Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Ioana mi-a dat desteptarea la 6 jumate, a papat si acum a adormit la loc bine mersi...eu insa nu...ar trebui sa invat sa adorm la comanda, cum adoarme fiica-mea, si eu repede la somn...

Am vazut la mamicile de mai iunie 2006 ca si-au facut o pagina pe care au adunat toate povestile nasterilor lor, si m-am gandit ca ar fi fain sa avem si noi un loc in care sa regasim povestile pepenasilor. Din pacate eu nu ma pricep ca m-as ocupa eu. Asa ca daca sunteti de acord, putem sa o rugam pe Mada, sau altcineva care stie. Va dau si linkul ca sa vedeti cum e la celelalte fete:www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">aici.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetele va pup si eu si va spun ca nu am disparut dar vineri am facut vaccinul si am fost maraita, sambata musafiri iar seara nasii.
S a trezit la 7 si m am stresat 1 ora sa adoarma ca sa pot si eu dormi si cine suna la 8, 30 fratele meu...imi venea sa l strang de gat, a plecat acum , merg in pat sper sa mai putem adormi, adica eu, imi e somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

neata gajici, hai ca mai citii si eu din urma si va declar in grup duse, nene!

lipsesc si eu motivat la schimbat rahati si ele isi gasesc amanti, auzi vasilici, albanezi - ce puii mei se intimpla pe forum??? pai nu eram noi o adunatura de fomei serioase discutind teme culturale adinci?

asa deci zic si eu:

ileano te ciufulesc eu cind te-oi prinde ca tot bati apropouri cu babe, ca doar eu mi-s cea mai baba aicea....las ca vezi mata...si scoate soro copchilul la plimbare in lume ca o sa ai surpriza socanta sa-i placa de numa, pai numai de moaca ta s-o fi saturat si el si de-aia tipa...

bujo - pliiiz nu il supune pe Filipoc la nici o interventie, mai ales cu anestezii... zau ca m-am interesat f corect si pina la un an nu se face nimic, canal sau necanal. din start se stie ca ochisorul poate sa mai curga, nu e neaparat infectie daca curge. si nu e nici o tragedie sa-i repeti cure de picaturi la nevoie. plus masaj. dar eu iti zic sincer ca eu nu as lasa pe nimeni sa-i faca nici o interventie.

sun
draguta ai fost bolnava sau ce? ca citii pe aici ca iti transmit fetele sanatate? esti K?

narci vezi ca daca gineri-tu a disparut in ceata, poate o punem noi de una mica acilea, am un flacau ....

gini
- pai eu dieta aia am gasit-o si o aplic zilnic, doar ca nus de ce kg in loc sa scada cresc

mada astept si eu cuminte in banca mea detalii cu albanezu ca altfel mor aicea... off, acu citii, sanatate multa la pui mic!

rux - nu inteleg care e problema cu putele goale la aer, ca si la al meu ii place asa. deh', barbatu-meu mindru: ca cica daca are baiatul ce sa arate ....

oana nu te stresa cu ganglionul ca la virsta asta inafara de o mica infectie, probabil virala, NU are ce altceva sa fie. punct.

atb era sa fac o nefacuta cind ai zis ca nu sunteti incuscriti cu nimeni era sa ma ofer ca o floare, iesea misto de tot Anthony cu Nicholas

apropo de iubiri la virste fragede, sa fie f clar: fie-mea are pe cine sa mosteneasca si cred ca i s-a transmis gena aia din plin, pai eu primul iubit l-am marcat la doi ani la gradi si era f pasionala treaba ...

mona sper ca esti mai bine cu rana! am citit ce probleme ai cu Cris si singurul sfat pe care ma incumet eu sa ti-l dau, inafara de tot ce-au zis si fetele e sa-i gasesti preocupari in afara casei, cumva sa iasa din cercul asta el-mama-bb. un sport ceva, gradi - stiu ca nu esti mare fan cu gradi dar eu cred ca ar ajuta. si ce mai stiu de la nepotii mei ca ii supara pe cei mari cel mai tare sunt frazele : tu esti mai mare si trebuie sa intelegi/ sa fii nus' cum/ sa-l feresti etc. pt ca el nu a ales sa fie ala mai mare si sa fie nevoit sa faca toate astea. lasa-l pe el sa ajunga la concluzia respectiva. era o fata chiar aici pe forum, psiholoaga pe deasupra cu copii tot asa apropiati ca virsta si care a ales sa ii tina cit mai departe, in aceeasi casa dar cel mare angrenat mereu in activitati si cit se poate de ferit de cel mic, sa nu fie deranjat. cind codrin va fi mai maricel si capabil sa interactioneze o sa vezi ca se vor aranja lucrurile.

salut si eu revenirea lui Nati, vreau si poze cu frumuselul de Matei!

pup u

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

offffffff mai fetelor, ieri cand m-am trezit pe camasa de noapte am vazut ca eram uda, imi curgea lapte,...dupa atata timp in care nu am mai avut....si aseara la fel...

....si ieri am fost la manastire sa ducem pachetele..si am mers cu mami la copii sa-i vada si ea...si se jucau copilasii, eu am inceput sa plang...si o fetita s-a apropiat de mine si mi-a zis :''plangeti pentru ca nu aveti copii????''..aoleu...am plecat de acolo mancand pamantul..

...as vrea sa-l visez si eu...sa-mi zica si mie ceva...nu stiu...sa-mi zambeasca...numai sda-l vad si eu clar odata...il viseaza mama mea aproape in fiecare noapte...eu cica nu-l pot visa pentru ca sufar si plang mult.......pai altfel nu se poate...nu??

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru iar la voi cu o alta intrebare: cum sa le venim de hac colicilor?BB plange cam 1 ora dupa fiecare masa, isi strange picioarele se contorsioneaza tot, cred ca sunt colicii.
I-am dat Bonissan, Sab Simplex , ceai Baby drink dar se pare ca fara prea mare efect.
Ajutati-ma cu un sfat va rog.Pana cand dureaza colicii astia????Ca sunt tare neplacuti.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Draga Camy,

Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-ti dea sanatate si liniste si alinare. Sa-ti dea puterea de a merge mai departe, pentru ca intr-o buna zi, sa-ti poti tine puiul in brate! Te imbratisez cu drag si-ti spun la multi ani!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Draga mea Camy, imi pare atat de rau ca astazi, in loc sa sarbatoresti plangi dupa micutul tau. Totusi, iti urez din suflet un LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si puternica si sa dea Domnul ca in cel mai scurt timp sa-ti tii puiutul mult dorit in brate.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani draga Camy! sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa liniste si pace si puterea de a trece peste durerea ce o simti.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani Camy! Sa dea DD sa rasara soarele si pe strada ta si in cel mai scurt timp sa-ti fie luminata viata de zambetul unui puiut. Cu toata dragostea iti oferim un tort cu lumanari, so blow them out and make a wish!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

LA MULTI ANI CAMY!iti doresc multa liniste sufleteasca si sa stii ca bebe acolo unde este el sufera cand o vede pe mami suparata si ai sa vezi ca tot el iti va insenina viata si sufletul si iti va trimite in curand inca un bebe care de data asta va fi ffff bine.

MIKYCRIS

Mergi la inceput