Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! pana nu uit de tot!!!

asa....

BUJOai mare dreptyate cu hainele pentru bebe. nici eu nu ma indur sa dau atatia bani pentru o luna doua... ca nu ma dau afara din casa...daca as avea...cu mare drag.
ce mai trage si FILIPOCU' tau cu ochisoru... sa treaca.
si nu uita ce mi-ai promis, ca daca nu...ma asez in mijlocu'drumului si urlu pana ma fac de ras. si vin si la tine si fac asta . in fata casei tale.

ATBcum nu stii cine e VASILICA???iubitu' mieu din tineretele mele focoase Nu fata, zapacita asta de ILEANNA vrea sa-mi strice imaginea in fata voastra si de aia l-a inventat pe VASILICA. da io o las sa creada ca inca il mai iubesc! sa nu ma spuneti!
Aaaaa...si cu melodia dedicata...sa stii ca eu am vast, da nu deschid youtube decat foarte rar si de obicei la "terminarea" programului ca imi da restart. IMi face cineva cadou un PC de ziua mea??? aveti timp sa strangeti bani pana atunci!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Va pup! Dimineata scrisesem un ditai mesaj si l-am pierdut. Apoi a venit mami si n-am mai avut vreme.

Am citit acum tot, cam in viteza dar sunt la curent. Va doresc sanatate si putere, am vazut ca e nevoie la multa lume!

Acum ma duc iar la mama, sa profit si eu ca e aici si sa stam la barfe. Maine e concertul, totul bine.

Va pup!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

tot ATB ca ma lasa memoria...Ti-ai gasit perechea pentru baiet???? Ai de unde alege!

SOR'MIAAAAAAAAAAAmishto esperentza la Expo.Si buine ca te-ai epilat ca nu stiam de unde e intunericul ala in Bucuresti...Ziceam ca e de la nori, dar se pare ca nu, era de la padurea Letea...
Ai primit PM-ul meu? si mesajul pe mess? ca vad ca nu ma mai bagi in seama in ultima vreme...

asta cu "ma leshi" circula si la voi? sau ai preluat-o de la mine fara drepturi de aurtori.
Sa va spun povestea: o colega de a mea a terminat concediul de maternitate, acu vreo 3 ani si se intoarce intre turma de dromaderi din liceul nostru cu program sportiv. femeia ca si noua in scoala desi are vechime, da handralaii aia mari nu o stiau. si fata isi tinea ora bine mersi cand se deschide usa si intra un vlajgan de asta de facea box (am spus sportu' ca sa nu mai descriu cum arata). ea ii zice sa iacsa ca are ora si deci are de lucru. El se uita lung la ea si i izice: "auzi, fa, ma leshi???" De aici a ramas vb asta si ne distram copios cand ne povesteste fata. de altfel super de traba si fatra probleme cu elevii. acolo e o lupta continua , dar acum e mai liniste. cand o sa avem timp mai mult, o sa va mai povestesc.
revin la SOR'MIA. Mishto povestea ta cu tatzili. eu ti-am zis ca ti-ai luat numai cain i din astia sinucigasi!! da mi te imaginez in lac!

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Diarux pai pot spune de tine ca ai fost o fericita
La noi a fost exact cum am prevazut,planset ,planset si urlet.
Deci ieri nu am mai dat la copil nici morcov nici mar si oricum nu mai am de gand sa ii dau multa vreme.Si cum spuneam deci nu stiu daca e de la diversificare.
Prin urmare azi am fost la farmacie si am luat CALGEL ca poate o fi de la gingii mai stii?Daca copilul nu stie a vorbi limba noastra geaba plange si urla ca eu tot nu inteleg nik oricat as lua la rand sa vad de la ce e.Sa vedem in noaptea asta cum o fi.Eu sper sa doarma ca nu mai poci de oboseala,sunt ca un zombi.Deci noptile pierdute au inceput sa isi spuna cuvantul-azi imi fugea pamantul de sub picioare mai ceva ca inainte si nu mai vedeam decat ceata si atat.
Madasanatate multa la puiut
la toate fetele si mult calm+rabdare

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetele care mai e parola la iulie.august?? k am incercat sa intru sa ma holbez si la pozele de acolo k nu am apucat sa le vad pe toate si nu merge nici parola veche nici asta noua de la pepenasi...can i have it?? plizzzzzzzzzzzzz!!

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Serenity iti trimit pm cu parola

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

gata cu baitzele , sa revenim . Unde am ramas???

VASILICA mhmmmmm...daca ai fi tu real...la cate am eu in cap acum...crapa doua maimutze!!!SOR'MIA si ARIADNA stiu de ce! daca stau bine si ma gandesc...cred ca si ANAXENA stie, si SUN, BUJO, MADA...Bine ca nu esti, mai VASILICA, mai!!!

KAMELYA la tine doarme in brate, al meu in patul conjugal;. vad ca azi as revenit la programul normal...o fi fost deochiat totusi. Nu prea cred eu in toate astea...da cine mai stie....

MARIMAR te descurcui tu cumva!

FLO cum mai e cu sanu'??ti-a trecut de tot? sper sa nu am de astea ca innebunesc. Si asa ma ustura sfarcurile, ca fii'miu asta se alinta la ele mai mult decat papa cateodata...

ILEANNO scoate soro copchilu' in lume! ca n-o sa stie sa mearga sa ia paine cand o fi vremea...obisnuieste-l de acum.

SERENITY gata nebunelile, maica???

ANNABABY si noi am dormit de toti banii dimineata. Cred ca de la aerul asta curat tare de Bacau.

CAMY ma bucur ca mai treci pe aici!!!

Mergi la inceput

DIA
Unde ati vazut-o voi pe CAMI08? ca eu am itit tot. sau fiind moderataapare mai tarziu si de aia.Pentru poezica zic. Oricum, bine ai venit si de la mine.

MADA ai dreptate si tu...bine ca s-au gasit! sa se faca fata bine cat mai repede!

ARIADNA M-ati innebunit frate cu pozele astea cu aripioare si cu pozele MARINEI,. Unde sunt?????????????

LAREMI tre sa fie interesant cu limbile acolo. Mereu m-au fascinat culturile altora...Ar fi o experienta interesanta.Serios. Am ramas din facultate cu o o bsesie pentru originea cuvintelor si pentru paralele intre diferite limbi. (amatoarele de haz..sa se abtina aici de la aa comenta polisemia cuvantului, clar???aici am fost chiar serioasa.)

NARCISAvaaaaaleeeuuu!!!! Ce zisesi de VASILICA???
Cat despre operatie...n-aveam ce face...ca barbacmiu ezita sa se uite, asa ca mi-am luat inima in dinti...si iaca! ma ganmdesc ca am ramas cu o sensibilitate acolo (sau mai bine la cap!)
Si ce aveti , ma rog, cu piticii mei???

ANA-A cred ca s-ar bucura SOR'MIA sa-i impartasesti experiente de genul...Sau , ma rog, nu s-ar bucura...da...poate mai afla vreo solutie noua la problema si la operatie...e greu cu banii...Unde s-a operat baiatul?

FLO cam asa sunt in stare si io sa merg cu bebele. numai ca mi se pare inca mic. Azi as fi pelcat cu el...da mi-era teama de ploaie. Am plecat cu el in marsupiu. nu stiu daaca m facuit bine sau nu, da a dorit dus! bine, l-am mai sustinut si cu mana...

MICKY CRIS

gata, am recuperat. Ma duc si eu la somn. cat o mai fi ramas din el. Ca oricvum vad ca sunt cam singura pe aici.

somnic usor si voua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ruxi, n-am dat mult pe chestiile alea, eu asa zic. Adica de la noi nu mi-as fi permis sa le iau. Am dat asa:
-wrap bleu 1.5 euro plus 10 transportul (din China, curier, pt. asta am licitat si de-aia a costat asa putin...iti dai seama ce ieftin e daca locuiesti in China ?)
-wrap cu 2 fete 7 euro plus 10 transportul
-pernuta de fixare 7 lire, e f.f. draguta, latimea se regleaza cu arici
-salteluta de activitati 14 lire
-jucarii pt. carucior 3 lire, azi am mai luat o spirala cu jucarii pt patut, 4 lire
-tavitele speciale pt. congelat 9 lire
-pungile pt. lapte 6 lire (pachet de 25 bucati)
-pisica 3 lire
-cizmulite de piele 11 lire

Tot azi am mai luat o salopeta cu totul pt. bebe, Next, de fas si o geaca/paltonas pt Iulia, tot Next, 12 lire amandoua.
Deci cu totul am dat vreo 66 lire si vreo 29 euro, adica aprox. 400 lei. Eu zic ca e f. bine. Aici luam de banii astia 2 gecute de iarna de la Brasov .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am fost si eu azi la Baby Expo...dar n-am luat nimic. Am cascat putin ochii si dusi am fost.

La multe lunite bebelusilor sarbatoriti: Maria, Andrei, Nicholas Cristian, Filip,Mara, Gabriel Ionut, Allegra Cara!

Sybille, mi-a placut mult faza cu wc-ul si vibratorul . Multi ani fericiti si de acum inainte!

Ileanna, nu e nicio filozofie paypal-ul. Adica e f. util dar e usor sa-ti faci cont. Saptamana viitoare s-ar putea sa vin prin Titan . Pupam copanelul vaccinat.

Caprioara, sa stapaniti sanatosi achizitiile! Tare faza cu secretul lui Matei .

Maitreyi, bine ai revenit cu forte noi!

Cami08, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scrii in timp real.

Ana_a, sper ca esti bine si nu te paste vreo depresie. Suntem aici .

Annababy, hemagioamele dispar singure in timp, majoritatea. Petele rosii sunt normale la nou-nascuti,apar pe frunte, la ceafa, imi scapa denumirea populara acum. Aaa, uite ca si Maitreyi, muscatura de barza (de-aia carnivora ).

Gini, eu n-am pus caciulita inca. Singura data a fost la botez, ii luase nasa o palarioara si i-a pus-o de fandoseala, a tinut-o vreo 10 minute . Oricum, era f.f. cald...noi am prins ultima duminica de vara.

Bujo, interventia la ochi se face cu anestezie generala, asa ca eu zic sa insisti cu masajul si sa nu accepti interventia mai devreme de 10-12 luni. Pana atunci, in afara de riscurile unei anestezii generale, mai e si acela de a crea o cale falsa in loc sa se desfunde canalul.

Carmenela, zi mersi ca ala nu ti-a vanat cateaua . Sau pe tine .

Ariadna, 9 luni??? Wow...tu cum de ai atata rabdare?

Laremi, da, alea sunt. Pt. picioare sunt sosete cu maimutoi (am vazut vacute, lei, albinute, buburuze) si pt maini bratari (wrist rattle parca ii zice). Sunt haioase foc, abia astept sa ajunga .

Mada, multa sanatate! Am uitat sa te felicit pt. incuscreala cu Ileanna. Acum sa vedem ce zic copiii .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput