Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

camy_pus LA MULTI ANI!!! DD SA-TI DEA PUTEREA SA MERGI MAI DEPARTE

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Dr Anca si Catilin2008 sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si papaciosi si la cat mai multe lunite!

k am fugit sa ca acusi se scoala si nu mai pot face nik ca doar ea are prioritate,nu?
la toate mamicile si puiutii lor.O duminica cat mai placuta!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

dyanira eu ptr colici ii incalzesc un pic de apa cu un capacel de spirt si pun compresa sub pampers si o tin lipita cu burtica de mine si ma plimb cu ea prin camera
la mine in 15 min s-a linistit

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

LA MULTI ANI CAMY!

DUMNEZEU SA-TI DESCHIDA REPEDE SI ALTE PORTI/USI PENTRU ATI REVENI CAT MAI REPEDE SI GOLUL DIN INIMA TA SA SE MAI DIMINUEZE CAT MAI REPEDE POSIBIL!

Lori si David-Andrei (24.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAMY, draga,La multi ani!!!
Stiu sigur ca peste ani
te voi gasi fericita
si chiar foarte implinita!

De ziua ta iti urez
pe puiutz sa il visezi
sa-ti aduca bucurie
sa-ti apara-n vis si tie!
Si sa iti indeplineasca
orice dorinta omeneasca!

N-oi fi eu cutare mag
dar te-mbratisez cu drag
Si astept un zambet mic.
Deocamdata, te pupic.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI DRAGA CAMY! FIE CA INGERASUL DARIUS SA TE AJUTE SA-TI GASESTI PACEA! SPER DIN SUFLET CA DUMNEZEU SA-TI DARUIASCA IN SCURT TIMP UN PUIUT SANATOS!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Camy,iubita,LA MULTI ANI! Sa iti dea bunul Dzeu multa putere a treci peste perioada asta grea din viata ta,sa-ti daruiasca un sufletel caruia sa ii oferi toata dragostea ta.Un dulce pt tine din toata inima.

Andreea mami de Theona Lucia (27.08.2002) si Flavius Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Salut fetele1

Noi raportam o seara miorlaita si urlata la maxim...din nou...nu stiu ce are...Acu doarme ca e obosita de "conversatia de dimineatza".

Mada muuuulta sanatate puiutzului!! Imi pare rau ca e racita...cum se mai simte?

Ariadna apropo de sotzul tau...cunosc stilul, si la noi "imediat" inseamna cam o saptamana, dupa care face doar fiindca il cicalesc eu...si tot el se plange ca-s rea cu el..men!...

laremi mersi de explicatie...am inteles, faina treaba cu hindubengaleza! Sorry pt. patutz!

Vazut poze de Filip, Nicholas Cristian, Anais si Julia niste scumpeeeiii!!! Iti vine sa-i papi!!

Maitreyi multa sanatate si spor la umblat dupa acte...cred ca te ametesc astia de cap cu birocratia, nu?

Ruxi unde croseta Elena Udrea??? La propriu?? jeeezzz...faina istorioara lui "ma leshi"

Mickycris cum mai e Dilara...tot urlatoare sau s-a mai linistit?

Diana M mama ce afacere faina ai facut...ce de-a ai cumparat! Sa la stapanitzi sanatosi si sa fie toate bune!

Tiberica naspa faza cu fratele...si eu mai patesc asa, cand vreau sa dorm, dupa ce cu greu am adormit fata suna careva si ne deranjeaza si ia-o frate de la inceput!

Gata, s-a trezit mutza si-si papa de zor degetele...fug sa-i dau papa!

si duminica placuta!

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Intru iar la voi cu o alta intrebare: cum sa le venim de hac colicilor?BB plange cam 1 ora dupa fiecare masa, isi strange picioarele se contorsioneaza tot, cred ca sunt colicii.
I-am dat Bonissan, Sab Simplex , ceai Baby drink dar se pare ca fara prea mare efect.
Ajutati-ma cu un sfat va rog.Pana cand dureaza colicii astia????Ca sunt tare neplacuti.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Nu prea ai ce sa-i faci. eu i-am dat si infacol adus din anglia. Nu i-a trecut, dar a mai ameliorat crizele. Cel mai bun pare sa fie sab simplex. dar nimic nu le face sa treaca..asa ca...rabdare si doar atat. ii mai pui mana pe burtik daca sta, ceva caldutz, sau il mai pui pe el sa stea pr burtic. il mai tii pe burta ta sau a lui tati...din astea...metode de ameliorare. pana pe la 3 luni teoretic...cam asta e treaba.al meu sse screme cateodata de ma apuca plansul ca nu stiu ce sa ii fac si il vad ca se chinuie asa....
aaa/...si suzeta il mai calmeaza uneori...
succes!
si salutari tizului

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Alarma falsa...a tras cateva guri si nu-i mai trebe...ciudat...

Mai fetelor, tot uit sa intreb: noi mai stim ceva de irinuca81, rontzy si ingry? ca nu au mai scris de foooarte mult timp...

poze
poze burtika

Mergi la inceput