Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Kamy da-mi pe pm nr. tau de telefon ca sa te sun cind ajung.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna dimineata,

Aici e friiiiig afara, in casa e f bine, am dat drumul la caldura!!!!!
Nu stiu cum sa imbrac copilu ca io am crescut copii numai in tari calde Ce-o fi mai bun de scos afara, un sac ori o salopeta ????

Bujo si Capri m-ati binedispus de dimineata , thank you
De aia imi place mie aici ca are cine ne distra
Acum am uitat ce si cui vroiam sa spun ceva.....

Ahhhh, Mona, cartile lui Kay Kuzma le poti gasi la editura Viata si Sanatate

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

pica trimis pm

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Cam liniste pe aici nu???

Bujo bine ca ti-am mai auzit si tie glasciorul.
Bai ce ma'nervati voi astea care mergeti cu cupilu prin magazine ...
Da rrrau de tot. Eu nu am curaj . Mi-e k il apuca o smiorcaiala si ... nu mi-e de el, ci de ma-sa care cre ca face instant criza de claustrofobie daca se poate numi asa. K simt k cade cerul pe mine si vreu rpd cei 4 pereti ai mei ca sa ma simt safe si sa il linistesc (hm ... sau sa o linistesc pe ma-sa cre ca mai degraba asta ...)

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aseara m-am trezit cu sanul drept tare si ma cam durea.....mai precis partea superioara, ca o placa....

Am fost cu bebe mare la tuns si intre timp sotul i-a dat formula, mi-am zis ca e plin ca nu a mai supt bebe mic dar nu era asa

Azi noapte am facut o ora masaj, am muls dar curgea cate o picatura....

De dimineata tot asa tare este....am scos cu chiu cu vai 60 ml....

Ce sa mai fac?

Ileana nu te speria ca bebe in contact cu aerul se va linisti si va adormi, daca e mancat e si mai bine. Noi am fost la cumparaturi la Unirii si a dormit de cum am coborat din masina pana am ajuns acasa...adica dupa 3 ore

Merg sa recuperez.....nu ma ocoliti va rog!
Capri parca tu ai avut mai de curand canal infundat, nu?

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Eu abia am adormit-o pe Raluca si acum o astept pe una dintre nasicile ei sa ne viziteze si sa punem la punct ultimele detalii referitoare la botez.
Gini eu i-am pus fetitei mele o caciulita subtirica de cand s-a schimbat vremea.
Pupici

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai Sun-ule tu si francezii v-ati vorbit cu diversificarea :). Si eu o sa incep cu legume piure, si numai dupa 2 saptamani voi introduce fructele, tot piure (deci no alergeni).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Eu sunt cu Stefan pe genunchi, se uita la emoticonuri in timp ce eu cetesc.
Am vrut sa-i raspund la flory in legatura cu sanul.
Potin incerca sa masezi sanul in timp ce papa bebele. Eu am avut un canal infundat, se vedea pe sfarc asa ca o bubita galbena pe care am spart-o in final.Dar cand mi-a fost doar tare sanul am incercat si cu margarina pusa pe san si mi-a fost mai usor sa mulg din el, iesea mai mult. Acum nu stiu daca margarina o fi fost de ajutor sau doar am muls eu mai cu spor .Poti incerca, oricum, sanul a inceput sa curga dupa ce a ineput sa se topeasca margarina.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Eu i-am dat caciulita de sambata trecuta in coace, dar la noi a scazut temperatura afara la 13-15 grade.Eu inca mai sper sa se mai faca nitel cald ca se zvonea a fi o toamna calda ... visinul din curte mi-a inflorit... nu se poate sa vina deja frigul...
Oricum, azi ploua marunt si este frig, unde pe la 15 grade.

Gata ca nu ma mai lasa juniorul...azi sunt singura cu amandoi pe cap la fel ca si ieri.

si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza....daca se poate spune la ora asta.
Ieri am fost la Brasov in speranta ca voi gasi hainute groase pt fete. Dar am gasit doar o geaca de iarna pt Bianca, am mai luat 2 bluzite cu gat si o pereche de pantaloni. In rest nu am gasit nimic. Inca nu au aparut hainele groase pt copii. Si aici e un frig....Noroc ca pentru Denisa mai am cate ceva de la Bianca. A..si am mai luat un calorifer elecric. Si aseara cand am ajuns acasa..surpriza...ne dau caldura astia. Oricum cu caloriferele elecrice am incalzit apartamentul. Inca nu am chef de facturi astronomice.
Nu am reusit sa citesc ce ati scris si nici nu am timp acum ca fac mancare. Fug inapoi la bucatarie. Mai revin.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Flo baga masaj la greu ca sigur e plin sanu, numa ca e infundat vreun canal. Io am patit asa la inceput. Si m-am masat vreo 2 ore cu ulei de masline (merge si cu margarina cum zice Ana, sa alunece conteaza). Daca vezi ca nu curge trage de cateva ori cu seringa din mamelon ca sa desfunzi. Am mai zis cum am facut io, tai varfu la seringa, scoti pistonu si-l bagi pe parte unde ai taiat, pui la san si tragi. Se desfunda. gud lac
Ilenuto io intrasi bre in fiecare zi da dupa ce terminat de citit balariile voastre se facea 1 noaptea si nu mai apucam sa scriu.
Zici ca nu te-nduri sa iesi cu bb la lume? Si pe mine ma apuca cateodata paranoia, mai ales cand se apropie vreo baba si se pitzigaie la el cik sa-l alinte. Ma frate, zici ca puradeii astia ai nostri nu stiu sa vorbeasca pt ca vorbim noi pe ton neutru, claaaar daca te pitzigai la el incepe si vorbeste spaniola. Asta dupa ce-ti zice: asaaaaaaaaa bre, acu cand ma zgarii la urechi pricep si io ce vrei sa zici. Encantado de conocimiento.
Ieri cand am fost lelea prin oras cu fi-miu si husbandu, am ramas de vreo 2 ori in masina sa mufez pe patrunjik. Ofcors ca nu se putea sa nu fie vreunu parcat langa mine care sa caste gura, zici ca mi-o puneam in masina. Seara cand am ajuns acasa avea Filip kktu strat la fund si intins pana la subrat. Am frecat de numa sa ajung la culoarea pielii. Ca in bancu cu rockeru care dupa dush si-a gasit tricoul cu Metallica
Bai sa-l vedeti pe-al meu ce boscorodeste ca o baba sclerozata[:=)))]
Deci sa va zic ce vorbesc io cu el: dsfadiotjrepgnbarelrjthytpbjdfnaka Da da, si sa nu credeti ca nu ma solicita, fac febra musculara si la limba si la falci cand bojmondesc asa. Ca el nu vrea nene sa vorbim ca oamenii despre vreme, cum s-o intalnit ma-sa cu tac-so. Nooooo lui tre sa-i reproduc zgomote din astea care solicita toti muschii corpului (sa vezi Mada de nu oi slabi io cot la cot cu tine). In clipa in care incep sa fac ca jumate din orataniile pamantului i se lumineaza fatza de park ar zice "acu mai vii de-acasa sa te inteleg si io". Si incepe si el sa faca ca cealalta jumate de oratanii. Ma distrez de numa, cine ma vede zice ca sarcina si nasterea mi-au suprasolicitat creieru.

P.S. Pt cine stie...Am parcat masina cu succes in garaj. Crek ruginise oleak usa de la atata nefolosit da pusei niste vaselina si s-a deschis de tot.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput