Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani
Luca (Gugu), Iris (Iulia), Ileana (Irina), Stefania (Alina), Ema (Elisa), Alessia (Nicole)

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Stancuta ,Bibi nu sta nici cu plasa de tantari,deci sigur nu ar sta nici cu acoperitoarea de ploaie...oricum parca gasisem pe un site unele universale pt carucioare sport si erau 40 ron...da nu sunt sigura,v-am zis ca eu is mai imprastiata...
Ema voi vorbiti de vaccin?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

si eu i-am luat lui baby de la babyfox botosei, modelul acesta
http://www.articole-copii.ro/list/1/botosei_incaltaminte/botosei_barnabas_baby_fox.html

nu sunt prezentati pe site, dar au unii crem uni super frumosi.si cu o piele fina fina. Sunt f usor de incaltat ca sunt larguti si au ariciul ala de se prind numaidecat. Al meu daca prinde sireturi isi face de lucru cu ele.
noi ii vom folosi la iesit afara -nu de mers ca nu ne grabim sa mergem, ci in carut sa tina de cald cat de cat
sunati si intrebati unde au magazin de desfacere, poate nu vand doar online si la targ

Stankuta nush ce sa zic de husa aceea de ploaie, oricum cam mare pretul pt o bucata de plastic .Dar si daca nu o ai cand iti trebuie si se uda copilul,parca e mai bine sa fie acolo la indemana in carut.

Mergi la inceput

da Lala, doream sa stiu daca pediatrii altor clopotei recomanda vaccinurile optionale gen prevenar etc. Am citit si ce ti-a propus tie dr.

Mergi la inceput

Si voi faceti vaccinul asta?Eu ma si gandesc la complicatia care a avut-o Bianca la nastere si la faptul ca e "recomandat" sa nu raceasca pana la 2 ani si ma gandesc ca o pneumonie in cazul nostru ar fi grava...da acuma vaccinul asta eu stiu ce efecte adverse are...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Voi cum a-ti facut sa apara aptiunea cu aduga la prieteni?Numai la mine nu apare...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

CE FACETI ZUZICI?EU MA PUN LA NANI CA AM AVUT MUSAFIRI SI TARE M-AM OBOSIT
RAMO MA BUCUR CA A SCAPAT RAZVANICI DE INJECTII! SA SCAPE REPEDE DE BALAUR DRAGUL DE EL! IMI PLACE CA TE SIMT PUTERNICA SI STAPANA PE TINE..EU CRED CA AS FI IN CULMEA DISPERARII...DAPAI SA MAI GASESC PUTERE SA UREZ LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI AZI...ASA CA AI O DE LA MINE!!

ELLE FELICITARI PT EVA CEA CUMINTE! VEZ..TREBUIE S=-O DUCI LA AGITATIE CA SA AI PACE

ALINA MA BUCUR CA ATI SCAPAT DE SPITAL SI PERFUZII!BINE CA ESTE BINE DARIA!

ANCA ASTEPTAM POZE CU BLONDUL!!IAR AI NUNTA??SI EU IN 2 SAPT...APRPO DE NUNTA AM PRIMIT POZELE DE LA NUNTA LA CARE AM NASIT AM PUS AICI POZELE http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=3608

PUPICI SI NOAPTE BUNA

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Moni, ai aratat splendit in rochia aia, aici sunteti superbi, va sta asa de bine!!Vad ca ai tras niste dantzuri pe acolo.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Moni... ce frumoasa ai fost!!!Si rochia e super,super!!!Sexi mama!!!

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

ce ma fac eu cu eva .. e de groaza .. s-a invata cum vrea ceva sa tipe .. intai zice un a, scurt .. apoi aa, 2 secunde .. apoi aaa, 3-4 secunde .. iar apoi incepe sa tipe intr-una daca nu-i dai ce vrea. trebuie sa incepem reeducarea ca nu mai tine asa.

moni vazut poze .. sexy sexy mammmmmaaa .. tare frumosi ati fost amandoi, iar tu .. arati mai bine ca miresica, pe bune.

lala eu nu-i fac vaccinurile optionale.

eu fug la

somn usor, noapte buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput