Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza AlinaKalos, Ramona, bine ca ati scapat de perfuzii si injectii! Puii mici o sa se faca bine repede..Alina, cum au fost conditiile de la pediatrie la Medlife? Stiu ca e scump, dar a meritat banii? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Ce sa zic...? Conditiile sunt ff bune: rezerva cu 2 paturi, tv, baie cu dus curata, mancare ff buna. Personalul: medicii mi s-au parut ok, dar cu asistentele din prima seara am avut probleme - una din ele a gaurit-o pe Daria de 3 ori sa-i puna branula si tot nu a reusit (a patra oara nu am mai lasat-o eu) si cealalta mi-a dat recipiente pt analize la scaun, inclusiv pt coprocitograma, care deja o facusem si nu mai era nevoie (dr. nu ne mai daduse sa o facem, deci a fost vina asistentei) si automat a trebuit iar sa o platesc (dar am aflat abia la externare). Cam asta as putea spune...Dar, sincer, daca era de stat mai multe zile, nu ne mai permiteam - mi se pare totusi prea scump...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
| citat din mesajul lui NataliaS Alina Kalos - sanatate Dariutzei! am vazut ca voi ati scapat - ce tratament v-a dat? Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Ne-a dat panadol, nurofen pt temperatura, dupa ce i-a pus branula, i-a bagat paracetamol direct in vena ca sa-i scada mai repede, 2 perfuzii cu glucoza, zantac si debridat. Si a luat 3 zile si antibiotic Cedax, dar s-a dovedit ca nu a fost chiar de folos ca nu a avut infectie in organism, ci a fost doar viral. S-ar putea ca asta sa aiba si Ana, mai ales ca ai zis ca a fost la gradinita, in colectivitate.
Va doresc muuulta sanatate!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
stoisor spune:
da,cred ca nu o sa i fac baita pt ca la fundulet ne tot spalam dupa kk,scuze am uitat sa va spun ca a iesit negativ analiza la scaun,deci e bine,dpdv ala de vedere,multumesc fetele legat de pov cu operatia mea,a fost si inca e groaznic,nu pot manca nimic,nu imi pot nici pupa copilu ca fac presiune in gurita
la atuce,de
lala tratamentul este ospen la 8 ore ,nurofen si osccilococinum,nu cred ca l-am scris bine,e dat de doc de fam pt ca pe el l-am prins azi dim,sper sa fie ok,nu stiu ce sa zic
errena sper ca nu eu te-am suparat daca da imi cer multe multe scuze pana ma ierti da/?
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
kalosalina spune:
Moni arati suuuuper sexy!
Elle felicitari Evei pt medalie! Sa o tina tot asa! 
Stoisor multa sanatate Sarei! Sa se faca bine cat mai repede!
Danonique imi pare rau ca sunteti raciti - multa sanatate la toti, sa va faceti bine cat mai repede! Si sunt si eu fff de acord cu fetele - te rog sa ne ti la curent cu sarcina ta! Cand mai citesc cate un mesaj despre bb mic, ma apuca asa o nostalgie...
Daria e asa scumpa - eu stau pe pat si scriu la laptop, si ea in spatele meu, se ridica in picioare, ma trage de par, se freaca cu fatzuca de mine, se alinta, si cand zic "unde-i Daria?", ea tace si sta nemiscata.
Imi vine sa o mananc!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
Lala_D spune:
Stoisor nu stiu de ce dar eram convinsa ca ti-a dat antibiotic . De aia am si intrebat.
In ultima saptamana au fost policlinicile pline de copilasi bolnaviori, totul s-a datorat racirii mult prea bruste a vremii si acum au inceput sa dispere si doctorii.
Dr mea e disperata are atat de multi raciti incat are coada la cabinet zilnic.
Ai primit antibioticul mai mult preventiv insa ( poti sa ma si bati dar aia nu e temperatura de antibiotic, mai ales ca nu a fost mai mult de 3 zile ) insa vi l-a dat sa fie sigur ca nu faceti vreo supra infectie de la virusul pe care l-ati prins din zbor.
Multa sanatate 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cynthia_ spune:
Salutare zuzici!!! Revin dupa ceva zile de absenta datorate unei stari de kko pe care am avut-o. Unele zuzici stiu de ce, nu are rost sa intru in detalii, spun doar atat la unii oameni este foarte valabil proverbul "facerea de bine e ........." dupa cum bine imi zicea si ema.
Octi este bine cred ca mai vin niste dintuci, din cauza starii de agitatie pe care o are. Am achizitionat si noi hainute de toamna- iarna de la aramis ca la noi in oras sunt niste scoruri... si sincer n-am chef sa le platesc comerciantilor chiriile si salariile dupa cum imi spunea o vanzatoare( patroana ) care-si justifica preturile.
ramonab spune:
Zuzici am nevoie de un raspuns rapid, am mai intrebat da poate nu ati obs sau nu ati stiut sa rasp, deci repet:daca ii fac aerosli la Razvi mai pot sa ii desfund nasucu?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
LaLa_20 spune:
Cyntia...
si sper k ti-ai revenit
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
jelimoni spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui irlandeza
Asa mult e ? 10-15 euro bucata ??? Vai de capul meu........Pai parca trebuia sa fie mai ieftin ca aici, ca doar e Ro.Poze de tot felul P a t t y - la 8 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
pai da...asa ar fi normal...da e exact invers..deh romanu are bani..probabil in bucuresti sunt mai multe magazine si alte preturi nu stiu..da in sibiu n-am gasit mai ieftine decat 8 euro bucata..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
cynthia_ spune:
Merci mult
!!! A fost aiurea!!! Multumesc si zuzicilor care m-au incurajat.
| citat din mesajul lui LaLa_20 Cyntia... si sper k ti-ai revenit![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |

Vai de capul meu........Pai parca trebuia sa fie mai ieftin ca aici, ca doar e Ro.