Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Le-a pus singur unul peste altul ?!

Camelia si Laura (06.02.2008)

Nu mai . Noi le punem si el le darama

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Roli, ca bine ca Andrei e in regula cu urechile!
Deci, tu ai mai adaugat un nr pt ghetute, zici?! Si eu as vrea sa-i iau, mai ales, ca (sper eu!) va merge in iarna asta.

Jucarii mai erau?

LauraI, eu nu-i iau "cipici" (sau ce-o fi) de casa; prefer sa-i pun shosete anti-derapante.

LalaD, se vede ca este absolut fascinat de ele; si ce e chestia aia cu oglinda, de pe pat?
Ti-am zis ca te "urmaresc" la jucarii (si nu numai).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

andrei a primit ieri si ciupicii pe care ii vedeti in pozele cu cuburi. Sunt super. Nu ii aluneca din picior, nu aluneca cu ei, ii tin si de cald si sunt flexibili ca o soseta.

Chestia aia rosie cu oglinda este una din cartile cumparate.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Monica,

Adela doarme de la 21:00 la 7:30-8:00 - cu mici checking-uri (cu urlete, mai ales ca-i mai iese un dinte) sa vada cat de repede ma prezint la raport. Peste zi, doarme de la 9:00 la 9:30 - max. 9:45, apoi de la 12:30 la 13:30- max. 14:00 si inca o tura de la 17:00 la 17:30 - asta nu in fiecare zi.

In rest este argint viu; nu sta locului, se chinuie sa se ridice (reuseste cateodata, doar in genunchi)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

stancutza, exact asta vroiam sa scriu si eu, preagatisem linkul de pe wikipedia

Lala_D, tin sa-ti spun ca te-am visat azi-noapte si eram taaare bucuroasa ca te-am cunoscut in persoana

intrebare: copiii vostri cat dorm in ore?
Serban le rupe d ela 21.30 pana la 8.30 dimineata, si apoi inca vreo 3-4 ore peste zi. e mult si fata de cu cat m-a obisnuit. si cate 2 ore odata, de stau si ma crucesc. si dupa ce s-a sculat parca inca ii e somn. weird..

o putea fi de la vreun parazit, ceva? sa vad ce spune copro-de-toate marti, cand iau rezultatele la prima parazitologica si cultura.

Lavi, te asteptam! eu vreau sa-ti dau pozele de la cheia. si mari, da-mi te rog pe PM id de mess -daca ai, daca nu, mailul, sa-ti trimit si tie ce mai am prin aparat.

la fete si bebei

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Docule atunci musai trebuie sa ne intalnim mai

Andrei mai nou doarme fix ca si Serban, mai precis de cand s-a racorit afara si in casa .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, multumesc! Albert ce face? Tot in categoria grea e, nu? Ma bucur ca e bine puiutul din burtica. Abia astept sa ne zici ce e…

Roxana, . Eu ma imbat duminica, ca merg la nunta…si al meu adoarme in fund, cu capul intre picioare…sau in genunchi…

Ema,
nu-I fac nici un vaccin…ar fi cel pt pneumonii si meningita (prevenar)…insa nu are rost inainte de un an…tot mai trebuie doua intepaturi dupa un an, si el nu e expus acum…deci zicem pas la doza care se da sub un an.

Mitsu
, ce bine ca mai auzim de tine….si ce plimbat a fost bebe C…il invidiez.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

stancutza, exact asta vroiam sa scriu si eu, preagatisem linkul de pe wikipedia

intrebare: copiii vostri cat dorm in ore?
Serban le rupe d ela 21.30 pana la 8.30 dimineata, si apoi inca vreo 3-4 ore peste zi. e mult si fata de cu cat m-a obisnuit. si cate 2 ore odata, de stau si ma crucesc. si dupa ce s-a sculat parca inca ii e somn. weird..

Gand la gand deci ...

Si Sofia doarme mai mult de cand s-a racit vremea...Noaptea de la 10 la 7, ziua de la 9 la 10, de la 12 la 13, de la 15 la 16 si cateodata prinde seara de la 8 un somn din ala greu, de o treesc doar pentru masa de seara. Deci vreo 13 ore in total. Si ea leaga cateodata doua ore, ca atunci cand era mica...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetele, nu v-am zis, aziam facut din nou o vizita la coafor, sa-mi refac blondul, ca mi se vedeau radacinile...duminica merg la nunta si cred ca o sa fie numa' fitzosi, asa ca a fost musai....

apoi am facut tocanitza de pui (ciulama, cum ii spuneti prin sud) si supica pt incalzit...astept sa-mi vina sotul la masa, sa vedem ce zice...eu sint la dieta si le-am facut dupa "miros". oricum e prima data cind fac tocanitza...sper sa nu o fi dat in bara...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Voi luati si ceva incaltari pentru casa pt bebici? Daca aveti link-uri, ceva de pe net cu incaltari bune pt bebici, pliz dati aici[/green]

Eu i-am luat www.clarks.co.uk/home.aspx" target="_blank">papucei de piele, de la Clarks.2 perechi.Ei sunt pt. vara, dar in casa, pe parchet sunt f. buni. Ai de unde alege. Modelele pe care le-am cumparat eu nu sunt pe site, o sa le fac poza sa-ti arat. Si cum sunt reduceri, am dat doar 30 euro, in loc de 45. Vanzatoarea i-a masurat lungimea talpii si peste picior, si a zis ca are marimea 3 G. E f. important sa sti marimea, sa nu-i fie prea mari, prea mici, prea stramti sau prea largi.
Deci daca vrei.........se rezolva. Au si ghetute , si cizmulite.......
Si pt. ca e prima pereche de papucei pt. mers, i-au facut si poza in magazin cu papuceii in picioare, si mi-a dat si un carnetel cu GROWING FEET RECORD CARD, si peste 6-8 sapt. trebuie sa mergem din nou la masurat, pt. ca piciorusele vor mai creste.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Aoleu, Anca, ma omori!!!!

Eu sunt fan supe, mai ales, din Ardeal; dar, un anti-talent innascut la bucatarie - far amama, am fi mortzi cu toztii (sau am manca prostii).

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Docdecap, si Patti doarme de la 20-7, apoi 9-10.30, 11, apoi 12.30-14, apoi 16-17.30. E foarte energica si cade lata saracuta si de accea cred ca doarme asa de bine. Mai avem si exceptii, cu somn mai putin, dar f. rar.

Si daca tot vorbeati de papa, am facut si eu sarmale cu ciolan afumat si carnati de casa, ciorba de legume (pe oase proaspete), peste umplut cu spanac si telemea si garnitura de cartofi natur.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput