Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Fetelor, va multumim tare mult de aprecieri A ras Bumpi meu cu gura pana la urechi cand i-am zis cum l-au gasit fetele dulce dulce si scump foc . Ce-i drept, si mie mi-a placut, ca aici nimeni nu-mi zice ca e scumpel ... toti se minuneaza "what a white baby, he is soooo white" Noroc de voi ca mai gadilati un pic orgoliul meu

Kimmy, Bumpi nu e dat , e inca puiul lu' mama

Marina, io nu pricep cum e asta cu buricul ... ba prea afara, ba prea inauntru ... in fine, ti-a intrat piticul la apa macar?

Dia, ala e un fel de chilotel (ca un triunghi de panza sau bumbac care se leaga in fata sau se prinde cu adeziv) si aici se foloseste pentru nappies, nu sa il ascunda ci sa il tina. Nappies astia sunt ca un fel de tampoane sau ca un pampers fara partile laterale si se prind cu triunghiul ala. Aici se folosesc mult pentru ca acopera mai putin decat un pampers si, la caldurile astea conteaza sa fie copilul cat mai aerisit. Plus ca sunt mult mai ieftini decat pampersul. Eu am folosit in prima luna pachetul dat de la spital, dar dupa o luna am trecut la pampers, ca nappies astia sunt pentru bebei cuminti, nu pentru Bumpi care se agita pana reuseste sa faca pe langa nappies. Na, ca ti-am explicat de nu mai stiu nici eu ce ziceam.
Cu limba e mai complicat ... aici se vorbeste bengali si hindi, eu am inceput sa inteleg in mare cum vorbesc ei, dar nu stiu sa fac diferenta dintre hindi si bengali ... de vorbit nu vorbesc decat in engleza afara, doar in casa il delectez pe al meu sot cu hindobengaleza mea In afara, nu sufar tare vorbind doar engleza, dar in casa e dezastru: menajera nu ma intelege, baiatul care se ocupa de casa si de cumparaturi intelege din 2 in 2 ... in fine, cateodata e enervant dar de multe ori e chiar comic.

Ladymina, eu in prima luna i-am dat nappies, apoi marimea S la scutec, de vreo saptamana am trecut la M ca nu-i mai incapea fundul.

Oanasm, cum mai e Raul?

Diana, da' ai facut cumparaturi, nu gluma Foot finders astea sunt ca o bratarica cu un maimutel mic care se prinde cu adeziv? Al meu a primit asa ceva cu o albinuta si par a fi singurele jucarii care ii atrag atentia. Isi studiaza si intoarce mana pe toate partile, o scutura, iar o studiaza, vorbeste cu albinuta ...

Caprioara, cum adica cu proiector? Eu nu reusesc sa inteleg ce proiecteaza si unde? Salteluta e tare draguta, s-o folositi cu placere!

Ariadna, tare dulce Sara ta da' cum adica 9 luni pentru tablouri? ca al meu imi pune de 2 luni perdele, acu' ma faci sa cred ca zic mersi daca le vad la anul

Legat de baita, eu cam asa il spal pe Bumpi mic: il bag in apa si il ud, apoi il pun pe prosop, il spumez bine peste tot ocazie cu care se alege si cu un pic de masaj (ca la masaj nu sta), apoi il bag iar in apa si il clatesc bine, dupa care il impachetez in alt prosop si gata. Nu stiu alte mame cum pot, dar eu una nu ma descurc sa il dau cu sampon tinandu-l in cadita ... el e tare incantat de apa si se agita non stop, mi-e teama ca il scap.

Anaxena, daca ai posibilitatea sa o lasi pe Maria cu cineva, stai singura macar o jumatate de zi, daca nu poti o zi si odihneste-te sau fa ceva care te relaxeaza

Maitreyi, ai grija de tine si multa sanatate

Bufi, la mine sanul stang a fost la inceput cu mai putin laptic, acum e dreptul. Nu-mi explic fenomenul. Eu nu ii dau nimic in afara de lapte.

Ileanna, vaccinatul mic

Fetele cu hemagiom: al meu are in frunte si pe pleoapa, in general se atenueaza sau chiar dispare pana intr-n an. Nepotul meu a avut in frunte si de pe la un an devenise foarte putin vizibil, dar a disparut de tot pe la 3 ani.

AnnaBaby, hemagioamele sunt din nastere si se atenueaza treptat, sunt foarte rare cazurile cand nu dispar.

Cami08, bine ai venit

ana_a sa revii repede

Bujo, multa sanatate la puiul mic, sper sa se rezolve ochisorii. Eu pe al meu il perii de la inceput dimineata si seara dupa baie, da' nu de cojite, ci de placere, sa fie baiatul prezentabil .

Carmenela te inteleg perfect la faza cu comentariile ... bebe meu e bine dar eu am sotul cu o problema estetica si m-am saturat de toata gama de comentarii binevoitoare ... stiu ca e greu, dar trebuie sa inveti sa faci un spatiu in creieras undeva intre urechi ... sa intre pe una si sa iasa repede pe alta orice comentariu. Capul sus, ca o sa treaca

mada_mxm, multa sanatate la puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

wow, cat am scris si tot am uitat sa ma plang ca ieri m-am enervat la maxim ca a venit patutul la copil (comandat acu' mai bine de o luna) si cand l-au desfacut sa-l monteze am vazut ca avea urme de mucegai, a trebuit sa il refuz si acu' o iau de la capat cu cautatul patului ... in curand Bumpi se intoarce si eu unde il tin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hai ca e mai bine cu sanul.....a mai ramas un glod mic in dreptul areolei.

Bujo se vede ca a luat in greutate Filip, e un dulce!

Ariadna si al meu mai face din astea....scrofi, ce mai....

Camy suntem alaturi de tine, tu esti cea mai incercata dintre noi!

Mada puiuta sa treaca mai repede raceala!

Tecky sa le foloseasca cu placere Ralucutza!

Serenity cu toatele cred ca avem momente din astea de ratacire si senzatia ca nu mai rezistam....la mine ce sa mai zic....stau ziua pana la 17 cu amandoi si abia daca am o ora de repaus. Toate le fac pe fuga si tot nu e bine....de' stau acasa, nu merg la serviciu!

Rabdare si tutun! Fumezi? Daca nu sparge in dinti niste dropsuri.....aoloo ce vorbesc...poate ajungi si pe la stomatologie cu freo 2 dinti rupti

Ileanna la mine se uita lumea ca la urs cand ies afara.....pai cu bebe in marsupiu, cu rucsac in spate (plin cu ce mai cumpar si e greu), cu sacose in mana stanga si cu Alex de mana in dreapta
Ies la cumparaturi pe aici pe aproape ..... da' nu zic ca mergeam la Cora cu Alex in marsupiu, cu maxitaxi si tot asa....rucsac la spate si sacose in maini

Abia acum s-a culcat fimiu, a mancat non-stop si i-am tot dat sanul cu problema sa mai munceasca la el...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Felicitari pentru bb-ii care se boteaza azi!!!!Si maine!!!!

Biri, lasa ca nici cu fie-ta nu mi-e rusine...Dupa ce ca l-a pus pe preot la punct la botez acu isi mai da si intalniri in supermarket...Si voi, parinti fara jena, i-ati stricat planu'

Cris puiule, lasa ca o sa se obisnuiasca si la tati in brate, o sa vezi..Noi vrem sa incercam sa facem in Ro, dupa Anul Nou botezul.Acu se vedem daca ne si iasa

Hai mai Mada...Cu umpic de dieta si exercitii aerobice o sa vezi ca imediat se pierde din greutate...

Micky, diversificare deja???Nu-i cam repejor??Poate ar fii fost bine sa mai astepti umpicut

Diarux, cred ca fi-tu o sa se apuce de agatzat gagici pe la 2 anisori.Mey, tot bine ca ti-ai facut curaj sa pui mana si sa pipai, eu inca nu mi-am atins operatia de cezariana...Ma spala Vil cu apa oxigenata...cred ca Vasilica la ora asta te inseala cu barbatu-so...

Sun, ce praji ai mancat???Cum fu la concert??Si Galu a stat cu mami tau??

Marimar, gata mi-am comandat Kuzma.Si ascultarea de bunavoie si copii un dar de la Dumnezeu...Imi ajung in 3 sapt

Nati dar de ce incepe acolo vaccinarea la 4 luni???

Serenity, am obosit numai cand am citit cate drumuri ai de facut...

Ileanna tu ce dieta faci???

Kimmy, Anais a luat numai 650 gr luna asta.Am fost ca diperata la medic.Apoi mi-a explicat ca exista o medie, e drept dar depinde de mult factorii, unul dintre ei fiind cel genetic.Mi-a spus ca de ex in nord, unde oamenii nu depasesc 1,55 media si 40-50 kg, media la bb e de cam 450-500 gr pe luna...Noh ca te-ai lipit de micutzul indian...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Danuta, ce tare-i Clara!!

Marina, cum adica, ti-ai intrat buricul mai adanc???Eu n-am analizat inca problema dar tre sa ma uit...Suuuuperrrrrrr poziiiciii!!!

Adranabr, incredibila Sonia....Hhehehe.O scumpa

Dia felicitari pentru noaptea linistita!!!La cat mai multe.Da mey, hotul era de treaba...Si nu vroia sa fure masina cu copilul in masina si nici nu vroia sa lase copilul pe strada si sa plece cu masina.Pe mine m-a distrat ca era tare revoltat pe parinti.Si Anais maraie pana isi gaseste pozitia de dormit

Oana imi pare rau de puiutz.Cum mai sunteti??A mai trecut?Oricum e bine ca n-are febra ...

Diana m-ai ingrozit cate ti-ai luat.Sa pui poze cu wrapul cand ajunge!!Si cu celelalte!Cum ai facut catina pt Iulia??

Capri faina faina salteluta...Mai si tu mama cu imaginatie bolnava, doar nu te gandeai ca deja s-a apucat Matei de mozolit gagici.Mai asteapta un an...

Vicky, imi inchipui cat de largi o sa fie vederile lui barbat-tu cand Maya va avea 16 ani!!!Suuuper faza!!!!

Sibylle, cum a fost pe vapor?Deci lasa-ma sa inteleg, de aniversarea voastra sotul tau a cumparat o buda??Pai pentru binele familiei!!!E incredibil!!!

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Didi...deci prima relatie serioasa ai avut-o in clasa 1??

Kamelya, astept pozicile, nici o graba.Cand se potoleste Dariutza.I-a mai trecut maraiala?

Maitrey, cum te simti??Ceaiuri, picioare in apa fierbinte si trece

Bufi, incearca sa te odihnesti, bea cel putin 4 l de lichide si insista sa-l pui pe bb la sanul care zici ca nu produce.Ce nu poti tu scoate cu mana, scoate bb cu guritza

Monalac, eu cartile mi le-am comandat de pe www.kerigma.ro.Nu sunt scumpe, doua sunt 6 RON si alta e 11 RON.Sunt 3 carti de Kay Kuzma.Si e 5 ron transportul.Sper sa-ti foloseasca daca le cumperi.mie imi plac tare.

Ileanna a facut vreo reactie puiutzul la vaccin?Hai mai, fa-ti curaj, ia un xanax si du-te cu bb-le prin oras!!!O sa fie bine, o sa vezi!

Anaxena, hai acum daca te-ai apucat...O sa fie bine si salonul cred ca va fii un succes!!

Cami08, bine ai venit!!!!Felicitari pentru Sara Maria...Repejor 10 mesaje sa scapi de moderare

Pica felicitari pentru realizare!!Ma gandesc ca n-a fost tocmai usor...Dar e bine ca la Sebi ii place in masina chiar daca traficul e infernal

Ana_a sper sa revi repejor!!

Gini eu pun caciulitza la bb pentru ca aici e vant destul de puternic.Si cum e trecerea dintre iarna si primavara, n-am vrut sa risc

Bujo, sper sa nu fie nevoie cu sonde si cu adormit cu Flip...Aici nimeni nu ia nici o decizie referitoare la ochiutz pana la 6-7 luni

Atb-ule daca nu-l cunosti pe Vasilica n-ai cultura generala!!!Hhehe, Nicolas e un scump scump scump!!!Las ca venim pe la iarna pe la Cluj si poate se plac copii...Stai ca nu-ti ramane fecioru nensurat, stai tu linistita numa

Da, Carmenela, subscriu, piticii lui sora-ta s-au mai maturizat.Au mai multa substanta si o adevarata filozofie de viata.Da nici cu ai tai nu mi-e rusine

Flo dar David nu trage de la san??Cum te simti acum?

Serenity dar ce s-a intamplat?????

Camy...pup.Si strang in bratze.Mult

Mada, sa se faca bine Ami!Cum de a racit draga de ea??Macar sa ne spui cum se simte.Of

Adrianabr-io-l fac dupa 6 ian.Botezul.Daca ajungem in Ro

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Carmenela, prietena mea are un baietel de un an si un pic care sa nascut cu buzita la fel ca si printesa ta insa nu are nici podul palatin, din cate am inteles eu la voi nu sunt probleme cu podul palatin. Stiu ca doare, adica nu stiu chiar asa cum stii tu insa imi pot imagina. Eu prima data cand l-am vazut pe Vladut iti spun sincer si cu mana pe inima ca nu am avut nici o reactie. Stiam de problemuta lui si nici nu m-am mirat, nici nu am zis "saracul" sau ceva de genul...el are niste ochisori superbi albastri asa ca de la buzita privirea mi sa topit cand l-am privit pe de-antregu ca sa zic asa! Eu zic sa te relaxezi si sa nu-ti faci asa de multe problme. Am tot citit din ubmra mesajele tale pentru ca ti-am zis, si prietena mea are un baietel ca si fetita ta si ea a fost socata dar a trecut. Acum Vladut are buzica cusuta si chiar luna viitoare merge sa-i mai faca inca o interventie pentru gingie iar mai apoi va fi cea pentru podul palatin.
Eu zic ca e pacat sa fi suparata si sa nu te bucuri de aceste momente. Vezi tu...unde este limita normalitatii?Cine suntem noi sa limitam aceasta normalitate? Asa este ea, va fi o fetita speciala si gata!
Poate vorbesc tampenii...scuza-ma...e de vina stresul si nervii din ultima vreme...am sa va povestesc...candva, acum nu pot...daca am batut campii mi ierta si tu ca azi am stat cu ambii plozi pe cap si cand vor kk vor deodata si cand vor papa vor tot deodata numa la somn nu sau potrivit!cand a dormit unu era treaz alalat si tot asa...
dulce fetita dragalasa!

am zis ca plec...da uite ca nu poci, fac ce fac si tot ma trezesc cetind, stand cu laptopu in brate cocotata pe pat cu piciul asta mic si dulce langa mine si ala mare pe jos modeland si construind.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Am reusit azi sa ajung la Baby expo,dar nu am reusit sa intru inainte ca sa anunt.Imi pare rau.Am avut musafiri,a trebuit sa-i intretin si apoi sa fug repede,fara sa mai deschid calc.Am fost f presata de timp.Acolo,inghesuiala mare.Nu prea mi-a tihnit.Ma tot gandeam sa ajung inapoi la bebe in timp pt papa.Am reusit sa cumpar totusi cate ceva pt vremea mai figuroasa si niste jucarii de atarnat la patut si carut,ca de'-acum vedem si noi mai clar!:)
CARMENELA,MCOCA,SIBYLLE-
IRLANDEZO-ce ochi are fetita ta!Ne-a innebunit!
NARCISA-ce m-am distrat cu baietii care au ochit-o pe Anais!
LAREMI-imi place Bumpi!Si,legat de felul cum il speli...am stat azi si m-am tot gandit cum il voi spala singura pe Tudor cand tati va pleca(incepand de saptamana viitoare pleaca sa monteze un spectacol si ne lasa singuri:() si concluzia: voi proceda exact cum ai spus-sapunit pe un prosop si apoi clatit in cadita.Abia astept sa incerc!
FLO-wow-cu bebe in marsupiu in maxi taxi.Esti curajoasa!Ce tare!
As vrea si eu sa fiu mai relaxata,dar ,precum Ileanna -nebunici ,nu indraznesc sa plec cu el la cumparaturi.
ATB-pana la urma-l-a intepat doar o data sau de doua ori?Saptamana viitoare facem si noi vaccinul,dar inca nu stiu ce sa aleg-stiu ca s-a tot discutat-pediatra imi recomanda Pentaxim,dar stiu ca fetele spuneau ca Infanrix-ul ar fi mai bun...Nu's ce sa aleg..

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

multumesc fetele de urari. astazi ma simt parca mai bine dupa o noapte dormita si nu prea...mai mult nu prea na...daca mi-a trebuit maioneza la 11 noaptea...

hemangiomul de pe ceafa se numeste ciupitura de barza si dispare pana la varsta de un an. si alexandra o are

gini eu i-am pus caciulita astazi da' la noi is erau 14 grade

bujo si ale4xandra e friguroasa si cam la fel ne imbracam si noi in casa...

serenity ce-ai patit mama?

ileano si cand s-o insura flacau' ce faci? faceti nunta acasa? trebuie odata si-odata sa treci peste pasarica

ariadnabr spor la treaba si al meu e dezordonat...se apuca de 10 lucruri o data si le termina pe rand...adica pana in seara poate si cu nitel ajutor da' i-al meu si nu il dau la nimenea

laremi da eu stiam ca ei apreciaza pielea alba...sau stiam gresit? sotul tau e indian? mi-ar placea si mie sa ajung vreodata pe acolo...maitreyi inseamna ceva?

mada insanatosire grabnica!

LA MULTI ANU BEBICILOR SARBATORITI ASTAZI!

noi abia astazi am reusit sa iesim afara, dupa o saptamana de stat in casa - ea, si de haladuit dupa dosarul pt facultate - eu. ieri a venit tati de la amsterdam si iaca asa avem si noi acum hainute de toamna cu 150 de euro i-a luat hainute cate nu luam aici cu 300.

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SALUTARE FETILIIIIIIIIIIIII,

ma chinui de dimineata sa scriu. Poate de data asta reusesc. si am sa iau exemplu sa fragmentez mesaju ca sa nu il mai pierd. ca se lua lumina si gudbai mesaj. acu la 9 treb sa ii fac baitza lu' maimutza..deci sa ma grabesc. sper sa nu sarim si azi peste ea.
la tv e elena udrea, croseteaza!!!Tre sa fii oleak cu capu', fratele meu!!!bleah!

deci, raportam:

azi-noapte minunea nu s-a trezit la baityza si nu am insistat. a adormit pe la 8.30. in patul nostru conjugal!!dupa multe incercari...stiti dupa ce a adormit?Dupa ce i-am facut de 3 ori tatal nostru. ARIADNA a ras de mine si de metoda mea...da daca nu mergea ciu nimic...??/si deci dupa asta,a adormit 5 ore legate in patul conjugal, pe care nu am apucast sa il facem. si ne-am aciuat si noi pe langa el cum am putut. PICA, draga, am incercat sa intru in patutzul lui, nu mergeam decat impaturita, si nu era prea comod.
Deci s-a trezit la 2 a papat si nu mai voia sa adoarma. cred si io. hai cu lugu lugu..nik! deci tot langa noi a fost solutia, alte 5 ore legate. se mai trezea, se mai screm,ea, ii mai indesam suzy in guritza...si iar somn. pana pe la 7,30. Deci a functionat asta cu rugaciunea...

GINI pup

am cetit tot, ma straduiesc sa raspunz in timp util, desi cred ca baita vine mai repede de ora 9 ca vad ca se agita . sper ca de foame.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput