Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor ... imi place sa te-ai ridicat .. hopa sus ...ca trebuie ...daca vrem sa vina bb la noi ... hai ia-ti calutul putere si mergi la dr ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

imi place cand e vaj-vaj aici pe forum. v-am citit si eu acum, caci la serviciu nu imi mai mergea netu'
feli mi-ar placea sa ne vedem. asta inseamna ca pe langa planetele tale sa se mai alinieze cateva
rala, tutu nu stie ce am eu de gand sa fac cu el si cu matei dupa laparo. o sa ii propun sa fac IA caci nici nu mai pot sa zambesc natural cand vad vreo burtica pe langa mine, asa de obsedata am ajuns. dar vorba lui Feli, trebuie sa se alinieze planetele, caci altfel n-am cum....
si mai trebuie sa fie totul in regula pe la mine prin burtica....v-am mai zis eu...mi-a trecut frica de anestezie si m-a apucat cea de rezultate.
georgic, daca nu strigai dupa ajutor, nu ma bagam! cand te testezi deci?
hmmm ...inseminarea tripla m-af coafa si pe mine
ne "auzim" luni fetelor! o sa mai intru aici sa o "vad" pe anaconda cum striga ca are a 2-a liniuta pala.
mada, ca veni vorba de capra vecinului, noi satm mai bine cu nr, dar mult mai prost cu mobilitatea si forma - care's f importante....asa ca stai departe de butoi!

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lali....si pe prima tot aici

WE palcut fetele

agitatele la treaba, pt Ana si Georgi:

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mada , eu toate IA le-am facut cu gigeii sub 20 mil ! Al meu sot , nu poate mai mult...
Ultima , cu 18 mil , ...deci nu dispera si treci la sex cu seringa :)) !

Georgia , luni facem amandoua bhcg-ul ?!

Tamy ...:))) buna poanta ! O sa vedem ...

Aerlilian , fii optimista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mada de ce nu faci tu o excursie intr-o sambata la IDS, sa vezi ce zice Dr. Matei? E cam zgarcita ea la numaratul gigeilor dar macar vei stii exact cum stati ca ea e o adevarata profi.

week-end placut fetelor!!!

anaconda, suntem aici sa primim in week-end vestile:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ca sa incepem we bine, hai sa va dau o veste buna : avem o noua gravidutza : Alexa_ . Aveti povestea ei mai jos, sa vedeti ca se poate:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_

Buna fete dragi

Nu am mai scris de ceva timp pentru ca nu am mai avut ce povesti. Aceleasi sperante luna de luna si aceleasi deziluzii de ziua 1.

Dar acum am in sfarsit o veste minunata si nu puteam sa nu imi impartasesc bucuria cu voi.

Sunt . Ieri am fost la doctor si am confirmarea. M-a ajutat bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si ieri am vazut o floricica mica-mica dar fixata unde trebuie.

Acum nu reusesc sa imi sterg zambetul de pe fata, dar tebuie pentru ca sunt la servici si nu o sa anunt decat dupa ce trece primul trimestru. Sper sa fie bine de data asta. Eu am avut o sarcina obtinuta natural insa oprita din evolutie in februarie. Asta dupa ce imi spuse medicul ca singura mea sansa ar fi FIV. Am avut un chist operat clasic acum 12 ani, care a lasat multe aderente si trompele varza, plus endometrioza. Asadar asta ar fi a doua minune pe care a facut-o bunul Dumnezeu pentru mine.
Sunt convinsa ca si Maicuta Domnului m-a ajutat pentru ca am ramas insarcinata (dupa calculele mele) pe 15 August, zi mare, iar confirmarea sarcinii am avut-o ieri, iarasi o zi de mare sarbatoare crestineasca. Asa ca daca mi-au fost ascultate rugaciunile si am primit asa un frumos dar (pe 14 August a fost si ziua mea) indraznesc sa sper ca de data asta totul va fi bine si imi voi tine si eu in brate minunea peste vreo 8 luni. Doamne ajuta!
Ma rog si Sfantului Stelian sa aibe grija de minunea mea.

Sper sa va ajute bunul Dumnezeu si sa simtiti si voi aceasta bucurie cat mai repede
Va pup pe toate

Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_

Magdita, nu ma supar deloc. Sunt in continuare pacienta doctorului Tutunaru. El mi-a facut laparo in vara anului trecut si mi-a gasit foarte multe aderente de la operatie clasica facuta cu 8 ani in urma pentru indepartarea unui chist endometriozic de 12 cm. Mi-a mai gasit si niste chistulete mai mici si binenteles endometrioza. Problema a fost la trompe pentru ca spunea el erau contorsionate de aderente si singura mea sansa de a avea copii ar fi fost, citat: "prin adoptie sau fertilizare. Si pentru ca esti inca tanara pentru adoptie, haide sa incercam niste fertilizari inainte."
Insa eu am continuat sa sper si sa ma rog si imediat dupa tratamentul clasic cu Diphereline, am ramas insarcinata. Din pacate acea sarcina s-a oprit din evolutie, defect genetic a fost conluzia lui Tutunaru. Acum insa sper sa fie bine.

Te pup si sper sa fie bine si la tine cat mai curand

Doamne Ajuta!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Buna ziua dragi tutunici

Sa tot fie vreo 2 ani de cand va citesc, cam de cand ne-am apucat sa muncim la proiectul bb si pentru ca nu se intampla nimic am cautat un doctor care sa ne ajute. Si binenteles ca l-am gasit pe Tutunaru, doctor in care eu am mare incredere si care m-a ajutat sa raman gravi.

Multumesc mult Magdita pentru ca mi-ai postat povestea si aici.

Ce as putea sa spun in plus. Sa nu incetati sa sperati si sa credeti in sansa voastra si sa va rugati lui Dumnezeu si sigur se va intampla minunea.

Nu stiu ce a vazut Tutu la laparo la mine in burta (barbatul meu care astepta la usa si cu care a vb. imediat ce a iesit din operatie spunea ca avea o fata de parca tocmai venea din razboi), dar iata ca m-a ajutat Dumnezeu.

Eu l-am sunat imediat dupa operatie (barbatul meu nu a vrut sa ma supere si nu mi-a zis prea multe) si mi-a spus ca nu e deloc bine ce a gasit pe acolo si ca vb mai pe larg la scosul firelor. Si cand am fost la fire mi-a spus ca am avut foarte multe aderente de la operatia anterioara de chist endometriozic (12 cm) care mi-au facut trompele varza. In plus chisturi si endometrioza. Singura sansa: fertilizare in vitro. Numai ca dupa tratament cu Diphereline, in prima luna am ramas gravi.

Deci se poate.

Nu va lasati daramate de diagnostice pesimiste si credeti in sansa voastra. Si folositi orice metoda ca sa ganditi pozitiv si sa vizualizati.

Eu va doresc la toate sa ramaneti gravi cat mai repede. Doamne ajuta!

Daca mai vreti sa stiti ceva, astept intrebarile voastre.

De multe ori am vrut sa intru sa scriu si la acest subiect, dar voi scrieti atat de repede incat eu am timp de citit.

In schimb, va citesc de atata timp si va stiu povestile la fiecare in parte astfel incat ma simt ca facand parte din grupul vostru (chiar daca pana acum pe "invisible").

Vreau sa va multumesc pentru ca am aflat o multime de lucruri interesante si foarte utile in lupta noastra.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Felicitari gravidutzelor Alina si Alex. Sa aiba grija DD de voi si de minunile din burticile voastre, sa aveti sarcini usoare si copilasi sanatosi.
Felicitari mamicutzei Madlen , sa fiti sanatosi si fericiti !

Sa dea DD sa continue vestile bune luni, stim noi de la cine...

Se pare ca al meu cuceritor, cum ziceai Lucialu, este deocamdata cam rusinos sau pur si simplu ignorant. De data asta nu avem poze fiindca a stat cu spatele la noi; nu i-am vazut decat o urechiusa- foarte dragalasa de altfel. Important este ca suntem ok; analizele de sapt 28 la fel, multumim lui DD.

Week end placut si spor la si la numarat bani, ca vremea se pare ca ca fi favorabila acestor activitati!

Va pupicesc pe toate fara exceptie !!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Alexa, FELICITARI!!!!Sa dea DD sa ai o sarcia buna, usoara si sanatoasa, s-o duci la termen fara probleme, sa se nasca un bb sanatos si puternic si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Asta le doresc si celorlalte fete de aici cu sau fara burticiaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

sal,
Alexa, sarcina usoara
Madlen, felicitari, sa-ti traiasca copilasul! N-am retinut, fetita sau baiat?
Azi am fost si noi la control, totul este in regula, si copilul, colul, placenta...
Am fost si cu aia mica (si cu mama mea), cat am asteptat eu, ea s-a jucat prin curte, pe urma cand s-a mai eliberat a stat si in sala de asteptare, a "citit" un ziar....
Pe urma am bagat-o in cabinet, sa o vada si dl dr... s-a bucurat cnd a vazut-o, a exclamat "ce bine seamana cu mine la par!" (ea nu are prea mult par, asa a fost de cnd s-a nascut) I-a dat sa se joace cu un clopotel pe care il avea pe masa, s-a uitat pe monitor la sora-sa , a vorbit tot timpul, ce mai turuie ea (si) pe limba ei, tot zicea "mama mama", a remarcat si dl dr ce vorbereata e... am facut si o poza la final, atunci s-a cam suparat ca am luat-o de la joaca... A fost frumos, era si dl dr mai destins...

Erau multe fete la monitorizare astazi, vreo 4-5 am prins eu...era si vreuna din voi pe acolo?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput