Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
anca.b spune:
ce mult dorm bebeii vostrii...acum e rindul meu sa fiu "geloasa". stefan mai doarme jumate de ora dimineata, doua ore la prinz (in una sau doua reprize) si seara de la 20.30 pina la 7 dimineata. in rest...trebuie distrat...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Pfiu ce am mai obosit!!!!Am cautat de nebuna prin tot orasul antibioticul pt Razvi. Ne-a dat pana laurma antibiotic ce se da pe gura.Voia sa ne dea injectabil da am zis ca nu are cine sa-mi faca si nici ea nu a fost de acord sa il duc la spital sa ii faca acolo si sa se pricopsesca cu cine stie ce de acolo. Asadar, are infectie urinara cu E coli, exact ca data trecuta.Luam pana joi antibioticu,si ne prezentam iar cu pipi pt analize. Mi-a mai dat un sirop pe baza de enzime digestive Sanzyme, pt digerarea mai buna a mancarii,biotics, pt flora intestinala si inca un sirop Vitam parca da ala dupa ce termn cu tratamentul asta ca is prea multe deja.Asta ii pt tratarea anemiei, are un pic de anemie cica si asta contine si fe. Apoi vedem si cand mergem la cj la eco. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Ce rau imi pare ca e bolnavior Razvanici! Doamne ce greu e cand avem copilasii bolnavi! Ii doresc multa sanatate, sa se faca bine cat mai curand
Cedax ne-a dat si noua, doar 3 zile, pt ca ea practic nu are infectie in corp (asa reiese din analizele de sange), totul a fost viral.Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ginnette spune:
Off, Alina, bina ca acum e bine printzesa - stiu cum e in spital, cu bb 
Ramo, da, cu asta "ne-a amenintat" si pe not dr, dak revine beleaua
.
Sper sa-si faca efectul la Razvi !
puiul!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
kalosalina spune:
Am vazut poze cu doua printzese: Eva si Daria - ce frumoase sunt si ce mari au crescut!!
Mi se pare ca trece prea repede timpul asta...![]()
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
kalosalina spune:
Ma bag si eu sa dorm putin ca Daria a adormit. Sper sa mai intru pe seara. Maine ar trebui sa ajung si eu la BE, dar sa vad cu cine o las pe Daria.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
irlandeza spune:
Laura I. am facut poze la papuceii pe care i-am cumparat lui Patti.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ginnette spune:
Un w/e insorit va doresc!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
irlandeza spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anca.b Irlandeza, hai ca m-ai luat...sarmale n=-am facut niciodata, noi nu mincam...ca sintem mai sensibilosi...da pestele ala umplut...imi face o pofta...cum l-ai facut? si ce fel de peste?
Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
De fapt sarmale si ardei umpluti.
Pestele nu stiu ce e, am arucat cutia, e gata pregatit, o delicatesa.L-am pus doar la cuptor. Data viitoare o sa ma uit ce e si-ti spun.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Un w/e insorit va doresc! ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
La fel si tie

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI
irlandeza spune:
Nu se vad papuceii.
Cred ca acum se vad.
http://good-times.webshots.com/album/567178012wJIZBa
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni