Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, La MUlti ani sotului! |
Multumiiiim, mami de Sara si cumatra de Piciulika!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
laviniaN spune:
Alehiam multumesc mult am sa-l comand maine ,sper sa-mi vina pana pe 4 oct cand ne intoarcem la Bratislava.
Gabriela pupici dulci lui Sara si sanatate lui C....saracul cam multe peripetii in ultima perioada.a fost in Germania?i-am spus ca nu-l mai stresez cu telefoane pt laptopul meu ....sa-ti spuna tie cand e gata.
laviniaN spune:
Noi am reusit sa facem un cucuias deasupra tamplei drepte,era in ham si sa aplecat dupa o carticica si a dat cu, capul de marginea de la geam,i-am pus compresa rece,dar a fost tare suparata si a plans.
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumiiiim, mami de Sara si cumatra de Piciulika! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
*cuscra de Piciulika!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
*cuscra de Piciulika! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Adica cum, cuscra?
Ca doar nu s-o fi incuscrit cu Yaia, ca amandoua au baieti.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
La multi ani sot de Yaia!
La multi ani dulcetuiri si papanasi sarbatoriti zilele astea!
laviniaN spune:
Dimineata am programare la stomatolog si o sa las fata cu o prietena,bunicile nu pot veni maine...sper sa nu urle prea tare.
Melania ce mai face ginerica draga mea??v-ati mai ingrasat?
noi am slabit cu enterocolita dar recuperam.
In legatura cu lapticul...eu nu renunt la formula,desi necesita un buget mai mare o sa-i dau pana la 2 ani.
formula este imbogatit cu vitamine,fier,calciu pe cand cel din magazin nu are inafara de calciu.
cand am avut probleme cu fetita pe la 5 luni de-mi refuza lapticul am vorbit cu pediatra ce e de facut.
imi spunea ca nu e suficient sa-i dau lapte la cutie trebuie pus mucilagiu de orez in el si luat separat supliment de vitamine.
oricum acuma papa si hrana solida,fructe ,legume deci are de unde sa ia vitamine,dar oricum nu renunt.
bineinteles la pireu,gris cu lapte folosesc lapte din comert.
bernix spune:
IO tot in urma, tot urez la gramada, sunt buna de dat contraexemplu: ASA NU!
mihailescu teodora spune:
Scuzati intrarea prea directa!
Hello,hello si de la noi!
Raportam una bucata Mihnutz mucios si una bucata mamica mucioasa
.Nu stiu de unde ne-am procopsit amandoi,dar suntem cu ei pin'la brau.Bagam aspirator si batista bb-lushului+ser engros,Vibrocil,Pulmex balsam si Panadol,Ambroxol(2-3 picaturele seara).Febra nu are deloc,e tonic,energic.Asta este.Mai nasol e ca vineri plecam la Radauti unde vom fi nasi si va tb sa-l las cu bona,care bona saraca e stupefiata cand vede cum il chilaresc pe baiat.Tarash -grapish e musai sa-l pun pe picioare pina joi,sa-l pot lasa ok acasa.
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Nus' ce sa ma mai fac io cu Degetica-nebunica. Nu mai reusesc deloc s-o culc inainte de 23-23:30, de unde rezulta si absenta de pe forum. (Rox, multam de intrebare, suntem bine, incercam sa domolim atomica noastra, ca se pare ca nu esti singura posesoare de asa ceva.)