Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Da se vad, sunt frumosi.Si eu am problema cu gasirea papuceilor pt Razvi, pur si simplu nu gasesc asa de mici, nr 17.
Nu stiu e musai sa poarte papucei si in casa pt umblat? Ca sa mearga corect , asa am auzit eu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Da se vad, sunt frumosi.Si eu am problema cu gasirea papuceilor pt Razvi, pur si simplu nu gasesc asa de mici, nr 17.
Nu stiu e musai sa poarte papucei si in casa pt umblat? Ca sa mearga corect , asa am auzit eu.

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Gasesti la Baby Fox :

http://www.articole-copii.ro/list/1/botosei_incaltaminte/botosei_pitic_baby_fox.html

Dar nu e musai sa il ti incaltat. Mai nou nu se mai recomanda atat de intens de pediatri.
Insa iti spun din proprie experienta ca daca nu e obisnuit macar un timp sa mearga cu ghete in casa va refuza afara sa mearga cu ele, cel putin la inceput.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

HappyBday clopotzei frumosi!!!!

Luca (Gugu), Iris (Iulia), Ileana (Irina), Stefania (Alina), Ema (Elisa), Alessia (Nicole)

LauriciI multumim. Ai dreptate, doar pozele de pe saltelutza sunt noi, restul sunt vechi si incerc sa le completez cu celelelte care le aveam pe flickr. Deci sunt in mutare.

Ancutza saru`mana de la Pipetu de compli.
Iar despre meniul de azi, ce sa zic. Tu si Irlandeza imi facetzi niste pofte azi ca alea pe care mi le facea Doculetz in sarcina

Ramo sanatate multa la bb. Bine ca ai scapat de intepaturi. Si in cazul asta, daca antibioticul e puternic inseamna ca scapatzi mai repede . Imbratisez tare, tare puiul mik sa se faca bine.

Danonic, mamic cu bb voios . Vesti d`astea bune sa ne aduci pana la sfarsit.
Pe mine nu ma plctisesti, sa nu te plictisim noi cu atatea intrebari. Mie imi aduci aminte de sarcina si imi vine`o nostalgie......

Ginettestie!!!! Se trage de ele non stop, i le pun la loc de minin 75 de ori pe zi . Are momente cand duce picioru` la gura si trage de el cu gingiile sau cu buzele, nu ma prind cu ce, caci dintzi n`are deloc.

Ema complimentele le meritzi si tu si voi per-ansamblu. la toti 3... de la Pipetu`

Mitsu plimbaretilor. Cum te`ai gasit si tu si bb C doi frumosi si plimbaretzi?? Hai mai rpd cu jurnalul de calatorie si cu poze ca ne e dor de voi.

LalaD ce frumos se joaca el, buna idee cu cuburile, numai sa gasesc pe aici pe la noi.

AlinaK imipare rau de perfuzii .in schimb, ma bucur ca ati ajuns acasa, inseamna ca bb e sanatoasa acum. Asa sa ramana mereu!
Cat despre coloana te inteleg perfect, io plang uneori de durere, tre sa ma lipesc de un perete ca sa ma indrept, altfel raman ca semnul intrebarii.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Cum spunea si Ellenutza ati atins punctu` sensibil cu somnul. De la 9.30 la 6 sau 6.30. iar peste zi... cam 2 ore in reprize.
Asta de cand a devenit activa cu busilit si ridicat in genunchi si picioruse de ce prinde.
Plus a devenit o neastamparata la plimbare, la carutz nu ii mai pun hamul decat peste mijloc, bretelele nu, ca o enerveaza, sta numai aplecata in laterala, capu` zici ca ii e girofar, cere in brate ... uffff...
Mama rade si zice ca astea`s `pacatele` din tinerete ale mele, ca am fost un bb rau si copil neastamparat, pana la 7 ani.
Si taica`su la fel.

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Ancutza saru`mana de la Pipetu de compli.
Iar despre meniul de azi, ce sa zic. Tu si Irlandeza imi facetzi niste pofte azi ca alea pe care mi le facea Doculetz in sarcina

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

si din toate bunatatile....acum pap o banana.... alea sint pentru cei ca tine, care isi pot permite...restul...mai pofta-n cui...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna zuzici!
Acum o ora am aterizat si noi de la spital. Miercuri seara ne-am internat la Medlife - Daria in continuare avea febra mare si am preferat sa fie sub supraveghere. Ne-a dus la faliment pe luna asta moftul meu de a o interna intr-un spital privat, dar m-am gandit ca e mai bine pt ea. Acum e bine, au tinut-o cu perfuzii ieri si azi noapte, febra nu a mai facut de ieri la pranz, nu a mai vomat (ieri a vomat de 3 ori) si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa nu se mai apropie nici o boala de ea! Pana la urma a avut enteroviroza - luata din aer, ca contact cu copiii nu prea a avut in ultimele zile...
Eu sunt obosita franta, deja ma ia cu ameteli...sper la noapte sa reusesc sa ma odihnesc putin. In spital, Daria tot timpul a vrut in brate...m-a cocosat...azi noapte imi venea sa plang de durere de coloana . Dar nu mai conteaza...sa fie ea sanatoasa!
Nu am citit nimic din urma si nu stiu dc mai reusesc. Sper ca sunteti cu totii sanatosi!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Imi pare tare rau ca ati ajuns la perfuzii.Bine ca e bine acum micuta. sa treaca repede

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Gand la gand ... tocmai am terminat 2 banane, ca mi s`au parut mititele... Imi plac bananele

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Eu tocmai m-am intors de la BE, am mancat ceva si v-am citit. Nu am facut mari cumparaturi, dar banii astia parca se scurg printre degete. I-am luat body-uri de la Z, caciulite, ciorapi si sosete, o pereche de ghetute de la BabyFox - adica astea, dar maro cu portocaliu: http://www.articole-copii.ro/produs/Pitic_Verde_Portocaliu/10035.html

O cana cu cioc moale ca ea are doar una tare...o pijama (combinezon cu picioruse si maneci lungi), Doamne ce greu l-am gasit pe asta! Cand era mica avea multe pijamale de-astea si imi foloseau foarte tare. Cred ca iarasi dau iama pe La redoute, ca aici nu aveau asa ceva. Aveau peste tot pijamale de copii, fara piciorus si din doua piese.

Azi Sofia a stat cu tati, hihi - bona are niste treaba azi si luni si si-a cerut liber. S-au descurcat frumos amandoi, doar ca el era cam obosit :-))) Si l-am mai lasat si cat am fost la BE singura (mi s epare incomod pe-acolo cu carutul).

Intrebare: credeti ca merita sa cumpar o aparatoare de ploaie pentru carut? Sofia nu vrea deloc sa stea rezemata, ea sta in fund lipita de bara din fata, si daca ii mai pun si aparatoarea aia, cred ca o sa incerce cu furie sa o prinda si sa o guste. Mi-e sa nu o iau degeaba, mai costa si aproape 100 lei. Voi, daca aveti asa ceva, le-ati folosit vreodata?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

stancutza, am vazut in carrefour pijamale cum cauti tu, nu stiu exact cum era materialul, am vazut doar ca erau roz si bleu.incaltaminte de la babyfox cum ai luat tu se gaseste pe undeva prin oras? Ca la BE n-am nicio sansa sa ajung si parca as vrea totusi sa le vad nu sa le cumpar online.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginette pai ar fi niste optionale - prevenar, pneumo23 etc.

AncaB asa zic si eu, totodata doream sa vad alte fete daca fac cele optionale.

Docdecap si al meu doarme mai mult de cand a venit frigul. De la vremea rece cred eu ca vor sa doarma mai mult.

Kalosalina ma bucur mult ca sunteti bine, sanatate multa ii urez Dariei !

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput