Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 16
isabeluta spune:
Si pentru ca subiectul la zi este mancarea.
Am doar cateva comentarii sau mai bine-zis constatari:
- al meu prunc in decursul unei zile intregi trece cu usurinta de la a prefera mancarea pasata la a prefera bucatele de biscuiti, cascaval sau paine (niciodata el cu manuta lui - in concluzie e un puiut de lenes acolo - am studiat)...
- am incercat si noi carnita tocata cu 1/3 legume in ardei la cuptor, dar numai de vita. Nu sunt de acord cu porcul cel putin pana la 2 ani!
- nu inteleg cum papa papanashii feluri de mancare...al meu revine constant la legume cu carne pasate. Ce orez, ce pilaf, ce supa cu galusti...beeehh...interesant cand papa mami si imi da si mie sa gust un pic de tot. Atat si punct!
- nu vrea ficat si il felicit, cel putin deocamdata (alta nebuneala de-a a mea).
- mancam cu placere fructele de dimi cu branzica. Astea-s cele mai buneeee!
- laptele praf o mare piatra de incercare, sunt zile cand il adoram inainte de tzitzi de seara si zile cand ajunge orinde numai in stomacel nu.
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
mihailescu teodora spune:
Si la revizia de azi,raportam si noi:9.8 kile si 79 cm!PC/PT 49/49.
Plus 3 dintishori,si-al 4-lea pe drum!N-a mai luat asa de mult luna trecuta,cca 150 g,dar a avut zile cand a mancat atre prost,acum si-a mai revenit!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Multumim cuscra!
pt Teutza si pt tine!Abia astept sa te cunosc la petrecerea papanashilor!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
isabeluta spune:
Vaccinul Infanrix se face la un an, iar Priorixul sau ROR se face intre 11 -15 luni. Deci se poate orice varianta posibila. Noi agream Infanrix la 1 an si la si 3 luni celalalt.
Mi-e una mi s-a parut hilar: "Azi am intrebat la o farmacie de langa mine de Infanrix penta (sa-l cumpar). Farmacista raspunde: Nu avem, dar puteti sa faceti hexa. E mai complet!!!"
Cam atat! Nu recuprez prea mult, dar incerc si eu cat doarme pruncul! Ma duc sa bag o baie fierbinte. Vremea asta mi-a terminat sinusurile ruginite! Poate mai amagesc durerea...Noapte buna!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Isabelutza,subscriu la cele precizate de tine referitor la alimentatie!Al meu nici gand sa ia ceva cu mana lui,inafara de biscuiti sau coaja de paine,in rest pasate toate,a se intelege o pasta moale superblenduita!Fructele sunt si preferatele noastre,le mananca ffff bine si in cantitae destul de mare.Pna acum,inafara de borcanele,n-a papat decat pui de tzara si o sg data pastrav.Si de cateva ori galbenush,dar nu m-am omorat cu asta!
Cand citesc si eu cu ciorbite de legume,perisoare,mi se par atat de departe vremurile alea....
Sa vedem cum ne vom descurca in Turcia cu el.
Plus de asta,in iarna vom merge 2 saptamani la Innsbruck si Berna!Sper sa fie un papanash cooperant!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bikmaria spune:
Hai ca am terminat compotul de struguri ,ma cacai de la 18 de cand am venit de la munca sa fac niste compot pt iarna ,ma bag la somnic ,maine iarasi ne ducem la nunta
.
Noapte buna !
devylla spune:
Aseara am vazut un film tare rau!
Dupa o zi stresata vi-l recomand.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Ati disparut?
LA mine e deja dupa-amiaza,azi am cam stat pe-acasa...am avut de dimineata ceva munca ramasa de-aseara,am rezolvat-o si apoi am pus de-o praji...ca aveam pofta.Si culmea chiar mi-a iesit.(dupa reteta lui sim)![]()
Puteti sa admirati talentul meu in ale bucatariei aici:
http://intarasoareluirasare.blogspot.com/ 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Pinacolada spune:
Buna dimineata!
Raportam o noapte mai linistita pt micul print, pt mine o noapte de veghe!(de veghe in lanul de secara:)))))))
Nu a facut kk in timpul nopti!uraaaa!
continui cu regimul si med!
Roxana-multumim de vestile cu petrecerea!
Sim- cum se simte puiul?
Ce e vaccinul Prevenar, eu nu am auzit de el?
Roxana_G spune:
Isabeluta, pai mai e timp berechet sa va inscrieti pentru petrecere.
De altfel ste valabil pentru toata lumea, lista pentru petrecere a ramas deschisa. Asa cum am spus, toti banii ramasi in plus peste costul organizarii vor fi donati la umanitare.
In ceea ce priveste tortul, zau daca imi amintesc despre ce tort vorbeste Teo, cred ca unul pe care l-au adus la noi cand au fost in vizita de mi-au stricat bunatate de dieta. Trebuie sa recunosc ca a fost delicios, deci si eu subscriu pentru Agapitos. Multumesc Sim pentru oferta de a ne ajuta cu comandarea si ridicarea tortului.
Pana acum s-au propus: Alice, Agapitos, Georgi si Piticot. Va rog mult sa ne hotaram pana luni la pranz, nu ca ar fi urgent dar se pierde mult timp cu luarea unei decizii si nu putem sa ne ocupam de alte surprize sau chestiuni legate de party.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/