Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Monalac multumesc de parere si de reprimire.Si eu ma bucur sa te citesc si sper sa o scoti la capat cu dragul de Cristian (scuze daca am gresit numele baietelului)

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Vaz ca numai eu bantui pe aici!
Atunci noapte buna si linistita la mamici si puiuti!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cami08 spune:

Gandacel de iulie
6 iulie
Sara-Maria de Cami08
3500 g,52 cm,Apgar 9,natural,40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mona, . Cand mai pui poze cu baietii tai?

Tecky, .

Am culcat fata si acum ma duc sa culc si baietul.

Noapte buna si de la noi!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Diana Mirela imi pare rau, dar mesajul tau le-am putut vedea abia cum 1 ora, chiar daca dupa cum imi aparea mie tu l-ai trimis azi noapte la ora 24:00.

Astazi dupa cum v-am spus am fost la Baby Expo. Mare scofala nu e, cel putin pentru mine pt ca nu am luat decit o tona de dresuri 2 suzete SI 2 recipiente pt doze de lapte praf (care de altfel puteam sa le iau de la orice farmacie) si un cd cu muzica. Dar marea realizare a fost ca am plecat de una singura cu Sebi cu masina la capatul celalalt al Bucurestiului in aglomeratie si totul a decurs impecabil. dupa ce am fost la targ, ne-am intilnit cu "matusa care ne strange cu usa" si am fost la circiuma sa mincam (noi astea mai babe, ne-am mai plimbat prin parc 1 ora si pe urma am luat o pauza pe la matusa si a mincat si Sebi si am ajuns acasa pe la ora 19:00. Mi-a placut la maxim ziua de azi, mai ales ca nu am stat acasa cit a facut tanti curatenie si am avut si o surpriza placuta cind am ajuns aveam si iarba tunsa in toata curtea si plantele date cu nu stiu ce ingrasamint sau ierbicid. Mai vreau zile ca asta de azi...

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mona, acum stiu de unde imi erai cunoscuta...si nu stiam de unde sa te iau Mi-ai adus aminte de povestea nasterii lui Cris...
Oh, nu stiu ce sa zic de neintelegerile dintre voi, si Stefan al meu a fost isteric da pe vremea cand eram gravida, acum parca sa calmat...insa iti spun sincer...mi-a fost teribil de greu la inceput...eram zombi cu amandoi dar Stefan nu a stat nici o clipa sa faca isterii pt ca eram cu amandoi in brate. Te inteleg...si eu sper din tot sufletul sa se linisteasca si Cris, replica favorita a lui Stefan stii care este? "Mami, asa-i ca tu ma iubesti si daca sunt rau, si daca fac prostii si tu ma iubesti oricum! asa-i?" Poate si puiul tau are nevoie sa stie ca il iubesti orice ar face.Al meu cand a ajuns la concluzia asta na mai facut in ciuda ca stia ca oricum il iubesc si daca e bun si daca e rau.Dureaza un pic, dar pana la urma inteleg ei...

Eu...am luat o pauza de DC, sa ma odihnesc, o sa revin incet incet...mai citesc sa vad ce mai faceti.

la toata lumea si sa auzim numai de bine!

Marina , suntem OK! Multumesc!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Care-i treaba cu hemangioamele astea? Sunt normale sau nu? Ca si pata rosie de la ceafa Ioanei tot hemangiom este, asa a zis dr, dar ca nu-i nici o problema, ca asa s-a nascut cu ea. Eu nu am observat daca o avea sau nu la nastere, mai ales ca e si sub par. De ce apar si cand dispar?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara fetele!
ileanna, daaa, am nr. tau. Si eu vreau sa ne intalnim in parc, te sun cand ies. In ultima vreme am tot plimbat-o pe fata prin alte parti. Trebuie sa cunoasca si fata mea pe Vladut, ca vad ca va incusriti pe-aci toate.Acum am vazut si eu pozele tale, pai esti slabaaaaa. Pentru ce vrei tu sa tii cura? Si cred ca nu am citit eu cu atentie din urma, cine e Vasilica?
Sun, Mada
Biri, super faza cu Anna. Si, a propos, daca gasesti cura aia cu inghetata si dulciuri, sa-mi zici si mie.
anaxena, ia-o incet, lasa ca trece si perioada asta.

Mai fetelor, ia ziceti, voi puneti caciulita in cap la bebe? (Diana Mirela merci de raspuns). Eu am iesit azi pe la pranz (era soare), bineinteles fara caciulita si m-am uitat si eu in jur la alte carucioare. Toti copii, mici si mari, erau cu caciula pe cap, unii chiar cu doua, altii cu caciula si gluga. Oi fi eu prea libertina sau altii prea exagerati. Mie azi nu mi s-a parut deloc frig, iar cand am plecat din casa nici nu mi-am pus problema sa iau caciulita, mai ales ca nu a purtat decat o singura data, cand era batea vantul. Ba m-a si oprit o baba sa ma ia la rost ca raceste copilul. Eu chiar nu cred ca e vremea de caciula, ziceti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Gini eu azi nu am pus caciula la copil in cap si nici ieri. Alaltaieri si ziua dinainte am vrut sa ii pun caciula, dar se pare ca si cea mai mica masura ii vine pe ochi si il enerveaza, drept urmare ii pun cite un hanorac cu gluca dublata cu blanita si rezolv problema, dar astazi sub nici o forma nu i-am pus caciula cit timp dinsul aproape a transpirat intr-un body cu mineca lunga si un pulover.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

daca tot doarme fii'miu in pstul conjugal, sa recuperez si io ce am de recuperat aici. sper macar sa doarma pana la 12, cas si asa si-a dast programul peste cap. Baitza nu am mai facut-o...Of..se anunta o seara interesanta.

bai, draga, VASILICA, bre,zieitza zici? cand mi-ai spus tu mie zeitza, mai omule???crek nu eram io. e din alt film!Ce frumusetile naturii? pai alea tine de foame??? yine daca e mancabile, nene, da nu-mi amintesc nici asta. Si apoi? m-ai sedus si m-ai abandonat...
Cu prosopul? pai stai sa vezi. am niste proseoape pe care le-am scos din dulap, l-am infasat pe fii'miu dupa baitza si el a zis ca e bine sa le faca ...intrarea si a facut kk direct pe ele. le-am spalat iarasi si s-a repetat istoria de vreo 3 ori, deciaproape ca sunt de unica folosinta.asa ca spal baietu', il usuc repede cu prosopu' si il dezvelesc daca e cald si il las numai pe aleza (scutec de ala tip cearsaf de unica folosinta) sau ii pun repede un pampers peste prosop, fara sa-l inchei. bine, nu merge de fiecare data, ca reuseste el cumva sa faca macar un pishu mic pe prosop...da asta e !
De ce apar "pauzari" soro, ca nu inteleg shpilu'.

MADA am vast ca te-ai aliat cu dusmanu' pe la spate.Nu spui nik, mergi pe neveu! lasa!
Am lasat frigideu' pan' la urma, da nici n-am capatat.cica nu-i momentul acum, zice el.pana m-oi enerva eu...

KIMMY . Pai da, uite-asa isi schimba lumea buna parere pe acre o are dspre mine si pe care mi-am construit-o cu greu pe acest forum...cu de-alde VASILICA, de astia care zice ca te iubeste si te lasa...

MARINA si buricul meu e mult in interior si maro si pigmentat. dar de fapt eu crek el e la locul lui saracu', burta aluat-o razna! deci acolo tre' sa mai lucram

ARIADNA fii'ta e buna la noi pe forum aici cu papusa ei! ne mai destindem oleak. si a ragait papusa? sau e incapatzanata?

DIA , da, parca si CAPRI avea problema asta cu firele. ms ca mi-ai adus aminte. Deci pe ea tre' sa sar!CAPRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Ei si ce daca fii'ta e o finutza..?? ai nostri sunt mai..libertini1 de aia se simt in largul lor in putza goala!

MINAalocatia...peste vreo 3-4-5-6-7-n...luni! la cum merg toate la noi.. De ex noua ne-a dat banii astia dupa nunta cam la 3 luni. deci...ma astept sa fie la fel si cu trusoul.

DIANA Mmamaaaaa, cate ai luat!! Si cat ai dat ope ele? cand iti vin? e rentabil in final?

CRIS stai ca io nu am prins toata povestea asta cu fontanela..unde naiba oi fi fost?? si mie mi-a zis ca are 3 cm fontanela. cum adik e prea mare???si al meu e mai mic decat al tau! sa incep sa ma stresez sau mai astept???

ONUTZA vii rar su cu astfel de probleme??? sa treaca !

MCOCA mishto povestile astea cu din dragoste!! si barbactu...foarte libertin nu am ce zice! crek o sa-i cumpere cadou o centura de castitate ca sa fie sigur!

SUN tu razi de piticii mei? ce ssa fac daca am mintea odihnita? da tu? auzi ce probema are! tot cuscra esti, ca de la un punct nu mai exista nume si sunt toti cuscri. asta ma distreaza pe mine cand aud dicutii din astea. sau cumatra. la noi in bloc toti sunt cumetri prin alianta.

SYBILLE pai daca are famelie acest depravat de VASILICA, pe mine de ce m-a zapacit de cap??? sama lase dom'le!
Buna asta cu buda cadou!

ANAXENA dupa cum discutaram, relax!

BUFI ce de probleme!!!

VREAU SI IO SA VAD POZELE ALEA ALE marinei DE TOT VORBITI DESPRE ELE!Laudati-va ca le puteti vedea, ca eu tot in ceatza le vad pe cele de pe picasa.

MONA ms de incurajare si de info.

NATI un semn dupa mult timp!

ANA_A scuze ca te-am lasat sa vb singura pe mess..mi-a murit calcu'. Asta are 100 de ani si trebuie aruncat pe fereastra, dar din pacate stau doar la etajul 2 si nu se strica mare lucru.

ANNABABY eu inca nu ma stresez cu hemangioamele. La fel ca MONA am si io. la ochi si la ceafa!sper sa treaca. Am inteles ca pot trece si la 2 ani.si ala de la ceafa al meu ne la fel, nu se vede de par!

GINI, PICAce bine ca e cald la voi... eu l-am imbracat azi de zici ca e iarna...era frig afara .of...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput