Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Carmilia bine ati revenit! Pupici lui Alex si vrem poziiiciRoli, ce e Lantigen B, un vaccin, ceva? Si cam cat va purta in iarna la picior Andrei? SI ghetutele de toamna/iarna la ce preturi sunt? Eu sunt derutata cu nr de la picior, ca nush cat sa-i iau pt la iarna! Ma bucur ca nu are probleme cu urechiusa, bine ca nu te-ai panicat si ai stiut ce sa-i dai![]() Voi luati si ceva incaltari pentru casa pt bebici? Daca aveti link-uri, ceva de pe net cu incaltari bune pt bebici, pliz dati aici Laura uite aici despre Lantigen B http://www.efarma.ro/products.php?id=1081 - am feedback-uri f bune de la prietena mea care in fiecare toamna le da la copiii ei. Cat despre cizmulite, pai eu ma iau la nr. dupa nr. pe care le-a avut Marc, si atfel pt. 1 an aproximez un 20. Dar Marc e pe picior mare si mai e si baiat, pt. fetite aproximez un 19. De ex. Andrei are acum ghetute 19 care sunt un piculet mari. Deci vezi cam cat poarta acum si mai adaugi un nr. Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
roli25 spune:
Laura uite aici despre Lantigen B http://www.efarma.ro/products.php?id=1081 - am feedback-uri f bune de la prietena mea care in fiecare toamna le da la copiii ei.
Cat despre cizmulite, pai eu ma iau la nr. dupa nr. pe care le-a avut Marc, si atfel pt. 1 an aproximez un 20. Dar Marc e pe picior mare si mai e si baiat, pt. fetite aproximez un 19. De ex. Andrei are acum ghetute 19 care sunt un piculet mari. Deci vezi cam cat poarta acum si mai adaugi un nr.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui danonique JELIMONI .Sper sa ma urmezi in curand cu bebe 2.Chiar sunt curioasa cine ne va anunta ca mai vine inca un bebe.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
eu l-as face da nu vrea sotu inca!abia peste vreo 2 ani...
asta e..MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, Elia multumim de pontul cu zilele orasului! ce mai face Laura? Shose merci frumos de complimente,mie imi place tare mult de voi, sunteti o familie tanara si foarte frumoasa! Am vazut brevi grillo dar mi s-a parut cam micut pt dormit in el, in latime.Si Nemary are si m-a lamurit si ea. Jelimoni nu sta bine Robert in Quinny zapp? Era una din optiunile mele dar cred ca nu se doarme bine in el. Ma bcur ca ati dormit mai bine azi noapte. A papat formula? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
ema sunt forte multumita de el in afara de spatar..intradevar daca darme de aduna tot ca un cobrig, doarme ca in gara...plus ca dsi zice ca e de la 6 luni incolo cred ca e mai potrivit de pe acuma...cum era asa micut ii aluneca fundul in fata pana la ham si statea cu spatele tot incovoiat...asta din cauza ca nu are spatarul si sezutul mai rigid cred...am vazut copilasi mai mari ca stau foarte bine in el...
oricum il folosesc doar cand merg cu masina undeva asa ca e ok
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stancutza spune:
| citat din mesajul lui roli25 Laura uite aici despre Lantigen B http://www.efarma.ro/products.php?id=1081 - am feedback-uri f bune de la prietena mea care in fiecare toamna le da la copiii ei. Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) |
Roli, ma bucur mult ca i-au trecut urechiusile cu picaturi!
Am aruncat un ochi pe prospectul vaccinului de care vorbesti. Din pacate are thiomersal (sau thimerosal), conservant pe baza de mercur care a fost retras din multe vaccinuri - mercurul este toxic pentru celula nervoasa si inca nu e clar daca nu cumva e responsabil de multe din cazurile de autism aparute la copii. Uitati aici ce am gasit pe wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal
Nu vreau sa te supar, dar eu sunt cam speriata de posibila legatura vaccinuri-autism, si sunt atenta mai ales cand e vorba despre un ingredient atat de controversat...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
sa o astept cu
sau cu
sa nu mai plece?
| citat din mesajul lui Ellenuta neata, vin si eu la .. ca m-a luat fii-mea de dimineata cu racnetele .. ereena, stancutza, lala, florina stiu ce vorbesc .. anca pazea .. ti-o trimit pe socrela la cluj .. vine duminica. nici nu stiu ce vroiam sa va mai spun .. ca fii-mea umbla la televizor .. va pup Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Andrei si noile sale cuburi :
http://family.webshots.com/photo/2764362870102115265dVinbR
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Roli, ca bine ca Andrei e in regula cu urechile!
Deci, tu ai mai adaugat un nr pt ghetute, zici?! Si eu as vrea sa-i iau, mai ales, ca (sper eu!) va merge in iarna asta.
Jucarii mai erau?
LauraI, eu nu-i iau "cipici" (sau ce-o fi) de casa; prefer sa-i pun shosete anti-derapante.
LalaD, se vede ca este absolut fascinat de ele; si ce e chestia aia cu oglinda, de pe pat?
Ti-am zis ca te "urmaresc" la jucarii (si nu numai
).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
docdecap spune:
stancutza, exact asta vroiam sa scriu si eu, preagatisem linkul de pe wikipedia 
Lala_D, tin sa-ti spun ca te-am visat azi-noapte si eram taaare bucuroasa ca te-am cunoscut in persoana ![]()
intrebare: copiii vostri cat dorm in ore?
Serban le rupe d ela 21.30 pana la 8.30 dimineata, si apoi inca vreo 3-4 ore peste zi. e mult si fata de cu cat m-a obisnuit. si cate 2 ore odata, de stau si ma crucesc. si dupa ce s-a sculat parca inca ii e somn. weird..
o putea fi de la vreun parazit, ceva? sa vad ce spune copro-de-toate marti, cand iau rezultatele la prima parazitologica si cultura.
Lavi, te asteptam! eu vreau sa-ti dau pozele de la cheia. si mari, da-mi te rog pe PM id de mess -daca ai, daca nu, mailul, sa-ti trimit si tie ce mai am prin aparat.
la fete si bebei
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Ma bucur ca nu are probleme cu urechiusa, bine ca nu te-ai panicat si ai stiut ce sa-i dai

11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
.. ca m-a luat fii-mea de dimineata cu racnetele .. ereena, stancutza, lala, florina stiu ce vorbesc ..
Eva