Pepenasi de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
bujo spune:
Andreea puteai sa astepti inca o zi sa nu mai vii degeaba, ca-ti spuneam io ca nu gasesti nik. Tot asta am facut si io ieri. Am vazut ceva la Unirea langa gara da io nu dau nici sa ma bati 2 mil pe o gecuta de toamna care n-apuca s-o poarte mai mult de 2 luni. Mai bine scot cupilu in patura.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
flo1980 spune:
Multam fetele de raspunsuri! 
Bujo am incercat cu seringa, nu iese nimic si ma doareeee...
Mai incerc cu margarina sau ulei sa vedem.....
Am incercat si masaj in timp ce suge dar daca nu iese lapte nu mai vrea sa traga 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
bujo spune:
Flo insista ca tre sa iasa. Da stii cum? Masat 5 minute intens, apoi tragi cu seringa de 2 ori. Si faci asta pana se desfunda nu doar de cateva ori. La mine a inceput sa curga numa dupa vreo ora juma. Stiu ca doare ca naiba, pupiii sa reusesti
Aaaaa si masaju il faci radial spre mamelon din toate partile. Insisti unde e tare sanu.
P.S. Incearca sa pui si foi de varza, ajuta sa-si dea drumu.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
Serenity90 spune:
Fetelor deci eu nu mai pot, nu mai rezist 
imi vine sa mor naiba odata sa se termine totul mam saturat de viata asta 

Denisa mamy de
Radu Mihai
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Nu prea mai e dimineata, dar eu azi am dormit pana la 11!!!!!!!!!!! Ce fericire! Se vede ca e weekend! De fapt m-am trezit la 7 sa-i dau papa aricelului, si apoi l-am insarcinat pe tati cu grija fetei, iar eu m-am dus right back to sleep...Nu ca m-am saturat, ca mi-ar trebui vreo saptamana de dormit mult ca sa-mi revin si sa fiu fresh, dar oricum, decat deloc...
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei - Andrei de Ali si Allegra Cara de Carmenela!!! Sa fiti sanatosi puisori, sa cresteti mari si sa-i faceti fericiti pe parintii vostri!!! 

Carmenela esti absolut to-ta-la!!! Am ras la povestea du cainele si ratele cu lacrimi!!!Mai povesteste-ne si alte patanii de astea, daca s-ar putea cate una pe zi ca sa ne inveselesti![]()
Illeana stai linistita ca nu se intampla nimic daca incepe sa planga in magazin. Eu am fost zilele trecute cu Ioana la supermarketul din cartier ca trebuia sa cumpar ceva si nu puteam astepta pana seara cand vine tati. Si am lasat caruciorul la intrare chiar langa case, am luat un cos, dar ce crezi ca a stat? Nu, a inceput instant sa planga de se zgaltana caruciorul si au venit toate vanzatoarele in jurul lui sa vada ce-i acolo...vai ce copil dragut, e fetita? Da doamna nu vezi ca are cercei?
etc...M-am grabit si eu si am alergat printre rafturi si am plecat repede ca nu se mai putea. Si cum am iesit s-a calmat...
Bujo felicitari pt parcare!!!!!![]()
Serenity mama, stai cumintica!!!! Du-te in alta camera si urla pana nu mai poti, tranteste ceva (eventual poti sa spargi o farfurie) si apoi revino in camera lui bb, i-al in brate si multumeste-i lui DD pt minunea mica, ca e partea cea mai importanta a vietii tale!!!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Serenity90 spune:
ANNA Numai bebe imi da putere..pentru el suport atatea si pt el traiesc..atat!
Denisa mamy de
Radu Mihai
ileanna spune:
bujo da si tu esti duuuusa fataaaa
. Esti mortalaaaaa!!!
Bai da, cu nebunele alea care striga in urechea cupilului i nau uat iu min.
La mine venea sa faca curat tanti care fusese asistenta maternala si tot asa ii facea ... ii tzocaia in ureche si toate alea de ma luau pe mine decibelii de cap. Da' pustiu se uita la ea fascinat si io ma simteam prost ... k eu nu pot face asa nene ... eu il privesc in tacere ... ii vb in soapta si cu voce blanda si ... nu prea ma baga asa in seama. Si ma gandeam sa vezi tu saracu copil cu mama d'asta sociopata si nevorbareata ... vai de kapu lui.
flo si anna si bujo, nene is cauza pierduta, degeaba ma incurajati k eu tot nu ma pot duce in lume cu copilul. Nu stiu cum aveti voi atata detasare si stapanire de sine k eu nu am. Daca incepe chiraiala si nu is acasa ori in parc ... dau in psihoza in 5 min.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ileanna spune:
denisa n-am timp acu' sa te caut pe mess ... da' dau eu de tine. Fata calm, ai un moment de colaps. Am avut si io de am dat cu biberoane in pereti. Fa cum zice Anna, sparge niste farfurii k oameni suntem si noi si limitele ne sunt fortate every minute.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
vias spune:
ACUM VIN DE LA POMANA, SERENITY...NU STIU CE S-A INTAMPLAT CU TINE...DAR ITI SPUN SA NU MAI ZICI CA ITI VINE SA MORI..EU CE SA MAI ZIC???....IN FIECARE ZI MA INTREB DE CE MA MAI TREZESC DIMINEATA...PT CA EU NU VAD NICI UN MOTIV...DAR POATE CA DD VEDE CEVA....LUPTA PT BEBELUSUL TAU...DACA AI COPILUL SANATOS...AI TOTUL!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
bujo spune:
Serenity asculta de Camy ca mare dreptate mai are saraca. Ia varsa-ti mataluta nadufu aici si racoreste-te. Si apoi smile and back to work
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip