Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
Roxana, in ce priveste organizarea si pretul este super ok, despre pret cred ca toata lumea se astepta la suma asta, deci parerea mea este ok.
Aaaaaaaaaa te rog sa ti cont si de avansul pe care l-ai dat la locul de joaca, pana la urma ai alergat pt organizare si mai este de alergat, iar de 1 mil ii cumperi jucarii lui Bubu si Alexandrei.......
aaaaaaaaa ma gandeam acum cum o sa se simta copilasii mai mari cand piticii o sa primeasca cadouri si ei nu?????
Luy

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
deci nu pot sa cred, la 'parintii intreaba' e o mami care spune ca puiul de 2 ani e innebunit dupa bere, dupa ce i-a dat sa guste
/
noi ne chinuim cu papa si lapte si......
ma declar socata !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
cecilia L spune:
Ma retrag, Cristi a depus armele devreme,la ora 9 dormea, a adormit in timp ce si-a baut lapticul, deh a stat afara de la 16.30 pana la 19....daca a fost vremea mai buna....... acum e randul nostru sa sarbatorim...hihi
Va urez un sfarsit de saptamana placut.
noapte buna
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Cred ca e o problema cu PM, eu nu mai reusesc sa dau reply. Papanash sper ca ai primit raspunsul meu. L-am scris ca mesaj nou ca altfel nu mergea. Cecilia pentru tine fac imediat modificarea, tot asa am citit PM dar nu am putut raspunde.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Pai nu am muncit numai eu la organizare, laurii sunt meritati de Luy si tati de Maria carora le multumesc din suflet si de voi care ne-ati sustinut si ne sustineti in continuare. 
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, nici eu nu stiu unde gasim tortul papanas, dar daca cineva are o solutie ar fi super.
Si eu v-as ruga mult sa ajutati cu comandarea si ridicarea tortului, eu vin de departe si nu prea am in drum cofetariile. Poate la Agapitos de la Dorobanti as putea trece, dar cam greu sa transport tortul cu 2 copii in masina. Poate cineva cu un singur copil ar avea mai multe sanse sa ajunga cu el intreg.
Legat de sala, este disponibila pana la ora 13, deci timp berechet sa sarbatorim, sa socializam si sa ne infruptam din meniul descris.
Ce as fi vrut sa va mai spun si am uitat este legat de pret, si anume ca la locul de joaca era vorba de 16 mil numai mancarica de la ei, mai putina si nu atat de buna si variata. Nu includea sucuri si nici prajiturele. Una peste alta tot cam la pretul acesta am fi ajuns, daca nu mai mult.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sim, inteleg ca Stefan este mai bine acum. Probabil a fost gustarica respctiva. Vad ca a fost serioasa chestia daca a avut mititelul varsaturi.
Cecilia, nu are Bubu sanse sa il ajunga pe Cristi. Iar legat de avans, stai linistita ca sun luni sa anulez si ii cer inapoi. ![]()
Rox ,
Poze
isabeluta spune:
Citesc si eu din urma, dar cu muuulte pauze...
Erina cadoul pentru bunici va fi o fotografie inramata cu amprenta mainilor lui pe rama. Ceva de genul acesta! O sa pun un model dupa ce o finalizez, adica maine...sper...daca ma lasa piciul.
Apropo, al meu dupa episodul asta "cucuiat" a devenit foarte "rasfatat". In forma incipienta, dar este! Cel mai greu cu tzitzi asta, off, deja e joaca la el uneori, iar pe mine nu ma lasa inima sa-l refuz. Am o problema stiu, dar sper sa o rezolv de luni cand ma intorc la job!
Revin, sper!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
sim_stoian spune:
Eu v-am zis ca ma ocup eu de tort daca sunteti de acord cu Agapitos de la Unirii. Doar sa imi spuneti de care si cat sa comand. Plus ca duminica o sa fie si sotul cu mine, deci pot sa il aduc fara probleme.
Jurnal de calatorii
papanash spune:
Rox, am primit PM. sterge din mesajele vechi, la 30 se blocheaza .poti sa folosesti adresa mea de mail daca nu merge.
apropo de alergat, v-am zis cum alerga Ghighi la inceput ? cand ma faceam eu ca-l prind si voia sa fuga, facea pasi repede dar pe loc si se enerva ca nu inainteaza
, era simpatic rau de tot.
Sim, multa sanatate gradinarului ! in ce a constat gustarea ?Ne lipsesti pe-aici, ma gandesc cu groaza cand o sa incep eu munca nu stiu cand o sa mai am timp de forum, o sa am numai intranet acolo
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi