Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma bag la nani, mi-e cam somn. Intru maine sa vad cum ramane cu tortul. Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Eu v-am zis ca ma ocup eu de tort daca sunteti de acord cu Agapitos de la Unirii. Doar sa imi spuneti de care si cat sa comand. Plus ca duminica o sa fie si sotul cu mine, deci pot sa il aduc fara probleme.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

eu nu stiu cine-i nenea asta, dar am incredere maxima in gusturile tale de strasnica gospodina

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, multumesc de ajutor.

Papanash, mi-l imaginez pe Ghighi, am ras copios si m-am mai destins dupa nervii de la sedinta.

Merg si eu la nani, ca nici fata nu vrea sa se culce fara mine. Va pup. Noapte buna si weekend super! Sanatate tuturor bolnaviorilor si sa nu mai apara altii noi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Eu recunosc sincer nu am citit de petrecere prea mult decat acum si e tardiv din cate inteleg, pentru ca are loc duminica. Voi fi cu gandul la voi si vom petrece impreuna, desi la distanta, pentru ca la noi se taie tortul de 1 an duminica (din motive de "jobing"...)
Papanashi si dulceturi sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, precum a crescut Fat-Frumos intr-un an cat altii in 7!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara!
Ce fac maimcile furnicile?

Cecilica,noi azi am facut a 2-a doza de Prevenar.Prima am facut-o la 9 1/2 luni !Daca il faci pina intr-un an trebuie 2 doze la interval de 1-2 luni,daca amani pt. 2 ani,ai nevoie de o singura doza.Vaccinul nu doare deloc,M nu a plans si nici reactii adverse n-are.
Eu nu-l dau in colectivitate,deocamdata,dar am zis ca-i fac tot ce se poate face(optional,evident).Imi pare rau ca am ratat Rotarixul,se facea pina in 4 luni.Sa speram ca nu va face ceva cu rotavirusul

Legat de locatie!!!Multumim Luy si tati de Maria!
Tortul:la botez am avut de la Alice( a fost f bun),dar la implinirea a 7 luni ale lui M,am avut de la Agapitos,Biscoto!!!Delicios(Rox,remember?)
Eu votez pt Agapitosul de la Unirii!
Consumatia e foarte ok,super menu-rile!
Am vazut o gramada de dragalashi,motanashi incaltati,printese de portelan,trandafirasi,cozonacei,ochiosele,care mai de care !!!!

Un special puiului de moroshan,Darius de mami Rodica-furnica!

Multi pupici dulci si Dariei,printesa delicatei Erina!A-propos mamico,esti asa de suava si fina!Iar la nunta ai aratat minunat!Machiajul ti l-ai facut singurica?

In alta ordine de idei,am ajuns sa mananc numai la ore de-astea.Peste zi traiesc cu fructe si rice waffers,iar seara ma sparg in pizza,creier pane,piure.....

Maria,m-ai distrat copios!Cat ai stat tu si-ai sintetizat tot ce s-a intamplat pe-aici!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta

Eu recunosc sincer nu am citit de petrecere prea mult decat acum si e tardiv din cate inteleg, pentru ca are loc duminica. Voi fi cu gandul la voi si vom petrece impreuna, desi la distanta, pentru ca la noi se taie tortul de 1 an duminica (din motive de "jobing"...)
Papanashi si dulceturi sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, precum a crescut Fat-Frumos intr-un an cat altii in 7!

Isabela de

tardiv?!? pai petrecerea are loc duminica 12 octombrie ... asa ca eu cred ca puteti veni

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Bey mamici!Sunt terminata.In seara asta dupa baitza,eram cu Mihnutzu' in patul mare sa-l sterg,curatz nasucul,urechiuse si m-am intors 2'' duap sticlutza de Vigantol si Fe.Jur ca atat a durat si nazdravanul meu s-a rotit cu prosopul pe el si-a cazut intre pat si calorifer,cumva in pozitia,,stand in fund''.A dat cu capul de calorifer,noroc ca avea gluga de la prosop si-a mai atenuat,plus de asta nu e calorifer de-ala nashpa de fonta,e de-asta mai usurel,ca de tabla asa.Mai teama mi-a fost de coloana de la pozitia cazaturii.Am stat cateva minute sa-mi revin din sperietura!
Ufff,cate de-astea ne-or mai astepta?

Sim,sanatate lui Stefan! si tuturor bebeilor cu probleme!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna seara mai cuscra
Ma bucur ca v-a amuzat "poezioara" mea ,draga cuscra sa sti ca am inceput sa o scriu la servici ,am fost o saptamana intreaga singurica ,fara colega si asa mi-am umplut timpul liber ,greu nu mi-a fost deloc pt ca eu citesc in fiecare seara ,asa ca eram cat de cat pusa la curent ,mi-a fost mai greu sa ma opresc din scris.
Isabeluta mai este timp sa vi la petrecere ,petrecerea are loc pe 12OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Intai de toate vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari. Mi-au prins tare bine acum dupa ce a mai trecut senzatia de groaza din primele zile. Cat despre tati nu-i dau bataita pentru ca se pare e socat tare pe aceasta tema. Facand un pic pe filozoafa cred ca abia acum a "realizat life" ca bebe se joaca 99,9% din timp, nu insa si noi...

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ginerica accidentat si pe mamica lui care jura ca a intors capul 2".

Mergi la inceput