Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

am fost la ceva cumparaturi si am luat-o pe evita cu noi. am mers la piata si se pare ca i-a placut .. ii place agitatia, din cate am observat, n-a tipat aproape deloc, un pic la sfarsit (dupa vreo 2 ore jumate) cand se plictisise de stat in carut.

alina ce face dariuca? cum e? sper ca sunteti mai bine.

dana imi pare bine ca bebicu e bine. si eu zic ca ai o titiza mica in burtic. si nu ne plictisesti deloc. imi place sa ne povestesti.

ema si mie imi pare rau ca te-am ratat. eva a adormit si am ajuns pe la 17.20 in parc ..

mitsule te invidiez!!! sa ne aduci poze multe.

roli ma bucur ca andreiu e bine cu urechiusele.

moni al meu e disperat .. la anu' gata vrea sa-l facem pe bebe nr 2 .. i-am zis ca e .. mi-a spus ca o sa gaureasca prezervativele si eu i-am zis ca o sa iau pastile .. SAC ..

anca nici nu stiu .. combinat, ca asa e la noi .. o zi asa o zi ..

doc mi-ai atins coarda sensibila .. somnul lui bitzi .. o iei la fuga efectiv .. mai mult de 2 ore nu doarme ziua .. si asta in reprize .. 30' / 1 h .. 45' .. depinde .. noaptea baga de la 21.30 pana la 6, papa apoi somn pana in jur de 9 ..

lala super cubuletele. poate mai trag si eu o fuga maine.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici

uite pozute de la baby expo AICI

inclusiv eva cu medalia si de-a busilea

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

culmea...eu nu maninc mincare gatita ca nu imi place, insa sint destul de tare la gatit...fac orice din orice, si mincare traditionala si mai "moderna"...si le fac in general dupa "miros" ca nu prea le gust. doar ca fac o data pe saptamina, maxim de doua ori...nu prea am chef de bucatarit.
acu' mi-a plecat sotu inapoi la munca...a mincat ca spartu'. abia s-a mai putut ridica de la masa...

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Aoleu, Anca, ma omori!!!!

Eu sunt fan supe, mai ales, din Ardeal; dar, un anti-talent innascut la bucatarie - far amama, am fi mortzi cu toztii (sau am manca prostii).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Irlandeza, hai ca m-ai luat...sarmale n=-am facut niciodata, noi nu mincam...ca sintem mai sensibilosi...da pestele ala umplut...imi face o pofta...cum l-ai facut? si ce fel de peste?

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Docdecap, si Patti doarme de la 20-7, apoi 9-10.30, 11, apoi 12.30-14, apoi 16-17.30. E foarte energica si cade lata saracuta si de accea cred ca doarme asa de bine. Mai avem si exceptii, cu somn mai putin, dar f. rar.

Si daca tot vorbeati de papa, am facut si eu sarmale cu ciolan afumat si carnati de casa, ciorba de legume (pe oase proaspete), peste umplut cu spanac si telemea si garnitura de cartofi natur.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Pfiu ce am mai obosit!!!!Am cautat de nebuna prin tot orasul antibioticul pt Razvi.
Ne-a dat pana laurma antibiotic ce se da pe gura.Voia sa ne dea injectabil da am zis ca nu are cine sa-mi faca si nici ea nu a fost de acord sa il duc la spital sa ii faca acolo si sa se pricopsesca cu cine stie ce de acolo.
Asadar, are infectie urinara cu E coli, exact ca data trecuta.Luam pana joi antibioticu,si ne prezentam iar cu pipi pt analize.
Mi-a mai dat un sirop pe baza de enzime digestive Sanzyme, pt digerarea mai buna a mancarii,biotics, pt flora intestinala si inca un sirop Vitam parca da ala dupa ce termn cu tratamentul asta ca is prea multe deja.Asta ii pt tratarea anemiei, are un pic de anemie cica si asta contine si fe.
Apoi vedem si cand mergem la cj la eco.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca, pai, cu asa bunatati, cred si eu ca de-abia s-a mai ridicat de la masa.
Dupa felul II gatit nici eu nu ma omor, dar supele si ciorbele ... yummy

Ramo, ce bine ca nu-l "intzepi"; ce antibiotic ii dai?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Dana asteptam pozele de la eco!

LalaD faine jucarelele, ne inspiram si noi.

Razvi doarme asa:8-9 pana la 10-11, apoi 12.30-13 pana la 14-15, apoi 16 pana la 18 si cateodata mai trage si de la 19la 20 un somn, si 21.30-22 pana dim la 8-8.30.

RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Ramona, bine ca ati primit tratamentul. sper sa-si faca efectul repede si sa-si revina razvanel. cind veniti la cluj? poate ne vedem, daca nu e prea frig si putem iesi afara.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Acum o ora am aterizat si noi de la spital. Miercuri seara ne-am internat la Medlife - Daria in continuare avea febra mare si am preferat sa fie sub supraveghere. Ne-a dus la faliment pe luna asta moftul meu de a o interna intr-un spital privat, dar m-am gandit ca e mai bine pt ea. Acum e bine, au tinut-o cu perfuzii ieri si azi noapte, febra nu a mai facut de ieri la pranz, nu a mai vomat (ieri a vomat de 3 ori) si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa nu se mai apropie nici o boala de ea! Pana la urma a avut enteroviroza - luata din aer, ca contact cu copiii nu prea a avut in ultimele zile...
Eu sunt obosita franta, deja ma ia cu ameteli...sper la noapte sa reusesc sa ma odihnesc putin. In spital, Daria tot timpul a vrut in brate...m-a cocosat...azi noapte imi venea sa plang de durere de coloana . Dar nu mai conteaza...sa fie ea sanatoasa!
Nu am citit nimic din urma si nu stiu dc mai reusesc. Sper ca sunteti cu totii sanatosi!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Anca, pai, cu asa bunatati, cred si eu ca de-abia s-a mai ridicat de la masa.
Dupa felul II gatit nici eu nu ma omor, dar supele si ciorbele ... yummy

Ramo, ce bine ca nu-l "intzepi"; ce antibiotic ii dai?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Ii dau Cedax, e destul de tare.Offff, abia am scapat de antibioticile de la rosu in gat.

RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput