Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena ..............scrisesem un mesaj rautacios.....era fara adresa........dar era raaaaau.....dar data viitoare,il zic mamicii respective direct ......... Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
acu stau sa ma gandesc, oi fi fost eu nu oi fi fost eu

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
Ereena...pai scrie mesajul...nu ne tine pe ghimpi!!!era pt mine?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
acu stau sa ma gandesc, oi fi fost eu nu oi fi fost eu ![]() ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
doamne fereste, niciodata tu, pt ca tu ,spre deosebire de mamica aceea ,vorbesti din experienta(din pacate ,atunci cand e vb de tratamente). nu mi se adresa mie mesajul ,dar ma enerveaza(adevarul e ca ma enervez cam repede) cand se dau sfaturi stricte ,dar fara a fi fost vreodata in situatia respectiva. genul"tu fa cum iti spun eu ,dar habar nu am prin ce treci
Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
LaLa_20 spune:
Stoisor imi pare rau de vesti dupa asa o absenta...
.Multi
sa va faceti repede bine amandoua
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Ereena spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Ereena...pai scrie mesajul...nu ne tine pe ghimpi!!!era pt mine? ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
nu era nici pt tine

Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
LaLa_20 spune:
Ereena atunci eu?Am spus ceva gresit?
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Atunci scuze ca m-am bagat ca musca!!!

Cateodata ma gandesc sa nu zic ceva aiurea fara sa vreau...tinand cont de "minunata" mea intrare la odisee!![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Lala esti pe receptie?!PLS da-mi si mie un sfat ce sa fac cu vaccinul ,tinand cont ca Bibi a avut si complicatia aia la plamani cand era mica,nu ca acum ar fi mare
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Lala esti pe receptie?!PLS da-mi si mie un sfat ce sa fac cu vaccinul ,tinand cont ca Bibi a avut si complicatia aia la plamani cand era mica,nu ca acum ar fi mare Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
De prevenar vorbesti ?
Daca da ( scuze dar nu am retinut discutia) eu am stabilit cu pediatra lui Andrei ca il fac dupa un an, mai precis in jurul varstei de un an si 3-4 luni deoarece la un an are de facut hexa din nou, la un an si o luna ROR .
Eu sunt pro vaccinuri.
Bogdan a facut toata schema de optionale si am fost foarte multumita.
Prevenarul se face dupa un an in 2 doze.
Andrei va mai face inainte de intrarea in gradinita si vaccin contra varicelei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Citesc din urma si revin.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)