Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 12
myral spune:
ROX sper ca ai primit pm.Cecilia noi incercam sa scapam si de ror, mi se par prea multe vaccinuri, cel putin ar trebui sa treaca mai mult timp intre ele.Bebeka eu pt par m-am dat in cap cu ulei ricin +vit a uleioasa +ulei masline(reteta Annisiei) si chiar a avut efect. Nu m-am mai dat si iar a inceput sa imi cada parul, cred ca e si lipsa de vitamine de vina.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Pinacolada spune:
Anissia, Roxana, Anca- multumim, am vorbit cu dr de emilia irza si ea ne-a acolo sa-i faca anailze................again!!! plus perfuzie!
i-am zis ca e putin mai bine, si il infund cu ceai de menta si restul!
maine daca continua sa faca tot asa voi fi nevoita sa merg, dr e de garda!
sunt terminata, de 2 nopti nedeormita..., dar parca e putin mai bine, adica nu mai zace, merge se joaca!
daca e mai bine, poate trag maine o fuga la baby expo!
myral spune:
PINACOLADA, ANA multa sanatate baietilor, sa-si revina cat mai repede!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
PETRECERE
Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00
Locatia: Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor nr. 82-84, sala de conferinte
Tombola va avea loc la ora 10.30 (ca sa poata avea copiii jucarele), valoarea cadoului este de 50 RON . Participantii aduc cadoul direct la petrecere. Pentru cei care participa doar la tombola si nu la petrecere, voi aduce eu cadourile. Lista pentru doritori este inca deschisa.
Sala este pusa la dispozitie gratuit. Acolo vom beneficia de mancare si bautura estimate pentru 40 de adulti. Bauturile includ: apa plata, apa minerala, sucuri Granini si cafea. Meniul include:
- salate: salata bulgareasca, salata americana, salata suedeza, salata orientala de post si salata coleslaw;
- fel principal: aripioare de pui pane, minidegetele de pui, chiftelute cu susan, bulete de cascaval, cartofi prajti, cascaval pane cu salata verde, croque monsieur;
- desert: negresa, ecler cu frisca, clatite cu gem, prajitura cu fructe.
Cost pe persoana pentru cele de mai sus: 45 RON
Meniul nu include tort, acesta urmand a fi comandat separat probabil undeva la 5 kg.
Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.
In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.
Lista actualizata participanti:
1. Roxana + tati + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia + tati
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina + 1 copil mare
19.Greyeras + tati
20 Pinacolada + tati + 1 copil mare
21 Andreea + tati
22 Papanash
23 Rnico
24 Bebeka + tati
25 Alina clau
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
myral spune:
Sper ca nu mai sunt si alti copilasi bolnaviori ca nu am citit cu atentie.Elisuca e tare maraita, se vede si un dintisor de jos si se pregateste si al doilea de sus, ziua doarme maxim o ora inrest numai dupa ea trebuie sa stau, in schimb noaptea are o perioada mai buna se trezeste cam la 3 ore. Cea mare a inceput cu teme din prima zi de scoala, grea clasa a cincea
dar Isabela e tare incantata ca are la fiecare materie alt profesor.Cam atat despre noi ca nu prea am timp chiar daca e sotul acasa, de fapt parca mai mult timp de forum am cand e el plecat
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Cecilia, Prevenar o sa ii fac la 2 ani inainte de intrarea in colectivitate. Sa stii ca iar a mers binisor juma de sufragerie. Frica nu ii e, de putut poate, si totusi prefera de-a busilea. Insa m-am linistit ca nu e o problema sa nu poata merge copilul.
Myral, prmit PM. 
Pinacolada, perfuzia e necesara daca e chiar deshidratat. Daca bea lichide si primeste saruri de rehidratare nu cred ca e nevoie. Cine e dr. voastra? Cu Alex mai mergeam la Irza la Oproiu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Pinacolada spune:
Roxana, Myral- da, pai chestie e ca nu vroia sa bea nimic...si era ca o carpa\dar acum il fortez!
dr e Mirela Iusean ! si vroia sa-i ia sange pt a vedea daca e de natura bacteriana sau virala! si sa-i faca analiza pt rotavirus!
sa speram ca e mai bine si nu va fi nevoie sa-l intepe!
temperatura nu a mai facut! kk parca e pution mai legat, nu mai e apa! a avut oricum, cu toate medicamentele si orezul si morcovul vreo 6 scaune! imi pare rau ca nu am luat laptele HN, am nan fara lactoza, dar maine daca continua o sa-l iau.
luy spune:
Buna seara !
Nu scriu mult, ca trebuie sa-i pregatesc Mariei baia.
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori, sa-si revina cat mai repede 
In legatura cu tortul pt petrecere : foarte frumoasa ideea lui papanash cu tortul in forma de papanash, insa, cum n-o avem pe Rodica la Bucuresti ( sunt convinsa ca ea ar fi reusit sa faca un super-tort-papanash
), sincer nu cred ca vreo cofetarie sau vreun laborator ar face asa ceva. Ar fi fost ceva extraordinar, insa trebuie sa fim realiste, n-o sa ne faca nimeni aici ( dar poate ma insel eu si vreuna dintre voi stie de vreun loc... atunci spuneti-l ).
O intrebare: cine se ofera sa se ocupe de comanda tortului si transportul lui in ziua petrecerii ? Eventual cineva care sta in apropiere de Alice sau Agapitos ( inteleg ca astea-s "favoritele"). M-as oferi eu, dar habar n-am unde sunt. Si s-au mai oferit si alte fete sa ajute la organizare, iata un mod potrivit. Asteptam voluntarii 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
papanash spune:
Rox, ai muncit ceva la organizare, sunt convinsa ca o sa fie foarte bine, astept PM.
Luy, nu cred ca e asa greu de facut, papanasul galben, in mijloc pe deasupra multa frisca si de jur imprejur ciocolata, cam asa ceva, dar la dimensiuni mari....ca-s multe guri si guritze, basca ce mai punem la sacosele din strainatate
. din pacate eu stau in crangasi-giulesti, cofetaria Alice e in cealalta parte a orasului iar agapitos habar n-am unde e.
Rodi, nu ne dai o idee de design si ingrediente papanas tort ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

LA MULTI ANISORI, DARIUS!