Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

deci , de adormit a adormit , dar la noi in pat. baitza nu o-am facut. De mancat a mancat pe la 8 jumate. ce fac> il las sa dpoarma asa, sau il trezesc sa pape? (asta in cazul fericit in care el mai doarme inca mult, desi tzitzili mele...deja curg la greu.)Nici Ca nu am apucat sa i-l dau, ca i-l dadeam dupa baitza...ce sa fac acum? ca peste asta nu pot sa sar. Of...si in final, eu unde dorm in noaptea asta???

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

diarux, incearca sa-l iei din pat si sa-l pui in patutul lui. Daca se trezeste ii dai sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ruxi cum unde te culci... la el in pat bineinteles . Eu cred ca o sa ti se trezeasca pe la 1:00. Lasal sa doarma daca zici ca are deja dat programul peste cap sa nu il dereglezi si mai mult.
Au meu a miriit de foame de la 19:00, si-a luat portia de rigoare si pe urma am zis ca il tin de vorba cu o discutie filozofica sa nu adoarma, dar intr-un exces de zel sa fac un ceai si o atentie de mincare le-am lasat pe sorela si nepoata cu el si a adormit baiatul linga cele 2 amortite si a trebuit sa il trezesc sa ii fac baie. Sunt curioasa sa vad pina la ce ora doarme.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Deci... unu la mana sarumana la toate de urari
Apoi sa scuzati lipsa de prezenta a lu' je ca m-a pus naiba de-am luat o lucrare si zilele astea cand nu eram cu tzatza in gura eram cu deshtili pe tastatura. Si cum inspiratia mi-a cam lipsit cu greu am reusit sa termin.
Crek Danangie daca mai citeste este in sfarsit fericita cat a fost bagata in seama de la mesaju respectiv. Mai fetelor, zau asa, va credeam fumei cu capu pe umeri, nu domnite despletite si nevricoase care se sensibilizeaza acu la orice mesaj fara intonatie (fir-ar sa fie de voce ca n-o poti atasa cum am zis). Ia lasati voi teama ca deranjati si apasati mai cu talent pe tastatura.
Io mi-s cam ingrijorata... Am fost cu Filipanu la oftalmo ca n-a avut nici Tobrexu efect (ceva ceva tot a facut da nu de tot) si mi-a zis ca pana marti sa stam fara tratament ca nici prea mult antibiotic nu-i bun si marti sa ma duc sa il vada inca odata ca mai vine si alta colega de-a lui si sa vada daca e cazu sa ne propuna pt sondaj Am intrebat ce presupune si a zis ca-l adoarme si ii baga o sonda sa vada daca e obturat. Io nu de sonda imi fac griji ci de adormitu asta care n-am inteles io daca e chiar anestezie generala sau doar un calmant ceva. O sa intreb marti ce riscuri presupune si daca chiar nu sunt sanse sa treaca natural. Pana atunci curatam ochiu la greu, is cu ochii pe el ca pe butelie sa nu se lipeasca si tot masam sa iasa secretia. Deja abia daca mai iese, poate avem noroc pana la control.
Luni facem si noi vaccinu si bilantu. Luna asta a luat mai bine in greutate, are acu 5940. Da tot in 5 min termina te supt Spidi Gonzales asta al meu.
Am umblat azi teleleu si am obosit copilu, am cautat o gecuta ceva. Si nu dau nici moarta 2 mil pe o gecuta de toamna pe care nush daca o poarta 2 luni Am gasit o vestuta tare faina la Carrfour cu gluga si crek o sa iau io niste flece sa-i fac si maneci.
Cu imbracatu... io il imbrac binisor ca e un friguras patrunjik asta al meu. Il tin in body cu maneca lunga, pantaloni cu bushi peste sosetute si o bluzita. Eventual il invelesc. Are picioarele ca ma-sa, umede si reci. Afara i-am pus peste body o salopeta mai subtire si una mai groasa si caciulita. Da la noi nu-i ca la bucuresti. Cu temperatura in casa nici io nu pricep de ce scrie la ceaslov 18-20gr ca io clantzan ca o baba. Abia pe la 22 ma mai dezmortesc si io si din pacate fi-miu imi seamana. Ca sa nu va zic ca la baie tre sa fie tropical bre. Adik bag centrala sa mearga cu vreo juma de ora inainte cu usa inchisa iar cand il scot din baie tre sa pun foenu urgent pe el ca altfel n-ai cu cine te intelege. Eram in seara asta lesinati si io si tac-so de la caldura din camera si de la foen si el tot dadea sa scartaie.
Baaaai, i-am luat perie de par ca au aparut cojite. Si l-am dat cu ulei de masline si l-am periat spre spate. Arata ca in "Nashu" :are you talkin' to me??? Ce-am mai ras de el, am zis ca-i fac si o mustata cu dermatograf.
Mickycris ma descurc foarte bine singura cu Filip, io sunt de fel independenta, deviza mea e: daca vrei un lucru bine facut, fa-l singura Insa am cam avut de lucru si nu prea am reusit. Oricum nu mai fac prostia sa iau lucrari acu.
Si asa pt final... maaaah voi ma tineti pe metereze cu mesajele voastre. Ca de citit imi fac timp mereu, numa de scris nu reusesc. Asa ca sa va vina mintile la cap si sa nu mai dispareti vreuna deprimata ca nush care ce i-a zis. Io nu pun botu daca se face mijto de mine, si la facultate profitau astia de nesuparashenia mea. Acu sa nu va dati drumu la gura toate sa ma blagosloviti, luati-ma pe rand

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sun, Andreea, Mickycris, Kamelya, Tecky multumim mult de urari!
Si desi e trecut de ora 12, totusi urez si eu la multe lunisoare atat bebeilor nascuti pe 19, Maria de Anaxena, Filip de Bujo, Mara de Turturica si Gabriel de Nina G, cat si celor nascuti pe 20, Andrei de Ali si Allegra Cara de Carmenela!
Raportez ca am fost si noi la vaccinul de 2 luni, am facut Pentaximul. Nicholas a fost destul de cumintel, a plans mai mult de nervi ca a trebuit sa-i intind piciorusele si sa-l fortez sa stea asa cu ele pana l-a vaccinat, la intepatura n-am vazut sa planga mai tare, iar cand l-am luat in brate s-a linistit. Seara a facut putina febra, dar i-am dat supozitor cu paracetamol si pe dimineata a fost ok.
Eu inca sunt in urma cu cititul, si abia astept sa ajung la zi, ca m-am saturat sa fiu tot pe fuga, vreau sa intru si eu odata in rand cu lumea, sa rad si eu si sa glumesc alaturi de voi. By the way, intreb aku si eu ca si Gini, cine e bre Vasilica asta? Eu sunt inca la capitolul 6 cu recuperatul, dar asta, ultimul l-am citit pe tot. Am ajuns cu cititul la "perioada tensionata", dar dupa cum vad ca decurg lucrurile in capitolul asta, se pare ca au trecut. Parerea mea: cui nu-i place de aceasta odisee, pardon, acum club, sa plece. Eu una va iubesc tare, si fiindca nu sunt f activa pe-aici, nu ma supar daca nu-mi raspundeti. (Aku pardon, sa nu mint, o singura data m-am ofticat, la sfarsitul odiseei, cand am scris ceea ce a insemnat odiseea pt. mine iar la sfarsit v-am dedicat TUTUROR o melodie, am dat link cu trimitere la videoclipul melodiei respective si n-am primit nici un feedback, de la nimeni... Nu v-a placut melodia? ) Dar asta n-a fost un motiv de suparare, m-am gandit ca poate n-ati vazut trimiterea la link ca s-o deschideti. Io oricum va iubesc pe toate si pe pepenasii vostri dulci!
Las ca recuperez eu si-apoi sa vedeti! Nu mi-ti mai putea opri din scris!
Narcis, ma bucur sa vad ca ai din nou net! Nicholas ii trimite un pupic dulce lui Anais, stiu ca e data deja dar... nu ne putem abtine, sper sa nu luam bataita de la careva...
Tre sa ne apucam si noi sa ne cautam perechea, ca prea va incuscriti voi p-aci si mi-e ca ramane ficioru lu mama neinsurat! Deci, cine e "nedata" inca? Hai ca am pus poze noi pe picasa, sa vedeti ce mare a crescut baiatul, ne aratam si muschii, poate-poate...
Va pup deocamdata, revin... fug la recuperat...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Sal'tare, fetilii....
Atb mercic de urari, sa ne traiasca bebelonii tuturor si sa ne bucuram de fetitze si de baietei...
Sun-ule...gata, sefa', nu ma mai iau de verisoara fiicei vecinei mamei tatalui cuscrei tale, nu mai zic nimika de ea...Acu'.....zisei ca daca e fii-mea....po' si io sa ma esprim...da' vad ca sare lumilii in cap si apoi....raman fara pleate...
Si......SSOOOORRR-MIOOOOO, GETO! Ador piticii tai, astia e mai maturi si mai complexi decat aia de era prezenti la gravidenie.... De astia imi place, ca e ancorati in realitate..
azi avusei program scurt de epileara... Statu' sotzu o picutza cu fii-mea (si fii-sa totodata) si dedui padurea jos de pe picioare... I feel almost human...
Am reusit sa ajung si la expo azi. Diana.....nu am mai incercat sa te sun...caci acest lucru se intampla de la 5.30 la 6.00...deci nu avea sens sa imi dau fro intalnire de amore. Nu am fost impresionata de ce am vazut. Preturi ca la orice magazin virtual. La haine batalie si iar nu am vazut motivele...Ce am vazut acolo se cumpara din magzine...poate cu 1 leu mai mult... Nu merita nervii... Ca sa nu zic de aglomeratie, frateeeeeeeee... Am crezut ca mor de nervi cu atatia nesimtiti... Eu una mor si in supermarketuri cand se trezeste vreunul sa isi lase carutul in mijlocul culoarelui...de trebuie sa iti ceri tu scuze....ca e el nesimtit... Asa si aici... Se puneau nene cu cate un carut plin cu fel de fel de dracovenii...numa' copil nu, exact la intrarea in standul respectiv...de nu mai puteai sa vezi nimic... "ma scuzati, as vrea sa trec...".."pai...treceti"...."PE UNDE FRATE? CREZI CA ZBOR?" Da carutul ala mai intr-o parte, ca nu esti singur la expozitia asta....
Buuuuunnnn...deci vedeti ca m-am binedispus acolo.... S-a dus naibii masajul meu facial de relaxare... Am venit cu un ranjet acasa...de m-a intrebat al meu daca am facut vreun accident... I-am zis ca poate cerebral.....
Maine am invitati. Iau un prozac inainte...un distonocalm ceva... Tre' sa trec cu bine de momentul zero, cand o vad pe fii-mea...."oooooo, ce copil dragutz"....."oooooo ce pacat de ea...." "dar e dragutza sa stii..." MA LESI?
Buuuuun, deci acu', ca am deshertat desaga cu nervi, depresii, frustrari si mai stiu io ce aveam in desaga aia....ma duc sa ma culc, ca o flocirica, maine tre' sa fiu.. si sa... cand mie imi vine sa dar mai ales sa .
Eu va pup pe toate, mai fetelor, si iertati si voi crizele sporadice de personalite ale unei paranoice. Daca vreti sa va veselesc, va povestesc intr-o zi cum s-a aruncat Kaja (catzeaua) intr-un lac ca sa vaneze neshte ratze...cum le-a distrus cuibul...si oo-le(aici seamana cu stapan-sa) si cum je....ca o femeie responsabila si intreaga la minte....de 36 de ani....m-am aruncat in lac dupa ea.....cand a venit proprietarul ratzelor cu pusca si mi-a zis ca o impusca daca nu se cara din cuiburile ratzelor...(omu' nu vazuse ce vazusem io....si anume ca geaba se cara din cuiburi...ca oo-le erau deja omleta).Asta dupa ce tocmisem un puradel de facea baie in lac sa o rescue....si catzeaua sarise la el, ca a zis ca o ataca...Pahahahaaaa...Daca nu ar fi trebuit sa sar io dupa aia sa o salvez...mai ca m-as fi bucurat....Puahahahahahaaaaaaa....
No, cre'ca nici nu trebuie sa va mai spun povestea...ca v-am zis-o acu'....Dar mai am......numa' de astea.....Poa' o chemam pe divortata sa o binedispunem...ca si ea e in depresii cred...
Pup u, mei!

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Vasilica este un admirator al d-nei profesoare ... un biet suflet caruia dansa i-a rupt inima cu promisiuni desarte ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

'neata

Andrei (ali),Allegra Cara (Carmenela) sa fiti sanatosi

noi aseara am avut o repriza de colici si a inceput sa-i placa sa doarma numai in brate cum o pun jos se trezeste
azi mergem si noi la baby expo ca ne intalnim cu un reprezentat care ne da un card si luam laptele cu 25% mai ieftin

sa trezit buburuza ,revin

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Kamelya da un tir poate reusesc si eu sa ajung la Baby Expo ca sa iti dau pantalonii si bluza mai de toamna pe care ti-am tis ca le dau.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

pica1 eu cam in jur de 12 o sa fiu la baby expo

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput