Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77
Raspunsuri - Pagina 8
cristy1977 spune:
'neata tuturor fetelor
alexa, felicitari pentru bebic mic si asa cu ai spus tu sa crezi in sansa ta. as, avea si eu o intrebare: cat de extinse erau leziunile de endo(in ce zona). te intreb ptr. ca si eu am fost operata de dr.T in octombrie anu trecut si tot asa cand am iesit din operatie ni-a zis ca am avut endometrioza crunta ina ca a ars tot si ca as avea ceva sanse natural.
va pup

"After all, tomorrow is another day!"
anaconda2 spune:
Buna fetelor ! Vad ca in week-end nu sunteti deloc active . Voi numai de la servici intrati .. ?
Am facut test de pi azi de dimineata , ca nu aveam ce face
,in ziua 12 de la IA , si e negativ.. O fi prea devreme ...
Problema e ca , am constatat acum cateva ore cateva pete maro-roz ....vreo 3-4 . Mai devreme putin ,cand am fost la baie , o daduse deja in roz-rosiatic....era un pic pe hartie...
Nu stiu daca o sa continue tot asa ...
Ciclu , daca e sa vina , ar trebui s-o faca cam pe 24-25 . E singura IA cand patesc asa . Daca e sa nideze ceva..."simptomele" sunt cu totul altfel , deci nu se pune problema . Si nu se nida abia acum...in a 12 a zi ...
O sa mai fac totusi si maine dim un test de pi , fiind ziua 13 . Si daca nici acum nu vad vreo linie in plus , fie ea si pala , atunci e clar..., si trebuie sa-mi refac urgent stocul de Gonal....
Oricum inainte de urmatoarea stimulare, vreau sa-i fac o vizita lui T , ptr o eco , sa vada cum stau cu ovarele , sa nu am ceva chisturi ramase... Daca n-o veni cm intre timp... Off , cade ca naiba .
Nici nu mai stiu cum sa procedez ...Maine e duminica ...
Vedem .
anaconda2 spune:
Este duminica dimineata . Mi-am facut testul , si e doar una ..
Petele au ramas in continuare...maro-rosiatice , tot mai dese , deci cred ca e cm , si nu inteleg de ce a aparut acum ! O sa iau azi legatura cu T sa vad ce spune . Cred ca de marti incep iar cu Gonal . Pentru a 5 a IA :))) ! Mda , am fortza sa zambesc....dar parca nu e zambetul meu ...
Cam atat .
georgia_c spune:
micutele ,
cred ca imi voi cruta nervii , si maine voi sari gratios peste testul de sange ,...caci testul de azi dimineata nu a stors mai mult de I de la chisulica meu ..asa ca
cum ziceam , dupa lungaaaa meditatie , cred ca voi incepe sa fac dipherilin-ul (pt punctele mele de endometrioza ) ,sau ceva homeopat , daca gasesc un medic bun , si apoi cred ca FIV scrie pe mine ... vom vedea...
va pupa fata
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Buna fetele,
Anaconda
, imi pare rau ca nu ne dai vesti bune. Dar poate nu e totul pierdut, pana nu vezi rosu, rosu cred ca mai sunt sanse.

Georgic
, inca nu a venit, nu? Deci sunt sanse sa nici nu vina
. Asa ca asteptam rabdatoare vesti bune.
Machusica
, Monica
, multumim pentru vestile bune despre bebicii vostri.
![]()
Va pup si va urez o duminica placuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
anaconda2 spune:
Marti ma duc la T .
Magdita , imi cunosc organsimul , deci ptr luna asta nu mai este nici o sansa sa vad test pozitiv . Ramane sa merg la Tutu , vede cum stau cu ovarele , si poate incep iar stimularea , tot de marti . Pentru a 5 a IA...
rala spune:
Anaconda, Georgia, imi pare rau pentru ce aud. Si va admir curajul de a face test. Eu nu-l mai am. La mine azi e ziua 12 de la ovulatie, dar nu ma pot incumeta sa cumpar un test. Cred ca as suporta mai bine sa vad rosu decat sa vad iar o singura amarata de liniuta. M-am trezit de dimineata cu o durere infernala de cap, sanii inca ma mai dor dar parca nu mai sunt chiar ca baloanele... Ce sa va zic, daca in curand declar si eu z1 ma incalzesc cu gandul ca macar stim ce avem de facut in continuare, diphe, a 5-a IA sau laparo, nu conteaza, suntem pe vaal, nu-i asa?
...pararea mea!
anaconda2 spune:
Rala , mergem inainte...
Tu ia-ti maine-poimaine un test Sure C , caseta , si vezi ce spune...
Sper ca macar la tine sa fie cu 2 !! Noi , celelalte ,ramanem luna viitoare , sigur .. 
sarrah spune:
Buna fetelor,
Va urmaresc de f mult timp si acum, in sfarsit, m-am hotarat sa scriu pentru ca practic traiesc aceleasi momente pe care le traiti, in mare parte si voi.Si eu imi doresc enorm un BB !!!(Am avut un baietel care a trait doar 2 luni si jumatate). Sunt pacienta dl. dr. Tutunaru, am facut monitorizari.... laparoscopie pe 7 august iar marti, 16 sept prima IA. astept sa treaca cele 8 zile ramase pana la aflarea rezultatului. Stiti a reusit cineva cu IA din prima?
Bafta tuturor doritoarelor de burtici !!!!
auras_l12 spune:
Fetelor, ma bucur ca pe voi va ajuta si v-a ajutat domnul doctor Tutunaru. Pe mine m-a expediat dupa 5 minute. M-am dus la dansul plina de sperante dupa ce am citit tot felul de mesaje de genul celor regasite pe aici ....SUnt din Constanta, m-am programat..m-am dus ....si dupa un echo domnul dr ma baga si mai tare in ceata spunandu-mi ca mai am si un fibrom....pe langa chistul meu endometriozic de 5cm cand am inceput sa ii cer sa imi explice cum ce fel, ce tb sa fac a zis simplu operatie. Ok, saptamana viitoare zic....dansul imi zice ca nu poate, sa vb peste o luna si deschide usa la cabinet si invita urmatorul cuplu.Pentru asta am batut drumul special din Constanta????????Bine ca apucasem sa ma imbrac....ca usa o deschisese larg. Primise un tel ca naste una din paciente....se grabea...pai...daca se grabea de ce a mai invitat pe cineva inauntru si nu a incercat ca macar pe mine sa ma lamureasca. Mi-a deschis usa si m-a poftit afara ca pe prost...A fost cea mai mare dezamagire de cand caut solutie pentru problema mea....tocmai pentru ca imi pusesem atatea sperante....ca este un bun profesionist...si un om care te asculta...iti explica......mda.
Fetelor, va doresc numai bine si sanatate...si imi cer scuze ca am indraznit dar....ma infuriiii cand vad cate laude...Pentru mine de ce nu a putut fi om? Mi-am platit consultatia la fel ca celelalte paciente, m-am programat din tim ca sa nu am pb....Ma rog....Asta e...mai exista si alti medici....
Multa sanatate va urez si bafta ...ca se pare ca e nevoie si de asa ceva.