Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIANA Mchiar ca buna afacere!

BIRI

DIApe (i)realitatea tv. aseara. nu am inteles ce voia sa deminstreze ca nu ma uit la emisiuni de asta pana la capat, ma scot din sarite. eram pe forum si imi zicea barbacmiu.oricum cred ca nu pierd carcotashii asa o ocazie! e numai buna pentru ei, le-a servit-o pe tava.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

DiaFilipas Dilara mea ieri seara nu a mai plans/urlat dar in schimb se pare ca un pui mic ii tine pe toti la respect.Se pare ca vaom face mari schimbari caci nu ii mai place camera ei.Prin urmare ieri noaptea eu si ea a trebuit sa dormim in sufragerie unde avem calculatorul si tv.Deci se uita la tv ieri noaptea pana la ora 02.Cred ca schimbarile in privinta dormitului va fi cam asa:Delia in dormitorul mare(ca sa se poata odihni ptr scoala),eu si Dilara in sufragerie(sa ne uitam la tv ca sa nu mai speriem vecinii ,pe Delia si pe mamaia),iar mama in dormitorul mic al Deliei unde e in capatul celalalt al casei si trebuie si ea sa se odihneasca caci a doua zi merge la servici.
Fetita ta ce face,cum e cu programul,etc.?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Mey DIA esti fresh azi?
Zi, ce face flacaul?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIKYCRIS

Mey DIA esti fresh azi?
Zi, ce face flacaul?

MIKYCRIS

sunt super fresh da'n-am avut succes fata nici cu ciocolata aseara! nik de nik nu-l mishca pe barbacmiu!!1trebuie schimbata strategia.

In schimb, a inceput sa ma doara cea de a 4 a masea de minte. Era cazul sa iasa si asta!ca poate imi vine si mie mintea la cap. Si cum astea dor de mori...da-ti seama. Flacaul s-a mai scremut o tura , acum cica doarme iepureste, daca ma mishc de langa el...gata! azi-noapte a dormit 5 ore , papa, 3 ore.deci e bine. adik eu ma declar multumita. Ziua in schimb, mananaca la 2-3 ore. Si se pipileshte pana la gat! crek a facut si oleak de kk acum, da il las asa daca doarme. apropo, noaptea, de cate ori trebuie schimbat? adik daca el doarme dus vreov 5 ore ...il las asa, nu?
ce de multe ori e asa de somnoros si urla cand il schimb de numa'. si asa urla el si ziua...dar noaptea...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

DIA pai daca doarme atunci il lasi asa indiferent daca e ziua ori noaptea.Daca nu ii convine se scoala el si iti da de veste ca vrea schimbat de pampers.
Imi pare rau ca nu ai avut succes
Atunci fii directa cu el daca nici asa nu merge.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

MIKY vad ca numai noi suntem pe aici...
mai,...mai incerc. Sapt viitoare merg la controlul de 6 sapt si vad ce zice dr, apoi am motiv...cumpar un bax de cauciuce de alea...si gata! il inghesui intr-un colt...tzac-pac! I'm desperate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ahhhh ce nervi am...cand am si eu timp sami fac o baie ADEVARATA apa calda nu curge..adica curge dar nu e calda...cred k au incurcat astia rezervoarele... vb lu "garcea" tara asta are multe caltati..dar defectele le depasesc...
Dia Fugi la altex sau domo...nu mai stiu care..cu calc vechi si iti da unu nou mai ieftinache..sau tu tragi sperante k tiom face cadou unu de ziua ta?

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Salutare!
Dia-sunt ok,ms ca intrebi de mine....ocupata cu David.
Citesc tot da scriu mai rar...ma distrez pe ascuns de ce scrieti....tare faza cu Vasilica...
Illeano...David al meu stie fiecare raft din Auchan!
Apropos de hainute-din Auchan am luat o gecutza de blug cu maneci crosetate,grosutza...cu 40 de lei!super dragutza!
Cami-LA MULTI ANI!sa ti-se indeplineasca dorinta iti urez!
noi am avut botezul pe 7...a fost frumos iar David s-a comportat fff bine,ca doar nu era sa urle tinand cont ca a fost botezat impreuna cu 2 fetite(a urlat doar cand l-a scos din apa......)pun poze in 10 minute pt cine vrea sa ne vada cum am mai crescut!

Revin...

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

RONTZYnu uita ca asteptam cu drag pozele.Zi ce mai face flacaul tau?
DIARUX poate tre sa il iei cu tine pe sot atunci cand mergi la control.Poate saracul om isi inchipuie ca a ramas mare ca atunci cand iesea copchilul la nastere.Asta am patit eu cu raposatul cand am nascuto pe Delia,nu vroia frate de nici o culoare ca el isi inchipuia ca e cat o galeata

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Mikicris

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput