Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77
Raspunsuri - Pagina 5
cosicel spune:
Ei Georgi, bineinteles ca le platesc separat! Ca doar nu-ti imaginezi ca Matei sau Tutu fac ceva ...de amorul artei!
Al meu s-a enervat tare cand am fost la prima consultatie si-am asteptat o ora si ceva (desi ne programase la o anumita ora! 

), cred ca am schimbat 10 cuv maxim si ne-a taxat cu 1 mil... fara ecografie, sau macar niste explicatii.
Asa ca, e mai mult decat firesc sa-i platesc omului 'actul' ginecologic in sine si biologului munca!
magdita spune:
Felicicul meu
, sunt aici, bagata in solduri
, nu prea am timp de nimic.
Georgic
, te pregatesti de primul control de sarcina
de te intereseaza coada de la cabinetul lui Tutu ?
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
georgia_c spune:
ei micuta cosi .. io nu am platit separat ... mai puteam sa fac inca vreo 3 si tot atat plateam ...
... insa na e strainezia .. ![]()
despre statul la coada , la cabinet ... nu vreau sa mai deschid subiectul ca eu sunt cea care am racait in treaba asta pana mi-au iesit ochii .. mi-am dat nervii pe razatoare incercand sa inteleg de ce se sta asa cu orele la rand .....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Cuooooooooooooooooozi si iar cuooooooooooooooozi, de ma apuca damblaua cand ma gandesc ca tre sa vin iar la sfarsitul lui octombrie pentru fufu cu seringa!
Magditule de luni intru si eu in focuri, atat la serviciu cat si acasa ca incepe perioada numa buna!
Sorelina de trei ori inseminata, ia sa incantam noi: Lucicus, cus, cus, cus, cus ia treci la apelus,lus, lus! (na, ca ma lovi de pe-acu damblageala si sa vezi ca vine cand nu mai sunt io pe net...)
Poooooooop si ne "videm" luni la cafeluta si bunatati! Pana atunci va urezez wekendu placut si spor la fufu, sangerete pozitive si liniute rozalii!
Felix
mada23 spune:
Care ma ridica si pi mini ca am cazut rau tare
, tocmai ce am fost sa iau rezultatul sotului de la spermograma si m-am imbolnavit, dupa trei luni de tribulus si Zn 18mil, fata de19 mil cat avea inainte....
..nici nu stiu daca are rost sa mai fac IA, voi ce spuneti care este nr min de participare la IA?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
felix76 spune:
Ia zi si restu: mobilitatile, forme atipice, volum...
18 mil nu e de ici de colo! Fete cu muuuult mai putin au ramas! Vezi ca butoiu e cu vin, o sa iesi cantand din el!
Pooop,
Felix
georgia_c spune:
mada , de la matei stiu ca intre 3-5 mil sunt necesari , pt inseminare ...asa ca fruntea sus ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
viabilitate 55%
mobilitate 45%
normali structurati 78%
imature 8%
elifiate 14%
vol 4.8
ph 8
hac..hac..hac
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
cosicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgia_c despre statul la coada , la cabinet ... nu vreau sa mai deschid subiectul ca eu sunt cea care am racait in treaba asta pana mi-au iesit ochii .. mi-am dat nervii pe razatoare incercand sa inteleg de ce se sta asa cu orele la rand ..... |
Nu-mi spune de statul la coada! Al meu barbat m-a parasit total de la prima consultatie si mi-a zis verde, ca pe el nu-l mai prind pe la cabinet!

Asa ca, acele asteptari le tin de una singura, da' mai fentez eu treaba cu Eliasul dimineata. Ohooooo, noi am avut discutii serioase pe tema asta, acasa... da' m-am incapatanat si-am mers mai departe, desi al meu insista sa caut alt medic!
Iar partea cea mai naspa cu asteptarea e ca niciun sef, oricat de bun ar fi, n-o sa accepte sa pleci cate-o sapt pe luna devreme pt ca ai 'programare' la doctor!

felix76 spune:
E buuuuna, poti sa te lauzi cu ea!
Noi avem 21 mil/ml, mobilitate a 0%, b 35%, volum 6 ml si forme atipice 73%. Asa ca stati bine, iesi cantand din butoi ca unu doi pic si io!
Felix