Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stancuta, ce tare ai fost cu balutele sofiei .Asa cum ti-am zis, e muuuult mai frumoasa in realitate decat in poze, si in poze seamana cu un ingeras
cat despre creata, nu imi amintesc sa ma fi intrerupt.era cu mama ei si mariuca, vroia sa ii cumpere sosetele piticei. a zis ca nu ramane pana la 4 ,desi la 6 si ceva cand am mai intrat eu la BE ,am vazut-o din nou. v-a trimis cate un pupic fiecareia

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

EEE...pai acolo la terasa te-am intrebat daca ne incuscrim...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

vai de mine, cat sunt de capie. SIGURRRRRRR .acum ramane sa vedem daca se plac copiii

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

gatta, eu nu mai am nici o problema/durere.
apropos de gine, si-a pus careva sterilet? eu merg marti si mi-a dat pe reteta se imi cumpar unul cooper t 380. am luat ,este 12 ron. cam dubios, asa ieftin? am mai gasit unul cu fir de aur ,cica, dar doctorul a zis sa nu iau . asa ieftine sa fie? parca l-as lua de la taraba

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mai sunt eu mai dusa cu pluta sau nu stiu zau ....

Am fost in parc azi si am vazut o groaza de copii imbracati de iarna, cu salopete de fas , caciuli etc . Micuti ca ai nostrii sau chiar de 1-3 ani .
Se uitau la Andrei ca la urs ( mamici, bunici) asta era in trening cu o sapca pe zulufi, ciupici ( cu maieu si bluza cu maneca lunga pe dedesupt si sosete pana la genuchi) ..., eu in trening . Nu stiu, dar totusi sunt 20 de grade, nu ne-a fost frig.
Ma intreb la iarna oare cu ce ii imbraca ...

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
lala, da-le-n-colo...vorba ta, la iarna cu ce ii imbraca? la noi sint numai 10 grade afara, dar nu bare vintul, asa ca stefan a fost imbracat la plimbare in felul urmator: blugi, sosete, adidasi in picioare, body cu mineca scruta, bluza cu mineca lunga si o vesta (mai grosutza, dar nu de fish)in spate, plus o caciulita, nu foarte groasa, de blugi. eu am fost cu o bluzica si o gecutza de toamna subtire. daca mie nu mi-a fost frig, nici lui nu i-a fost...si eu sint o super friguroasa.
daca la voi sint 20 de grade...no comment

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, azi am fost la carrefour si am gasit body-uri cu mineca lunga la 35 de lei, 4 bucati. F ok calitatea. Si am achizitionat una pereche manusi albe…ca nu erau decit asa sau roz…fetitele au prioritate la shopping, ce sa faci…

Stancutza, am vazut pijamalute cu mineca lunga si botosei (cu piciorus cum zici tu) la carrefour, azi. Erau doua bucati la 40 de lei. Mi s-au parut ok. Eu nu am mai luat ca avem vreo 6 bucati. …Aaaa uite ca si camelia a vazut….
Carutul meiu are aparatoare de ploaie in dotare. Am folosit-o mult cit a fost mic Stefan. Acum am pus-o doar o data…bebe sta numai in fundic si o trage toata pe el, o molfaie…nu mi-a fost de mare ajutor. Mai bine nu ies pe ploaie si gata…poate la iarna imi va fi mai de folos, sa protejez carutul de ninsoare…

Moni!!!! Super nasica ai fost tu! Ai cam eclipsat mireasa!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Fost doctoritza, vazut ambii copii, bilantul e urmatorul:

Stef mai sta pe regim o zi doua, apoi incepem din nou diversificarea cu prudenta, in rest super ok, gat, nas, urechi (mi-am luat o piatra de pe inima ca nu e otita trasul de urechi), plamani, burtic.

Ana - a avut pana acum 2 scaune, dar incepe sa se lege, are multe gaze in burtica, regim strict, in rest sper sa reusesc sa o fac sa bea suficient lichid. Nu e deshidratata => ca am facut treaba buna cu rehidratarea orala, daca a facut fatza la cele >20 scaune pe care le-a avut ieri. Acum, colac peste pupaza...a-nceput sa-i curga nasul...

Grele zile...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

ma bucur de vestile bune!!ma lamuriti si pe mine de la ce se face enteroviroza asta?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Gatta, Irlandeza, nici eu nu mai simt nimic la epiziotomie. De fapt n-am mai simtit deloc de cind am reinceput “activitatile”…e insa posibil sa fiti voi mai sensibile in zona aia si de asta sa mai persiste jena atita timp…

Natalia, sanatate multa bubulinelor. Imi pare tare rau de Ana, ca nu se poate bucura de gradi…

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Fetelor, azi am fost la carrefour si am gasit body-uri cu mineca lunga la 35 de lei, 4 bucati. F ok calitatea. Si am achizitionat una pereche manusi albe…ca nu erau decit asa sau roz…fetitele au prioritate la shopping, ce sa faci…

Stancutza, am vazut pijamalute cu mineca lunga si botosei (cu piciorus cum zici tu) la carrefour, azi. Erau doua bucati la 40 de lei. Mi s-au parut ok. Eu nu am mai luat ca avem vreo 6 bucati. …Aaaa uite ca si camelia a vazut….
Carutul meiu are aparatoare de ploaie in dotare. Am folosit-o mult cit a fost mic Stefan. Acum am pus-o doar o data…bebe sta numai in fundic si o trage toata pe el, o molfaie…nu mi-a fost de mare ajutor. Mai bine nu ies pe ploaie si gata…poate la iarna imi va fi mai de folos, sa protejez carutul de ninsoare…

Moni!!!! Super nasica ai fost tu! Ai cam eclipsat mireasa!

Povestea Nasterii

mersi mult fetelor!!m-ati cam facut toate sa rosesc!noi acum ne-am rezit ca azinoapte am avut program de joaca....si mergem sa papam
pe mine m-a ca m luat raceala...sper sa n-o dau mai departe
pupici

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Ralu.k, si stefan va face prevenar, dupa un an, doua doze. se pot face trei doze, una inainte de a implini copilul un an, dar ma gindesc ca nu are rost sa-l intep in plus, daca tot nu e in colectivitate si nu e expus...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput