Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
Ereena spune:
am neeeeeeeeeet ,aleluia
dar in schimb am si copil marait si nu pot sta pe forum
pe mai tarziu.....sper
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Lala_D spune:
In capitolul trecut am gasit asta :
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca76 nu v-am mai scris de tare mult timp.poate de un an....nu mai stiu.,.. ma bucur sa va ciresc. dupa o sarcina ingrozitor de grea, am nascut in ianuarie 2008 o fetita minunata care acum se apropie de 8 luni......nu-mi vine sa cred.insa dupa vaccinul de 6 luni i-au iesit dintii, si au inceput tulburarile de somn. acum e din ce in ce mai rau. se trezeste din ora in ora, tipand si nu stiu ce sa-i mai fac. doctorul a spus sa-i dau fenobarbital, dar nu vreau sa droghez copilul.aveti vreo idee? anca |
Eu nu i-as da fenobarbital. E o perioada cu care ne confruntam multe din noi dar care va trece.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
raluk.m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Este vorba de prevenar sau pneumo23. Lui Bogdan i-am facut la 3 ani pneumo23 si a fost super. Lui Andrei ii voi face dupa 1 an prevenar in 2 doze. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Multumesc, Lala!
Probabil asa ii voi face si eu lui Andrei al meu. Doctorii astia parca sunt pe alta lume, zau asa! Al meu a facut niste ochi mari cand am intrebat... si se mai si lauda ca e la curent cu schemele de vaccinari, cu toate noutatile, ca se duce mereu la informari,,,
raluk.m spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Lala_D In capitolul trecut am gasit asta :
Eu nu i-as da fenobarbital. E o perioada cu care ne confruntam multe din noi dar care va trece. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Ai dreptate, Lala, si eu stiu cum este, in afara de felii de mar tinute de mine ca sa mestece cu gingiile - ziua, dentinox si multe plimbari cu bebe in brate, cu sanul in gura, si cu cantece de leagan - noaptea, eu nu i-am facut altceva, deocamdata are un sfert de dintisor si se iveste si vecinul. Fenobarbital suna groaznic, dar multa lume prescrie sau recomanda. Hmmm..
LaLa_20 spune:
Hello!!!
LaLa in aceeasi categorie nu intra si hiberixu?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ereena spune:
jelimoni, eu am un carut abc design tech s rider. e super ,cred ca tine la trei copii.......nu ca as avea de gand sa fac 3
.ca si gama sunt supe misto, se pliaza usor, sunt comode, au materiale bune,se manevreaza usor,au tot ce le trebuie ,dar marele defect ,sunt grele. eu am luat acum unul sport hauck dar nu mai stiu de care, speed sun sau sprint fun, are doar 6 kg .sunt multumita de el ,desi daca as face o paralela intre cele doua.......nu se compara.
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ereena spune:
ancasoare, am vazut pozele de la BE
mortale
elle, le-am vazut si pe ale tale.eu am avut aparatul la mine dar am stat ca o mata lesinata, am uitat de el
fetelor, voi stiti cat de tanara este lala? pai mai lala, aveau dreptate oamenii aia sa iti spuna ca esti cu sora mai mica la plimbare
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
LaLa_20 spune:
Ereena...![]()
![]()
![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Ereena spune:
lala, am tot cautat ,dar nu am gasit nimik. la ce intrebare nu ti-am raspuns??????????
ah,sa va spun ca am cunoscut-o si pe carmen ungureanu. Sa va spun eu cat e de frumoasa ? mai ceva ca in poze. .mititica, tinerica, frumusica si cu un david ce te da pe spate .
tare mi-as fi dorit sa il vad si pe milan, il admir doar in poze cat e de dragalas.
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
LaLa_20 spune:
EEE...pai acolo la terasa te-am intrebat daca ne incuscrim...![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!

(medicii, adica)....