Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
LaLa_20 spune:
Ema...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Carmilia spune:
Buna la toate zuzele si clopoteii!
Nu am mai intrat pe forum de cateva luni bune si ma bucur sa vad ca sunteti bine.Noi suntem bine,Alex a crescut,nu e prea gras,peste 4 zile face 8 luni,are doar 7,500 kg si 71 cm(desi a avut 3,650 kg la nastere).Nu stiu daca trebuie sa-mi fac griji,pt.ca e vesel,mananca bine,doarme...Este insa un rasfatat,vrea in brate mereu,asa ca ma descurc greu de tot cu treburile prin casa.Au inceput sa-l doara gingiile,de cateva nopti se trezeste brusc si plange,asa ca sunt super obosita...Va pupam
Carmilia si Alex
EliaElia spune:
Lala, pentru ce e Hiberix? Eu am dat cautare si se pare ca ar fi pentru Haemophilus influenzae tip b (Hib). Dar asta din cate stiu a fost inclus in toate vaccinarile de pana acum (2,4,6 luni). Ti-a explicat dr. mai multe, de ce ar tb facut si la 9 luni?Ema, sa inteleg ca ii controlau pe bebei la maternitate sub limbuta? Inseamna ca or fi controlat-o si pe Laura, ea pare vorbareata asa. Bine ca ai aflat din timp si ai scapat de un stres sa-l duci mai tarziu. Asa nici nu mai tine minte ce i s-a intamplat
. Mie imi pare rau acum ca nu i-am pus cercei la maternitate, ca mi se parea asa micaa. Dar acum parca mi-e si mai mila. Cred ca ii pun cand se duce la gradi.Camelia si
Laura (06.02.2008)
LaLa_20 spune:
Nu Elia nu mi-a explicat nimic doc,am intrebat eu ce vaccinuru suplimentare imi recomanda si ea mi-a spus ca hiberix(fara alta explicatie ca era foarte aglomerata
)...si nu stiu ce sa fac.tocmai din acest motiv intrebam
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Mitsu-bishu spune:
Neata!
Ghiciti de unde tastez eu acum... De pe laptopul lui micsunea!!! Hihihi! Aseara am ajuns si noi in Luxembourg si acum mai stam putin in casa cat isi face C. somnul de frumusete, apoi o luam la picior prin oras ca maine plecaaaam! Spre Romania! Cu jumatate de inima o sa regret mult locurile prin care am fost, dar cu cealalta jumatate mi-e asa de dor de prieteni si de casa!
Am facut cateva poze si cu printesica de Amandine, care e aproape ireal de frumoasa, dar si foarte rasfatata
; merg sa mai fac poze si prin oras. Va pup pe toate!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
ginnette spune:
Lavi, fericito!!!
Sa faci poze cu strengarul Conrad si dulcineea Amandine!
Ditractia placuta in continuare!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti kalosAlina ce face bebita? sper ca este bine santoasa deja! Intreba o fata despre imunizari, si pe mine m-a interesat subiectul, dupa ce am avut episodul cu bronsiolita si internarea in spital cand era nou nascut. Am citit despre Bronhovaxom(cu virusi atenuati sau ceva de genul acesta), despre Septilin, Oscillococcinum etc.. Am intrebat doctora despre aceste medicamente si in general despre medicamnetele acestea cu scop de stimulare a imunitatii. Mi-a spus ca atata timp cat bebe nu a avut episoade repetate de raceli, viroze, nu este cazul sa aplicam vreo schema de imunizare. Am o intrebare, la 9 luni faceti vreun vaccin(din cele optionale) la bebe? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema si Andrei a avut bronsiolita la 4 luni jumate. Eu o sa le fac imunizare la amandoi in toamna asta cu Lantigen B
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
roli25 spune:
Am fost ieri intr-o fuga la BE, cu fina mea care naste in 2-3 saptamani si am alergat de ne-au sfarait calcaiele ca aveam de facut trusoul de toamna iarna pt ai mei si trusoul de nou nascut pt. baietelul ei. Am reusit, da greu ca era o aglomeratie incredibila pt joi dimineata...atat de multa lume in concediu
.
Din toate cumparaturile facute sunt absolut incantata de incaltamintea de la Hokide, care e lucrata f frumos si are niste preturi f. bune. Am rezolvat problema spinoasa a ghetelor si cizmelor pt. ambii flacai. Dar cizmulite imblanite pt. Andrei, adica masura pe care o va avea Andrei in iarna mi-a zis ca aduce azi, deci iar tb. sa fac un drum acolo.
Despre urechiusele lui Andrei nu v-am mai spus ca nu am avut timp sa intru. In ziua respectiva nu am mai fost la dr. pt. ca nici la Medlife nici la Medsana nu erau medicii la care vroiam sa ajung. Am continuat tratamentul cu Ophtamesone. Oricum scurgerea avusese loc doar dimineata, in restul zilei urechiusele erau curate, iar copilul vesel si fara nici o problema. De atunci urechiusele au ramas curate si totul e ok.
Acum va las ca tb sa-i pregatesc mamei papa si hainutele de iesit afara pt. Andrei iar eu s-o iau la picior catre BE.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Vreau si eu s-o vad pe Eva cu medaliaaa
Am cautat in pozicil;e Ellei si nu am gasit!
Danaaaa, mesajul meu tarziu din noapte nu l-ai vazut
Ma bucur super tare ca bebe e bine! Mi-l si imaginez cum se misca el in burtica si nu voia sa stea la masurat
Ai fost si cu vreunul din copii?
Irlandeza, habar nu am cum se numeste modelul carutului, firma e Jane. Dar tre' sa stie Gratiela ca si ea are carut la fel (mi-am luat si eu la recomandarea ei
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Carmilia
bine ati revenit! Pupici lui Alex si vrem poziiici![]()
Roli, ce e Lantigen B, un vaccin, ceva? Si cam cat va purta in iarna la picior Andrei? SI ghetutele de toamna/iarna la ce preturi sunt? Eu sunt derutata cu nr de la picior, ca nush cat sa-i iau pt la iarna!
Ma bucur ca nu are probleme cu urechiusa, bine ca nu te-ai panicat si ai stiut ce sa-i dai
Voi luati si ceva incaltari pentru casa pt bebici? Daca aveti link-uri, ceva de pe net cu incaltari bune pt bebici, pliz dati aici![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai