Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
danonique spune:
JELIMONI
.Sper sa ma urmezi in curand cu bebe 2.Chiar sunt curioasa cine ne va anunta ca mai vine inca un bebe.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
[quote]citat din mesajul lui jelimoni
RAMO TIN PUMNII SA NU MAI IASA VREO PROBLEMA LA ANALIZE CA AVETI DESTULE!AZI II FACE SI ECO?SAU CAND?DA CU FRENU LINGUAL CUM DE TI-AI DAT SEAMA CA ARE PROBLEME?MAI SUPORTA AMANARE OERATIUNEA?MA GANDESC CA E MAI BINE CAT MAI REPEDE CA ACUM INCEPE SA SILABISEASCA NU?OFFF
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
[quote]
Moni, eco la CJ trebuie sa il facem peste vreo 2 saptAr trebui sapt viitoare, da luni pleaca sotu in Italia un delegatie si sta pana sambata si cu altcineva nu ma pot duce.Pana atunci tratam infectia urinara sa ce-o mai avea.
Fenu lingual la vazut doctora de fam si cu asta am fost la Orl si acolo mi-a zis a e f gros si necesita o mica operatie.Si asta o sa se faca dupa ce ne tratam de celelate.
Offf, multe sunt!!!
Va las ca ma duc acu la spital.
danonique spune:
Vanessa a vazut pozele de la ecografie si si-a dat seama ca e un bebe mic.M-a intrebat daca face baita si unde se afla.I-am spus ca e la mine in burtica si era foarte incantata.Eu cred ca voi avea inca o fetita ca am citit acum ca daca pulsul e mai mare de 140 e fetita iar la noi ieri era 164.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Elia multumim de pontul cu zilele orasului! ce mai face Laura?
Shose merci frumos de complimente,mie imi place tare mult de voi, sunteti o familie tanara si foarte frumoasa!
Am vazut brevi grillo dar mi s-a parut cam micut pt dormit in el, in latime.Si Nemary are si m-a lamurit si ea.
Jelimoni nu sta bine Robert in Quinny zapp? Era una din optiunile mele dar cred ca nu se doarme bine in el. Ma bcur ca ati dormit mai bine azi noapte. A papat formula?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Elle ce rau imi pare ca nu am ajuns la timp la concurs dimineata la BE, la 11 si 15 eram acolo, te-am sunat dar te-am prins abia mai tarziu. Uf si am ratat-o pe Evita, ma gandem ca la 16 sigur va gasesc in fata, doream s-o musc un pic de falcute pe tipacioasa!
lala20 merci frumos,si voi sunteti doua frumoase si tu o mamica tanara tanara!ce fetita bine dezvoltata ai tu acolo, din poze nu mi-as fi dat seama!
Daria, Luca si Sofia de Stankuta sunt niste dulcici si au crescut vazand cu ochii de la ultima noastra intalnire!
fetele din ploiesti, pe voi iar nu va stiam, ma bucur ca v-am cunoscut, Bianca de Madalina ce bruneta frumoasa si bucalata e ! Aweya esti asa cum mi-ai parut din postari, fina, amabila si frumoasa pe deasupra. data viitoare poate aduci si baiatul la intalnire cu clopoteii!
LalaD ai cumparat tu cumva toate carticelele cu magnet de la tiny love? glumesc! se terminasera dar mai aduc azi sau maine.
.
emabucuresti spune:
kalosAlina ce face bebita? sper ca este bine santoasa deja!
Intreba o fata despre imunizari, si pe mine m-a interesat subiectul, dupa ce am avut episodul cu bronsiolita si internarea in spital cand era nou nascut. Am citit despre Bronhovaxom(cu virusi atenuati sau ceva de genul acesta), despre Septilin, Oscillococcinum etc.. Am intrebat doctora despre aceste medicamente si in general despre medicamnetele acestea cu scop de stimulare a imunitatii. Mi-a spus ca atata timp cat bebe nu a avut episoade repetate de raceli, viroze, nu este cazul sa aplicam vreo schema de imunizare.
Am o intrebare, la 9 luni faceti vreun vaccin(din cele optionale) la bebe?
emabucuresti spune:
Ramona dar cate kg are Razvanici? A stagnat in greutate? sanatate multa si o sa fie totul bine, nu te ingrijora.
Al meu a avut cica un pic de fren lingual si l-au taiat un pic sub limbuta in maternitate. LalaD, Ramona, voua ce vi se pare a fi in neregula cu limbuta lor? ca ma faceti si pe mine sa ma preocupe iar chestiunea.Desi cred ca s-a rezolvat de atunci din maternitate. lalaD si al meu zice da-da, ta-ta,ba-ba etc, cand e suparat zice ma-ma.Asadar din ce spuneai si tu, daca silabiseste e ok.
emabucuresti spune:
Danonik nu ne plictisesti de loc. Mie una imi place sa citesc despre tine si cei 3 pui ai tai! Aaa, ne invidiezi dar nu ai vrut sa vii la intalnire asta vara cand erai in Bucuresti!Glumesc, poate nu ai putut sau am inteles eu gresit ca ai fi in oras atunci.
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Am o intrebare, la 9 luni faceti vreun vaccin(din cele optionale) la bebe? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema, nu stiu ce vaccin s-ar putea face la 9 luni?

Mie, pediatra mi-a zis ca cel anti rujola se face intre 12 - 15 luni; asa ca,pe la 1 an si o luna-doua o sa i-l fac.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
LaLa_20 spune:
Neata!![]()
Fetele da hiberix nu face careva la puiuti?Noua ni la recomandat doc da nu stiu ce sa fac...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!