Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77
Raspunsuri - Pagina 6
lalitica2000 spune:
mada draga
n-o fi dracu asa de negru precum pare...cu 18 mil puteti sa faceti inseminare atata timp cat aveti si voi cativa care misca si sunt intregi. Treaba cu naturistetele e cu dus si intors ca la unii poa' sa aiba efect iar la altii nu. Nu exista o reteta universal valabila. Eu zic sa mergi ianinte cu inseminarile
rocsy2007 spune:
fetelor cand a trecut asa repede timpul? eu m-am intalnit cu madlen la prima inseminare. deja avea noua luni? oare a infiat si fetita?
magdita spune:
Madutz
, hai ca nu e chiar atat de rau iubita ! Sigur, te asteptai la mai mult dupa tratament, dar cred ca de-acum incolo se vor vedea rezultatele. Stii tu treaba cu spermatogeneza, 3 luni, bla, bla
.
Ai sanse cu IA, stai linistita
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aerlilian spune:
Ce active ati fost azi,fetele mele...Mi-a luat ceva sa va citesc...Eu incerc sa ma scutur,sa ma ridic si sa o iau de la capat.Incep clomifenul de maine si merg miercuri la prima monitorizare.Ce sa fac,nu am de ales...
Anaconda ,te rog eu frumos sa vii cu test pozitiv,ca eu nu mai suport atata durere...
Georgic scumpic,e valabil si pentru tine!Vreau sa-mi faceti si mie bucuria asta sa veniti cu teste pozitive...
O vreau si eu pe Lucic,ca si mie mi-e dor de ea.
lucialu spune:
Iubitele,eu va mai citesc,dar nu prea am pohta de scris
...am treaba si in plus am avut o saptamana antemenstra cu durerile obisnuite,apoi inundatia mea cea de toate lunile,iar acum imi urla un ovar de-mi vine sa dau de toti peretii cu el,ca nu stiu ce-i trebuie...so...nu-s in butoi dar mi-am lipit privirile de el...si frigul asta cretin m-a amutit de tot.Azi schimb hainele...le trec la ordinea zilei pe alea groase si le inventariez.Ca de cand cu slabitul am ramas in
gol.In multe arat(pantaloni in speta) ca un mostenitor nevrednic al unui fratan mai mare.
ieri am pus lenjeria de iarna in fonctiune cu chilotele din dotare si asa imi vine sa ma duuuuuuuc in tarile calde...parca am fost in alta viata in conced.
Va pupez si sper ca luni sa am alt tonus...si sa le revina glasul la destele mele![]()
WE placut!!!KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
mada .. io nu vreau sa fiu cum sa zic .. paiu' de pi foc ... insa io is mai realista asa .. sau macar asa zic io ..
..unde facu sosulica spermograma ... ?.. la dr matei , sau in batatura casei , la voi in oras ?
caci daca nu a facut-o la matei ... io is circumspecta ... daca daca ..hai sa o comparam cu a initiala ... sa vedem cum de merse trebusca ... si hai sa-ti mai zic una buna, pe care io o credeam poveste ....cica conteaza numarul , dar si mai mult conteaza viteza ... so daca sunt sprintari , e bine , ajung repede unde trebuie .. sa nu trebuie sa ajunga toti 18mil sa se pupe cu micutele tale ... sa ajunga unu' .. 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
hac..hac sa ma bucur ca si voi stati rau, nu?
ei smecherie ce m-a indispus, da gata mi-am revenit,
pana la capat.
multam fete saritoare aveam nevoie de o scuturare, tot v-am incurajat pe voi si cred ca m-am molipsit ...barrrrrr...
gata m-am pus in fonctiune, IA
pazea ca vin ![]()
Lushicule...
gigggg huggggggg
sa-ti treaca outul, mai bine cu haini de imprumut decat
cu haini strimti, sexi rau![]()
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
mada23 spune:
Georgic..in batatura cashii , da unde in alta parte...e lung drumul neica pana la bucale
, da gata nu ma impiedic io de un fleac
ii dau inainte ca berbecu...tre sa iasa ceva
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
magdita spune:
Lucic
, pup dulce fata saritoare sa ii treaca durerea de outz.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lalitica2000 spune:
mada, spermograma in care i-au iesti sotului tau cele 19 mil ati facut-o tot in batatura la voi?