Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, cat timp avem sala la dispozitie ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multa sanatate copilasilor bolnavi

Myral dupa patania prietenei mele cu baietelul care a facut meningoencefalita ma bate gandul serios sa-i fac prevenar, sincer nu stiu daca sa-l fac acum sau mai tarziu, spre 2 ani cum zicea si Roxana. Eu consider ca vaccinul este ok, chiar daca sunt in afara schemei si sunt destul de multe vaccinuri....nu pot sa va povestesc ce-mi spunea prietena mea ca este in spitale legat de meningita, cate cazuri.....scapa cu viata.
Aaaaaa sa va spun si vestea buna, baietelul a scapat cu bine, sincer a avut zile, azi au venit acasa''ambulatoriu'' si daca totul decurge la fel in zilele urmatoare s-ar putea sa ii lase definitiv acasa.O sa aiba de recuperat mult, are un retard de vreo 6-7 luni poate mai mult.Oricum peste 2 saptamani incep recuperarea( vor sta la spital, nimeni nu risca sa-i faca exercitiile acasa de frica aparitiei convulsiilor)sper sa fie totul bine, ma rog la DD pt el, cand mi-l imaginam in spital nu ma gandeam decat la Cristi si ii multumeam lui DD ca este sanatos.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Darius Sa cresti mare si voinic, puiule de morosan! Rodica

Luy, pot sa fac eu comanda la Agapitos daca vreti. Ala de la Unirii e chiar langa serviciul meu, asa ca pot sa trag o fuga sa dau comanda. Il aduc tot eu direct la petrecere pe 12. Alice nu prea imi e la indemana, asa ca daca se voteaza Alice las alt voluntar sa se ocupe.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Daria Erina, am vazut pozele, e o dulceata papusa de portelan.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sim, ce face Stefanut, cum se mai simte ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Tomasa, azi l-am vazut pe oprescu la tv si mi-am adus aminte de puiul tau care vrea sa fie primar
ce mai faceti voi, printesa ce mai face ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, la petrecere sunt sigura ca Bubu o sa-l alerge pe Cristi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Papanash, e pe regim alimentar (orez, morcov, carne pui sau vita, banana si stiksuri, lapte HN) plus Biotics si Smecta. Maine o sa iau si niste Elektrolyt sa ii dau. Nu a mai vomat, dar face kk destul de moale.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Rox, suspectez o gustare de dupa-amiaza. Exact dupa ce a mancat-o, a inceput veselia acasa. A vomat doar seara si noaptea aia s-a tot opintit (exact cum fac si eu cand imi pica ceva greu), iar de a doua zi a facut kk moale. Am pus pe lista de alimente interzise gustarea respectiva, sper sa nu mai apara si altceva. Febra nu a avut deloc ca sa suspectez o enterocolita, a zis si pediatra ca se pare ca e doar o indigestie, dar uite ca tot avem de furca sa ii dau mancare de regim.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Cecilia, da-mi pe pm o adresa de mail ca sa iti trimit ce m-ai rugat. Nu am uitat, doar ca nu am avut timp nici sa respir in voie.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput