Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Rox, cat timp avem sala la dispozitie ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
cecilia L spune:
Multa sanatate copilasilor bolnavi
Myral dupa patania prietenei mele cu baietelul care a facut meningoencefalita ma bate gandul serios sa-i fac prevenar, sincer nu stiu daca sa-l fac acum sau mai tarziu, spre 2 ani cum zicea si Roxana. Eu consider ca vaccinul este ok, chiar daca sunt in afara schemei si sunt destul de multe vaccinuri....nu pot sa va povestesc ce-mi spunea prietena mea ca este in spitale legat de meningita, cate cazuri.....scapa cu viata.
Aaaaaa sa va spun si vestea buna, baietelul a scapat cu bine, sincer a avut zile, azi au venit acasa''ambulatoriu'' si daca totul decurge la fel in zilele urmatoare s-ar putea sa ii lase definitiv acasa.O sa aiba de recuperat mult, are un retard de vreo 6-7 luni poate mai mult.Oricum peste 2 saptamani incep recuperarea( vor sta la spital, nimeni nu risca sa-i faca exercitiile acasa de frica aparitiei convulsiilor)sper sa fie totul bine, ma rog la DD pt el, cand mi-l imaginam in spital nu ma gandeam decat la Cristi si ii multumeam lui DD ca este sanatos.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Darius
Sa cresti mare si voinic, puiule de morosan! Rodica 
Luy, pot sa fac eu comanda la Agapitos daca vreti. Ala de la Unirii e chiar langa serviciul meu, asa ca pot sa trag o fuga sa dau comanda. Il aduc tot eu direct la petrecere pe 12. Alice nu prea imi e la indemana, asa ca daca se voteaza Alice las alt voluntar sa se ocupe. ![]()
Jurnal de calatorii
papanash spune:
Sim, ce face Stefanut, cum se mai simte ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Tomasa, azi l-am vazut pe oprescu la tv si mi-am adus aminte de puiul tau care vrea sa fie primar ![]()
ce mai faceti voi, printesa ce mai face ?
filme Ghighi
cecilia L spune:
Roxana, la petrecere sunt sigura ca Bubu o sa-l alerge pe Cristi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Papanash, e pe regim alimentar (orez, morcov, carne pui sau vita, banana si stiksuri, lapte HN) plus Biotics si Smecta. Maine o sa iau si niste Elektrolyt sa ii dau. Nu a mai vomat, dar face kk destul de moale.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Rox, suspectez o gustare de dupa-amiaza. Exact dupa ce a mancat-o, a inceput veselia acasa. A vomat doar seara si noaptea aia s-a tot opintit (exact cum fac si eu cand imi pica ceva greu), iar de a doua zi a facut kk moale. Am pus pe lista de alimente interzise gustarea respectiva, sper sa nu mai apara si altceva. Febra nu a avut deloc ca sa suspectez o enterocolita, a zis si pediatra ca se pare ca e doar o indigestie, dar uite ca tot avem de furca sa ii dau mancare de regim.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Cecilia, da-mi pe pm o adresa de mail ca sa iti trimit ce m-ai rugat. Nu am uitat, doar ca nu am avut timp nici sa respir in voie.
Jurnal de calatorii