei. Ce motz ati taiat voi acolo? Frumos si tortul, si poza de pe el. Pacat ca nu am reusit sa citesc poezia aceea de pe plic, era interesanta.

Annisia, multam de link, acusica studiez in detaliu. Sunt super la prima vedere dar nu cred ca prea ieftine. Oricum studiez si in seara asta cat ma lasa atomica si maine de la birou, ca abia miercuri e ziua de haladuiala.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Greyeras, buna alegere a facut fata. Vazut si sarbatorita scumpica.

Isabeluta, dintosul zambaret. Haios tortul cu Tweety.

Papanash, eu i-am pus lapte obisnuit numai in piure. Nu am renuntat la formula si nu cred ca voi renunta macar jumatate de an. Ma tenta Parmalat de crestere intr-o vreme dar am renuntat ca ar fi insemnat sa umplu frigiderul de cutii de lapte.

Danuta, cum se face musacaua de vinete?

Scuze ca postez in reprize, nu stiu ce se intampla de pierd mesajele si mai bine sa le trimit inainte. Am eu chef de scris dar nici chiar asa de 2-3 ori acelasi lucru.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, poate fi si o simpla raceala de la schimbarile de temperatura din timpul zilei, cine stie pana la urma, nu e neaparat o viroza. Sanatate baiatului, sa scapati repede de muci. Bine ca e doar atat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput