Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

va rog sa imi motivati absenta caci am scutire.....m-am operat la o masea si nu va spun ce am tras si ce trag acuma
colac peste pupaza aseara am avut un copil dubios de marait.....care pe noapte a facut un 38.7 de mai mare frumusetea,am intervenit ,asta era pe la 5 iar la 7.20 avea 37.6 ,deci bine,nasuc curgacios si cam atat.....azi la 9 la medic nu???ce are fata??faringita,am primit tratamentul si e ok,sper sa nu mai repete episodul febril cu toate ca doc a zis ca tot ce se poate la noapte sa repete figura
am o intrebare ,in conditiile astea am voie sa i fac baie???doc are tel inchis si am uitat sa intreb poate ma ajutati voi ca de obicei

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Stancutza, eu numai pijamalute cu picior folosesc , inca de cand am nascut-o. Cele cu pantalon normal nu-s pt. noi, isi trage sosetele din picioare si apoi ai e frig. Eu le numesc "body-uri cu picioruse". Si nici nu-s f. scumpe, 10-12 euro 3 prechi.Toate culorile si combinatiile.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

irlandeza indradevar astea sunt cele mai practice!!si noi folosim...desi nu se gasesc asa ieftin ca la noi...ci cu 10 -15 euro bucata..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Asa mult e ? 10-15 euro bucata ???Vai de capul meu........Pai parca trebuia sa fie mai ieftin ca aici, ca doar e Ro.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

va rog sa imi motivati absenta caci am scutire.....m-am operat la o masea si nu va spun ce am tras si ce trag acuma
colac peste pupaza aseara am avut un copil dubios de marait.....care pe noapte a facut un 38.7 de mai mare frumusetea,am intervenit ,asta era pe la 5 iar la 7.20 avea 37.6 ,deci bine,nasuc curgacios si cam atat.....azi la 9 la medic nu???ce are fata??faringita,am primit tratamentul si e ok,sper sa nu mai repete episodul febril cu toate ca doc a zis ca tot ce se poate la noapte sa repete figura
am o intrebare ,in conditiile astea am voie sa i fac baie???doc are tel inchis si am uitat sa intreb poate ma ajutati voi ca de obicei

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Multa sanatate
Daca ai cald in casa si fata nu are febra seara ii poti face baie.
De curiozitate, ce tratament ati primit ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna ziua tuturor.
Imi pare rau sa vad alti clopotei bolnaviori.Of, vremea asta pacatoasa!!!
Si la noi ploua de luni incontinuu, nu am iesit cu Razvi de luni deloc, decat pana la spitalcare e la 5 min distanta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

doc de cap, matei cred ca o sa isi scoata un somnic, l de 30 min de seara .am observat ca isi "impinge " somnul mai tarziu. adica seara doarme de la 9,30-10 la 8,30-8 dimineata cu cele enspe mii de treziri.mai doarme 30 min dimineata ,apoi 3 ore legat dupa amiaza si inac 30 min-1h seara

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Simon Sebastian( litlebig),David Steven (ginaM), Albert Aaron(danonique), Alessia Stefania (andradda),Alexandru (adrianayo), Natalia Maria (alexia28)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

kalosalina, dariuca mica .ma bucur ca e bine, asa sa o tina Dumnezeu.

natalia, pupici si scumpelor tale.in momente din astea ,nici nu stiu ce sa mai zic.

jelimoni, apasa capse lock te rog. fontul mare pe forumuri este echivalentul tipetelor. scrie si in regulamente. stiu ca nu intentionezi sa tipi la noi, dar e putin deranjant la ochi.

danonique, am asa niste emotii de cate ori citesc mesajele despre bebelusul tau. de trei ori mamica

stancuta, la abc design au aparatori de ploaie ,vreo 40 ron, dar nu stiu daca sunt universale

toate aveti aparatoare de ploaie?si eu as fi vrut dar ......nu stiu de ce nu am luat

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

jelimoni, una rece alta calda:-) am totvutr sa iti spun ca sotul tau seamana cu tipul ala de la reclama la zahar margaritar. are si o emisiune culinara.imi scapa acum numele lui.dar e cunoscut.mi-am amintit sa iti apun dupa ce am vazut pozele de la nunta.........suuuuuuuper

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

..............scrisesem un mesaj rautacios.....era fara adresa........dar era raaaaau.....dar data viitoare,il zic mamicii respective direct .........

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Danonik nu ne plictisesti de loc. Mie una imi place sa citesc despre tine si cei 3 pui ai tai! Aaa, ne invidiezi dar nu ai vrut sa vii la intalnire asta vara cand erai in Bucuresti!Glumesc, poate nu ai putut sau am inteles eu gresit ca ai fi in oras atunci.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

EMA eu nu as fi ratat o intalnire cu mamici si clopotei dar din pacate nu am fost in Bucuresti vara asta.La anul cu siguranta ne vom opri cateva zile in Bucuresti si poate vom reusi sa ne intalnim.Pupici!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput