Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salutare fetele!!

Noi raportam o seara foooarte maraita...de fapt urlata, dar de dimineatza vad ca doarme. Acu scriu cu ea in brate.

Am fost ieri la un magazin second ce aduce doar haine de marca din UK, au si pt. bebei si i-am luat haine groase, is tare faine, aproape noi, de calitate si ieftine. Au si pt. adulti, multe dintre care is noi noutze, cred ca ce ramane pe stoc in magazinele respective, ca aveau mai multe exemplare si marimi din acelasi model. Mie mi-am luat niste pantaloni, 2 bluze si un hanorac. O sa mai merg peste 2 sapt. ca primesc si mai grosute.

Cami08 bine ai venit. tre' sa scrii 10 mesaje rapid, sa scapi de moderare sa te vedem in timp real!

pica felicitari pentru ziua perfecta!

gini eu ii pun caciulitza, da' la noi e super frig...

Ruxi unde ai dormit aseara pana la urma? Mama ce de aventuri cu prosopu'...

bujo ce bine ca mai scrii...tare m-ai binedispus! Sa-ti fie de bine parcarea Nu=i faci o poza ca nashu' sa-l vedem si noi? Sper sa fie bine cu ochisorul!! Si eu cu Miruna avem conversatii intelectuale exact pe modelul descris de tine: eu zic aka aka si ea dupa mine ka ka...tare ne mai distram.

Carmenela mai vreau poveeesti!! Bafta cu vizitele si da ignore la comentarii. sa te inveselesti!

flo sper sa reusesti sa desfunzi canalul!!

Serenity ia scrie tu aici ce simti, sa te mai descarci, apoi sparge ceva, da cu pumnu' in perna si sa vezi cum te racoresti!

Exact la fix s-a trezit mutza...fug sa-i dau papa, mai revin! pe toata lumea!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bai de cand ma chinui sa mai pun niste poze...Sa vedeti pe badia Filip ca are o bunditza te pici pe jos de ras. Ii mai trebe un clop si-o mustacioara.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

BUJO stiu k Camy are dreptate, nu exista durere mai mare decat a ei, cand ma uit la bebitu meu mereu ma gandesc la ea, cum rezista..eu una nu as putea! Imi trece mie supararea...

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu scriu mult si etc da Amira a racit febra muci innecat vomat tot tacamul asa ca nu pot sta sa scriu mult ca e tare maraici si etc. Ma chinui sa nu ia si Ari si restul familiei.
Am citit asa rapid:
Cami bine ai venit te trec acusi pe listutza!
Bujo ma bucur ca ai rezolvat cu masina.
Diarux ce sa facem mama vrei sa ramana fata neluata??? Tu deja l-ai insurat pe al tau.
La multe lunite pepenasilor: Maria, Andrei, Nicholas Cristian, Filip,Mara, Gabriel Ionut, Allegra Cara
Va pup dulce pe toate sorry da tre sa fug ca iar miorlaie ca o chinuie nasul si secretiile din gatutz.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multe lunisoare si ani pentru sarbatoritii nostrii!

Intru si io scurt ca amu' imi suna omu' cu patul Soniei la usa si s-a dus iar ziua mea de weekend pe apa sambetii...

Sun Pe aia am folosit-o, cu greeting-ul ala cu alb, cu indicatiile date de Marina- ochi de artist . Le-am si printat, au iesit o minunatie Botezul e pe 2 noiembrie...cred ca-s ultima cu botez!!

Caprioara Ies super pozele cu aripioare, da' patentu' pe ele il are Marina_1609 . Noi avem aripioare si aripici, roz, albe, mov...ca astia de pe aici traiesc cu impresia ca numa' de aripioare are nevoie Sonia Tare faza cu Matei

Rux Bai...a lasat fata balta "cupchilu" c-a vazut maimutele Apai daca si io faceam la fel cu ea cand vedeam ceva shiny... Concluzia...e papusa incapatanata rau!!! Daca n-a ragait la timp

Serenity Mai mama, pai tu te plangi ca intarzie?? Uite fata, al meu a pus tablourile pe pereti azi... Dupa 9 LUNI de cand ne-am mutat aici. Adica in principiu...i-a luat si lui sa bata niste amarate de cuie in pereti, tot atata cat mi-a luat mie sa fac un bebe! Da's sus amu'...nu pok ca sa ma plang

Dia, Cristina,Sybille

Multumim pt aprecieri si ne bucuram ca v-am facut sa radeti fetelor . O sa mai scriem din capitolu' "ce a mai copt Sonia"

Anaxena De ce nu fugi numa' tu si fata undeva la munte sa va linistiti un pic? O pauza sa te relaxezi...

Azi noi avem program de daramat casa...Rearanjam camera Soniei si o punem la punct pe cea a Juliei... Raportam concediul de tati terminat, fara vopsea pentru sufragerie...amu' daca de pus tablouri i-a luat 9 luni...oare cat o sa ii ia sa cumpere vopseaua??????

V-am pupacit!

O zi buna la toata lumea

Edit: Maaaadaaaa Sanatate va urez! Sa se faca puiu' repede bine Da un buzz daca pot sa te ajut cu ceva, desi la cat esti tu de "down to earth" eu o sa am nevoie de tine

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

adrianabr
Pentru barbata-to!! Si pentru ai nostri, desi nu-mi vine mereu sa rad. Al meu este absolut fenomenal si dupa aia e k vak care da 2 donite si p'orma da si cu copita.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Camy
Vorbeste tare aici. Macar cu atat sa fie de folos durerea ta ... sa ne mai trezeasca atunci cand luam de-a gata ceea ce avem si ne gandim numai la ce NU avem.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fainali am pus poze la pepenasi. Mult mi-a mai luat.
Ariadna buna treaba bine ca le-a pus.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Acum a plecat nasica fetei de la noi,ne-a adus multe lucrusoare frumoase ca de obicei.
Mada imi pare rau ca Amira a racit.Ii dai ceva pt raceala?
Bujo foarte frumoase pozele cu Filip.
Anna si eu am noroc ca sotul o ingrijeste foarte bine pe Raluca si ma ajuta ori de cate ori poate.Si eu ca si tine cred ca nici o luna nu mi-ar ajunge de dormit non-stop sa recuperez noptile nedormite.
Va pup ca s-a mai anuntat o alta vizita,o prietena de-a mea pe care nu am vazut-o de 3 ani si ceva pt ca a fost plecata din tara.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Oi, Bujo pe unde-mi umblasi? Vazut poze pup la grasun Sunteti o familie tare frumoasa

Mai oameni buni explicati-mi si mie bre o treaba...cum reuseste husbandu' din dotare sa faca sufrageria si dormitoarele sa arate ca dupa razboi in diminetile cand mai fur si eu o ora doua de somn in plus??? Bai, lasa copii pe mana lui si cand ma intorc is toate cu onor dorseu' in sus!! Mi-a luat azi dimineata Sonia invitatiile Juliei, le-a desfacut, le-a intins prin birou...va intrebati unde era tati?? DORMEA!!! Baaai eu il impusc curand!!! Bafta lui ca nu le-a stricat ca-l omoram!

Ileana ce sa-i fac mah, fac haz de necaz...asta cu tablourile nu-i nimic, i-a luat un AN sa cumpere un covor M-am obisnuit...

Acum stau si bantui netu' nici de-acasa nu pot pleca ca tre sa vina patu' intre 2 si 4...parca vad ca la 4 ajunge ala cu patu' grrrr

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput